• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوچرخه سواری؟ مشهد هم هستی؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
میگفتن گرونه و فلان یکم میزاشتی روش میتونستی موتور بخری o_Oo_Oo_Oo_O

dibawebhost

Registered User
لایک‌ها
137
میگفتن گرونه و فلان یکم میزاشتی روش میتونستی موتور بخری o_Oo_Oo_Oo_O
تصور بعضی برای من اصلا قابل درک نیست یک نمونش : "بدون ماشین لنگ میمونی" "ماشین داشتی باشی میتونی هرجا خواستی بری، زیره پاته" من::general208::general210::general211:
آخه چرا حتما باید هرکی ی ماشین داشته باشه؟ میخوای بری سفر--> وسایل حمل و نقل عمومی مثال هواپیما،قطار، اوتوبوس تو ایرادشو بگو به من؟
میخوای داخل شهر جابجا بشی همین دوچرخه عالیه! وسایل حمل و نقل عمومی شهری هم که هست!
بدون استرس، بدون هزینه های اضافی مثل بنزین و بیمه و تعویض روغن و...
حتما میخوای تا سوپری با ماشینت بری ها؟:general509:
البته من مخالف ماشین هم که نیستم، من میگم اگر درست و حسابی پول داری یک ماشین خوب بگیر اونم اگر واقعا لازمت هست نه اینکه فقط بری دانشگاه و برگردی:general710:
...:cool:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
تصور بعضی برای من اصلا قابل درک نیست یک نمونش : "بدون ماشین لنگ میمونی" "ماشین داشتی باشی میتونی هرجا خواستی بری، زیره پاته" من::general208::general210::general211:
آخه چرا حتما باید هرکی ی ماشین داشته باشه؟ میخوای بری سفر--> وسایل حمل و نقل عمومی مثال هواپیما،قطار، اوتوبوس تو ایرادشو بگو به من؟
میخوای داخل شهر جابجا بشی همین دوچرخه عالیه! وسایل حمل و نقل عمومی شهری هم که هست!
بدون استرس، بدون هزینه های اضافی مثل بنزین و بیمه و تعویض روغن و...
حتما میخوای تا سوپری با ماشینت بری ها؟:general509:
البته من مخالف ماشین هم که نیستم، من میگم اگر درست و حسابی پول داری یک ماشین خوب بگیر اونم اگر واقعا لازمت هست نه اینکه فقط بری دانشگاه و برگردی:general710:
...:cool:
اخوی کسی هم جمع نمودی؟
اگر شد من رو هم به لیست بیفزا قرار گشت بود برویم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
درود ! نه متاسفانه، انگار علاقه به دوچرخه سواری در این انجمن نزدیک به صفره:general511::general511:
وعلیکم
انجمن چرخی داره ولی سخت میشه یافتشون. مرکزشون بایک بیسته.

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
دوچرخه فروشی هم چیزی نیست اینجا خریداریممم

بالا