• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوچرخه سواری

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اعلام برنامه زمانبندی مسابقات قهرمانی آسیا کوهستان

برنامه زمانبندی هفدهمین دوره مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی آسیا کوهستان در رده سنی بزرگسالان و سومین دوره رقابتهای قهرمانی آسیا کوهستان جوانان، در دو ماده دانهیل و کراس کانتری اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری،

هفدهمین دوره مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی آسیا کوهستان در رده سنی بزرگسالان و سومین دوره رقابتهای قهرمانی آسیا کوهستان جوانان در شهر سوجو چین در مواد( کراس کانتری و دانهیل) از شنبه 21 الی 22/3/90 در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می شود.

برنامه زمانبندی این مسابقات به وقت محلی بدین شرح اعلام شد:

پنج شنبه 19/3/90 : ساعت 17:00 الی 18:00 جلسه مدیران تیم ها و در ادامه از ساعت 18:00 الی 20:00 مراسم افتتاحیه

روز شنبه 21/3/90 : رقابتها در مواد دانهیل بانوان و آقایان

روز یکشنبه 22/3/90 : رقابتها در مواد کراس کانتری بانوان، آقایان، پسران و دختران و در ادامه برگزاری مراسم اختتامیه از ساعت 19:00 الی 22:00

اردوی تیم ملی کوهستان کشورمان، به منظور کسب آمادگی بیشتر و آشنایی با نحوه برگزاری مسابقات، از 16 خردادماه در شهر سوجو چین( مکان برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا) در حال برگزاری است.

محسن تاکندی، اکبر میجوجی، امین نجفی بزی، محمدرضا حسینعلی زاده نوری، پرویز مردانی، مهدی عباس زاده، ناصر شهبازی، محسن رمضانی، حمید حب علی، کامران حکمت منش و فروغ عباسی به عنوان رکابزنان، لیلی جعفری به عنوان سرپرست بانوان، آهاب احمدی به عنوان سرپرست تیم، پیمان خداداده و حسن صدوقی به عنوان مربی ترکیب تیم ملی اعزامی به این رقابتها را تشکیل می دهند.

1_b%5B30%5D.jpg

http://www.speed-bicycle.com/news/145-kohestan.html

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
رکابزن 17 ساله ایران، نخستین بار وارد رده‌بندی آسیا شد

فروغ عباسی با 17 سال سن توانست به عنوان اولین رکابزن زن کوهستان ایرانی وارد رده‌بندی مسابقات قهرمانی آسیا شود.

تیم ملی کوهستان ایران در دو بخش زنان و مردان و در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان 14 خرداد راهی رقابت‌های قهرمانی آسیا در چین شد.

در ترکیب این تیم که در دو رشته دانهیل و کراس کانتری راهی چین شد، فروغ عباسی رکابزن 17 ساله رده جوانان که از نظر سرمربی ژاپنی پدیده این رشته به شمار می‌رود، حضور دارد.

وی به عنوان تنها رکابزن زن تیم ملی در رشته دانهیل با حریفان آسیایی خود رقابت کرد و به عنوان اولین دوچرخه‌سوار کوهستان زن ایرانی توانست با کسب عنوان هفتمی، وارد رده‌بندی مسابقات شود.

در این دوره از مسابقات تیم مردان نیز با کسب یک مدال برنز در رده سنی جوانان در رشته کراس کانتری از سوی محمد حب علی، همچنین کسب یک رده ششمی در این رشته رده بزرگسالان از سوی پرویز مردانی و یک جایگاه پنجمی در رشته دانهیل از سوی امین تاکندی به کار خود پایان داد.

حب علی اولین مدال کراس کانتری ایران را کسب کرد.

8 سال پیش در رشته دانهیل محمد نوری مدال نقره به دست آورده بود.

تیم ملی کوهستان فردا به تهران باز خواهد گشت.

kohestan_b_1%5B4%5D.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
عکس خود گویاست

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 180110_123149914425236_100001906849258_168898_3657615_n.jpg
    180110_123149914425236_100001906849258_168898_3657615_n.jpg
    139 KB · نمایش ها: 426

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اوه اوه
بیچاره دهنش آسفالت شده!

راستی یه سوال بنظر شما بهترین زمان برای دوچرخه سواری در تابستون چه زمانهایی هست؟
بعد از ظهر حوالی شب یا صبح زود؟

vigilante

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میدونم خیلی ها این سوال پرسیدن ولی من اطلاعات دقیقتری نسبت به دیگران میخوام و مورد استفاده ام هم متفاوت هست.
من دنبال یک مدل دوچرخه ای میگردم که به عنوان اینور و اونور رفتن داخل شهر ازش استفاده کنم.دنبال دوچرخه مسابقه ای و حرفه ای نیستم.
اصلا سرعت و تعداد دنده یا فنردار بودن برام مهم نیست فقط میخوام راحت و سبک تکرار میکنم راحت باشه :دی
قدم 182 هست و بودجه ام 200 الی 300 تومن هست.
ضمنا یک سوال هم در مورد سایز بندی دوچرخه ها دارم.الان به نسیت قد من چه سایزی باید دوچرخه من بخرم؟کلا دوچرخه ها چه سایزهایی دارند؟

Last edited:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
میدونم خیلی ها این سوال پرسیدن ولی من اطلاعات دقیقتری نسبت به دیگران میخوام و مورد استفاده ام هم متفاوت هست.
من دنبال یک مدل دچرخه ای میگردم که به عنوان اینور و اونور رفتن داخل شهر ازش استفاده کنم.دنبال دوچرخه مسابقه ای و حرفه ای نیستم.
اصلا سرعت و تعداد دنده یا فنردار بودن برام مهم نیست فقط میخوام راحت و سبک تکرار میکنم راحت باشه :دی
قدم 182 هست و بودجه ام 200 الی 300 تومن هست.
ضمنا یک سوال هم در مورد سایز بندی دوچرخه ها دارم.الان به نسیت قد من چه سایزی باید دوچرخه من بخرم؟کلا دوچرخه ها چه سایزهایی دارند؟

هرچي سبكت و راحت تر گرونتر ميشه. اگر مي خواي خيالت راحت باشه و بيشتر استفاده كني 250 تا 350 بايد هزينه كني.

مي مي خوام يك مريدا بگيرم. 320 تومن خيلي بنظرم خوب اومد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
صبح 10 تا 12

16 تا 18
البته بستگی به نوع تمرین شما داره که صد در صد متغیر هست.
اوه اوه
بیچاره دهنش آسفالت شده!

راستی یه سوال بنظر شما بهترین زمان برای دوچرخه سواری در تابستون چه زمانهایی هست؟
بعد از ظهر حوالی شب یا صبح زود؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ديگه نفسم اصلا و ابدا نميكشه كه دوچرخه سوار شم . يه ذره كه دوچرخه ميرونم قلب تند تند ميزنه قفسه سينه ام يه جوري ميشه . مثل اينكه خنك شده و اينا . آب ميخورم خووووب ميشه .

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
متاسفانه فرهنگ دوچرخه سواری تو کشور ما جا نیوفتاده من خودم الان سالهاست دوچرخه سواری میکنم ولی با این حال صبح زود باید از خونه برای دوچرخه سواری بزنم بیرون

alireza 18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها مخصوصا شما اقا احمد میشه یه نفر به ما کمک کنه .
من یه بدنه جاینت قرمز میخواستم با کمک که حدودا 400 -500 تومان باشه چون بقیه لوازمش خیلی خوبه
اگه میشه به ما هم کمک کنین !!!!!!!؟؟؟؟؟؟

بالا