سلام، شب همگی بخیر.
چند روز پیش سر زده بودم اینجا و داشتم میرفتم بیرون که چشمم به اطلاعیه این مسابقه افتاد. بدم نمیومد شانسمو امتحان کنم واسه همین امشب اومدم تا شرکت کنم :دی.
شاید سلیقه مون مورد پسند دوستان واقع شد. موسیقی کلاسیک هستش و شاید دو سالی هست که رینگ تون گوشی من این آهنگ هست توضیح میدم راجع بهش تا آشناییتون با این سبک و سیاق موسیقی بیشتر بشه.
چون قبلا برای معرفی در جای دیگه آپلودش کرده بودم دیگه از همون لینک استفاده میکنم.
این آهنگ ابتدای موومان چهارم
سمفونی نهم آنتونین دورژاک آهنگساز مشهور دوره رومانتیک اهل چک هست که عمده شهرتش هم بخاطر همین سمفونی نهمش هست. وی در ساخت ملودی های پر از جنبش، شور، تحرک و نشاط شهرت داره همچون سایر هم دوره ای های خودش مثل چایکوفسکی، وردی، کورساکوف، واگنر و... و در همین موسیقی نیز میتونین شاهدش باشین.
سمفونی نهم وی که به سمفونی
دنیای نو هم معروفه تحت تاثیر سفر دورژاک به کشور آمریکا و قرار گرفتن وی از حال و هوای صنعتی و اقتصادی و فرهنگی اون زمان اون کشور ساخته شد. به گونه ای وی چنان تحت تاثیر قرار گرفت که انگار بهشت رو در مقابل چشمانش دیده بود و مهم ترین اثر خود را ساخت.
موومان یا بخش چهارم این سمفونی (آهنگ بالا) چنان با شور و هیجان شنونده رو در همین ابتدای کار به اوج میبره که انگار خبر از یک اتفاق مهمی داده میشه! در واقع او نهایت احساس شگفتیش رو در قالب نت بیان میکنه. ملودی اون به حدی حماسی هست که بارها در تلویزیون خودمون هم ازش استفاده شده.
خیلی حرف زدم، شب بخیر.:blush::happy: