• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دومین دوره مسابقه انتخاب بهترین و زیباترین زنگ موبایل ( Ringtone)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
این هم از مال بنده:
موزیک باکلاس و ارومی هست

فایل های ضمیمه

• Ring 742.rar
    475.1 KB · نمایش ها: 376

shamim64

Registered User
لایک‌ها
4
این رینگتون رو خودم خیلی دوست دارم امیدوارم بقیه هم بپسندند:happy:
خواننده ش هم آشناست!
حجم :693 کیلو بایت
مدت زمان: 00:44

فایل های ضمیمه

• shamim.rar
    688.2 KB · نمایش ها: 378

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
این موزیک محبوب ترین موزیک منه ....

هر چی با خودم کلنجار رفتم دلم نیمد این موسقی ارزشمند رو کات کنم .... اینه که کامل می ذارمش، همینطوریم تو مسابقه شرکتش میدم

الآن 15 سال موزیک گوشیمه ، گوشی زیاد عوض کردم اما آهنگش رو نه...

مشاهده پیوست mahboob.zip

با تشکر

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اين هم رينگتون خيلي زيباي من . مطمئنم كه همتون خوشتون مياد . چند قرنه كه من اين رينگتون رو عوض نكردم .

همتون رو هم Like كردم . اونايي هم ممكنه جا افتاده باشن يادم رفته به بزرگي خودشون ببخشن .

فایل های ضمیمه

• patteerr.zip
    454.7 KB · نمایش ها: 303

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
بعضی از رینگ تون ها واقعا زیبا هستند ولی متاسفانه به میزان مناسب کات نشده اند یا کیفیت پایینی دارند . . با یه جستجوی ساده میشه نرم افزار های مختلفی برای کات فایل های صوتی پیدا کرد . . شاید برای افزایش کیفیت ( یا حداقل بلندی صدا) فایل های صوتی انتخاب های کمتری در دسترس باشه . . یکی از این نرم افزارها GOLD WAVE هست که برای افزایش کیفیت صدا قابل استفادس

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
اینم رینگتون من خیلی باهاش حال می کنم

فایل های ضمیمه

• mine.rar
    90.8 KB · نمایش ها: 255

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام، شب همگی بخیر.

چند روز پیش سر زده بودم اینجا و داشتم میرفتم بیرون که چشمم به اطلاعیه این مسابقه افتاد. بدم نمیومد شانسمو امتحان کنم واسه همین امشب اومدم تا شرکت کنم :دی.
شاید سلیقه مون مورد پسند دوستان واقع شد. موسیقی کلاسیک هستش و شاید دو سالی هست که رینگ تون گوشی من این آهنگ هست توضیح میدم راجع بهش تا آشناییتون با این سبک و سیاق موسیقی بیشتر بشه.
چون قبلا برای معرفی در جای دیگه آپلودش کرده بودم دیگه از همون لینک استفاده میکنم.:)

220px-Dvorak.jpg

Dvořák - Symphony No.9 In E Minor, Op. 95, B 178, From ''The New World'' - 4. Allegro Con Fuoco

این آهنگ ابتدای موومان چهارم سمفونی نهم آنتونین دورژاک آهنگساز مشهور دوره رومانتیک اهل چک هست که عمده شهرتش هم بخاطر همین سمفونی نهمش هست. وی در ساخت ملودی های پر از جنبش، شور، تحرک و نشاط شهرت داره همچون سایر هم دوره ای های خودش مثل چایکوفسکی، وردی، کورساکوف، واگنر و... و در همین موسیقی نیز میتونین شاهدش باشین.

سمفونی نهم وی که به سمفونی دنیای نو هم معروفه تحت تاثیر سفر دورژاک به کشور آمریکا و قرار گرفتن وی از حال و هوای صنعتی و اقتصادی و فرهنگی اون زمان اون کشور ساخته شد. به گونه ای وی چنان تحت تاثیر قرار گرفت که انگار بهشت رو در مقابل چشمانش دیده بود و مهم ترین اثر خود را ساخت.
موومان یا بخش چهارم این سمفونی (آهنگ بالا) چنان با شور و هیجان شنونده رو در همین ابتدای کار به اوج میبره که انگار خبر از یک اتفاق مهمی داده میشه! در واقع او نهایت احساس شگفتیش رو در قالب نت بیان میکنه. ملودی اون به حدی حماسی هست که بارها در تلویزیون خودمون هم ازش استفاده شده.

خیلی حرف زدم، شب بخیر.:blush::happy:

lionhearted

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
28
اینهم یک کاتر فوری و ساده برای برش آهنگ .

خوب شد این مسابقه را دیدم صد تا زنگخور ازبهترینهای آهنگهای الکترونیک آماده کرده بودم واسه آپ

فایل های ضمیمه

• MP3 Splitter 3.0.84.rar
    687 KB · نمایش ها: 294

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
اینم رینگتون من خیلی خوب و قشنگه

فایل های ضمیمه

• mok11.rar
    730.6 KB · نمایش ها: 363

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام، شب همگی بخیر.

چند روز پیش سر زده بودم اینجا و داشتم میرفتم بیرون که چشمم به اطلاعیه این مسابقه افتاد. بدم نمیومد شانسمو امتحان کنم واسه همین امشب اومدم تا شرکت کنم :دی.
شاید سلیقه مون مورد پسند دوستان واقع شد. موسیقی کلاسیک هستش و شاید دو سالی هست که رینگ تون گوشی من این آهنگ هست توضیح میدم راجع بهش تا آشناییتون با این سبک و سیاق موسیقی بیشتر بشه.
چون قبلا برای معرفی در جای دیگه آپلودش کرده بودم دیگه از همون لینک استفاده میکنم.:)

این آهنگ ابتدای موومان چهارم سمفونی نهم آنتونین دورژاک آهنگساز مشهور دوره رومانتیک اهل چک هست که عمده شهرتش هم بخاطر همین سمفونی نهمش هست. وی در ساخت ملودی های پر از جنبش، شور، تحرک و نشاط شهرت داره همچون سایر هم دوره ای های خودش مثل چایکوفسکی، وردی، کورساکوف، واگنر و... و در همین موسیقی نیز میتونین شاهدش باشین.

سمفونی نهم وی که به سمفونی دنیای نو هم معروفه تحت تاثیر سفر دورژاک به کشور آمریکا و قرار گرفتن وی از حال و هوای صنعتی و اقتصادی و فرهنگی اون زمان اون کشور ساخته شد. به گونه ای وی چنان تحت تاثیر قرار گرفت که انگار بهشت رو در مقابل چشمانش دیده بود و مهم ترین اثر خود را ساخت.
موومان یا بخش چهارم این سمفونی (آهنگ بالا) چنان با شور و هیجان شنونده رو در همین ابتدای کار به اوج میبره که انگار خبر از یک اتفاق مهمی داده میشه! در واقع او نهایت احساس شگفتیش رو در قالب نت بیان میکنه. ملودی اون به حدی حماسی هست که بارها در تلویزیون خودمون هم ازش استفاده شده.

خیلی حرف زدم، شب بخیر.:blush::happy:

لطف کنید یه جای دیگه یا تو خود سایت اپلود کنید...من که نتونستم دانلود کنم. فیل تره

reza_004

Registered User
لایک‌ها
2
اینم رینگتون نیمه خفن ما. :D
دانلود کنید، پشیمون نمیشید.:rolleyes:
اگه گفتید از چه آهنگی کات شده !؟ :happy:

فایل های ضمیمه

• Reza_004.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 371
وضعیت
موضوع بسته شده است.