به نقل از mori_model54 :منم بذاريد دفاع راست. چيكاركنيم ديگه، پست ديگه اي كه نمونده...؟!
اما خب چون سنم بالا رفته (واز اون بدتر اضافه وزن هم پيدا كردم!) بهتره برم رو نيمكت ذخيره ها.
اما قديما كه جوونتر! بودم هافبك رو دوست داشتم و بازي هم مي كردم.
به نقل از mdibmehr2 :تهران هستید؟؟؟
سالن می خواید بیاید ؟؟؟
چه بد...به نقل از DariushAgah :با وجودیکه جوون بودم بازیم از مارادونا بهتر بود! ولی از وقتی علی دایی رو دیدم ترسیدم! میترسم با این سن و سال بازی کنم مطبوعات بیان برام حاشیه درست کنند! برای همین از سالن انصراف میدم!
توافق کردیم حتما بهتون میگیم...به نقل از erfan005 :سالن کجا هست ؟
من تا حالا توی سالن بازی نکردم ولی روی سیمان (به قول گفتنی بتون!) بازی کردم. کفش خاصی که نمی خواد ؟
به نقل از mdibmehr2 :چه بد...
بابای من 47 سالشه هنوزم بازی می کنه و واقعا هم خوبه...
شما مگه چند سالونه؟؟؟
فکر نکنی حالا ما ها خیلی مارادوناییما...
:lol:
28به نقل از DariushAgah :28 سال برای یک مهندس مکانیک که سر کار فقط جنازه اش میاد خونه خیلی زیاده نیست!؟
قرار نبود! زیر پای بروبپز خالی بشه...به نقل از bocelli :هان ؟ هافبک راست؟ ...شماره هفت تیم؟
من واسه این پست شرط دارم..باید ببینم بک راست کیه .. اگه سبک بازیشو دوست نداشتم پستمو عوض میکنم.:happy:
پ .ن: واقعا تو این پی تی فقر بازیکن بیداد میکنه.هافبک چپ تیم ذاتا راست پاست... ضمنا کارایی پای تخصصیش حتی به اندازه یک دهم هافبک راست تیم هم نیست. با پارتی هم تو تیم بازی میکنه...از ما گفتن !
دمت گرم!به نقل از mdibmehr2 :
اسامي و شماره هاي تيم...
عزیز ما که جلوی شما حرفی برای گفتن نداریم!به نقل از mdibmehr2 :توافق کردیم حتما بهتون میگیم...
من برای فوتبال حتی تجریشم شده میام...
رو بازی شما حصاب کردما..
شوخیم نیست...
فقط بقیه جواب بدن پایه هستند یا نه...
همه اسمایی که تو تیم نوشتم جواب بدن... البته تو تیم سالنی...
کیانا می خوام بازیتو ببینما...
تو هم بازیه من و ببین...
ای بابا...به نقل از kiuna :عزیز ما که جلوی شما حرفی برای گفتن نداریم!
فقط همین که بازی خوب شما رو می بینیم لذت می بریم! و سعی می کنیم که نجربه کسب کنیم
این از مرام بزرگانه که شکست نفسی می کنن!به نقل از mdibmehr2 :ای بابا...
من باید تجربه کسب کنم نه شما...
ای بابا...به نقل از mori_model54 :من خیلی اتفاقی به تاپیک " دوست داشتن فوتبال ارزش داره که ...." رفتم و متوجه شدم بابا مساله خیلی جدی تر از این حرف هاس و با یکسری فوتبالیست حرفه ای طرفیم!!.....
آقا من روی نیمکت هم دیگه فایده نداره بشینم، با این اوصاف برم رو سکوی تماشاچی ها سنگین ترم!
به نقل از first saeed :سلام
منو گزاشتین دروازه ؟؟ممنون خیلی دوس دارم . جوونیام هم همیشه دوروازه وای می سادم .اما چون از زمان دبیرستان تا حالا فوتبال بازی نکردم ممکنه خوب نتونم کار کنما . اگه یه دروازه بان بهتر پیدا کردین من حاضرم دروازه بان دوم بشم !