امیرآباد :blink: ... بابا دمت گرم ...به نقل از hamedsullivan :حتماشما کجایی؟؟؟؟
کجا میخاین برید تا منم بیام :blush:به نقل از seymour :امیرآباد :blink: ... بابا دمت گرم ...
من خیلی دوست دارم یه مهاجم مثل شما جلوم بازی کنه. تا با هاش تا می تونم یک و دو کنم... :lol:به نقل از ♂MAJID :من دوست دارم تو راحتترین پست فوروارد بازی کنم !! فقط تو زمین قدم میزنم!! مانند: اقای دایی
بد نیست .. بشرطیکه دیگه بعدش پیاده روی نداشته باشه ...به نقل از mdibmehr2 :نظرتون چیه که یه مسیری بگیریم که مترو خور باشه تا همه راحت تر باشن...
به نقل از mdibmehr2 :کی حاضره یا من بیاد بریم سالن و بگیریم ؟؟؟
سالن که پر نیست تو تهران.به نقل از seymour :بد نیست .. بشرطیکه دیگه بعدش پیاده روی نداشته باشه ...
....
به نقل از Majid2x :پچه ها عذز میخوام که وسط حرفتون پریدم.
من مجید هستم مجید محمدی
قد : 161
وزن : 41
تیم ها : تیم یاران کنگان - تیم شهرک بهشتی کنگان
البته با تیم یاران 5 سال قرارداد دارم!
حدوداً یه 2 -3 سالی میشه که به بلوغ رسیدم ولی از رشد قد خبری نیست !
یه داداش دارم 2-3 سال از من بزرگتره ولی اونم قدش 169 هست
بنظر می رسه که من کعبی آینده هستم !!!!
نظرشماچیه؟
به نظر من که بید بازیت خوب باشه! سوال من اینه که الان اقای جلالی مربی پاس مگه نیست؟ بعد مگه نوجوانان پاس مربیش کیه؟به نقل از GRIFFIN&LAMPARD :البته پاچپم ودست چپ هم هستم ولی به اعتقادتمامی مربیانم درپست های راست به دلیل نفوذ به مرکز واضافه شدن به حمله خیلی به درد می خورم آقای جلالی گفته امسال نوجوانان تیم ملی تست بدم حتما قبول میشم اما خودم حتی یک ذره هم امید ندارم
نظرشماچیه؟
همه قدشان کوتاه است بجز پدرم !بهتره شما یک نگاهی به خوانواده ی خودتون و غیر از پدر و مادر و خواهران وبرادران، به بستکان درجه ی دوم خود (عمه، عمو، خاله و دایی و بچه های آنها) بیاندازید، اینطوری تا حدودی می تونید به این نتیجه برسید که رشد قدی شما تا کجا ادامه خواهد داشت.
آقای صادقی برای جوانان پاسه ولی نوجوانان رو من خبر نندارم ...به نقل از kiuna :به نظر من که بید بازیت خوب باشه! سوال من اینه که الان اقای جلالی مربی پاس مگه نیست؟ بعد مگه نوجوانان پاس مربیش کیه؟
در ضمن من یه سوال خصوصی داشتم می تونم خصوصی مطرح کنم؟
رفیق جون اصلا نگران نباش. شما از جمله آدمهایی هستی که قدت یک دفعه بزرگ خواهد شد.به نقل از Majid2x :همه قدشان کوتاه است بجز پدرم !
محاله من بهش برسم آخه 188 است .