- نوشتهها
- 2,756
- لایکها
- 543
منم همینو میگم اما بقیه هم معمولاً وقتی چنین مشتری هایی گیر میارن با این رقما که اسمه شرکتی چیزیشون باشه که خواستن بخرن یا فکر میکنن سایتی میتونن راه بندازن که درآمد کافی داشته باشه!به نظر من فقط e-money.com با توجه به قیمتش، ارزش خریدن داره![]()
شمشاد جان این جمله بندیت آخر کار دستت میدهكي ميتونه تو سدو بفروشه دومين منو /؟؟؟
كي ميتونه تو سدو بفروشه دومين منو /؟؟؟
شمشاد جان این جمله بندیت آخر کار دستت میده
دومین رو باید اضافه کنی و منتظر قیمت دادن بقیه باشی که ممکنه کسی هم قیمت نده![]()
شمشاد كدوم دومين رو ميخواي بذاري براي فروش؟
كي ميتونه تو سدو بفروشه دومين منو /؟؟؟
خواهشدومين جان جمله بندي چطوريه مگه ؟؟ :blink:مرسي
سلام...
3POWER جان تاپیک جالبی زدی ، مرسی
=-=-=-=
منم خواستم از اینا الگو بگیرم نشد:دی
رفتم تو سایت Sedo.com بعدش خواستم رجیستر کنم همه چی رو هم درست بهش دادم اما گیر داده به ایمیل یاهو من و میگه با این ایمیل نمیشه و ...
چرا؟
چطور بایستی رجیستر کرد؟
+
مثلا من اومدم یه دومین رو برای فروش گزاشتم یکی هم مثلا یه قیمتی داد و منم خواستم بفروشم اونوقت چطور میشه پول رو دریافت کرد؟
با ایگولد میشه ؟
بازم سوال دارم انشالله بوقتش میپرسم![]()
ممنون![]()
سلام!
خوبيد؟
بله براي رجيستر در سايت SEDO بايد ايميلي به غير از ياهو و جي ميل و غيره وارد كنيد، اگه نياز بود براتون من ميتونم يك اكانت از هاستم بدم.
سيستم پرداخت آنها هم بيشتر از طريق پيپال هست و با ايگلد و ... كار نميكنند، مشكلي نداره اين مورد، اگر مبلغي را از اين سايت به دست آورديد ميتوانيد توسط دوستاني كه هم اينجا هستند و دسترسي به اين سيستم دارند به ريال تبديل كنيد...
ممنون 3POWER جان...
اگه امکانش هست پس یه یوزر برام تعریف کنید تو هاست تون تا بتونم ایمیل بسازم به همین نام کاربری.
مر29+1
.
منم همینو میگم اما بقیه هم معمولاً وقتی چنین مشتری هایی گیر میارن با این رقما که اسمه شرکتی چیزیشون باشه که خواستن بخرن یا فکر میکنن سایتی میتونن راه بندازن که درآمد کافی داشته باشه!