• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوچرخه سواری

miladdrg

Registered User
لایک‌ها
16
میلاد جان

آلمانتین که کمک عقبش قفل بشه تو چه حدود قیمتی هست یه چند تایی که خودشون رو نشون دادن معرفی کن
ال مانتینی که کمک عقبش قفل شه نداریم چون اکثرا رو کراس دو کمکه ها کمک عقب رو قفل دار میندازن ولی بیشتر کمک وسطها سه حالت تنظیم دارن که باتوجه به سربالایی و سرازیری میتونید تنظیمشون کنید
الان المانتین از حدود 3.5 هست به بالا(با توجه به افزایش قیمتهای اخیر)
که پیشنهاد من تو دوکمکه ها اسپیشیال و جاینت هست که من خودم اول عاشق enduro از اسپیشیال هستم بعد reign از جاینت که باید بالای 4 میلیون هزینه کنید برای این مدلها

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
هیچ کدوم از محصولات ایران تولید نمیشه
حتی
پوشاک خوده اسپید

ببنید
نــمونه سفارشهای تیمی شرکت اسپــید
حمید جون من امروز رفتم فروشگاهتون

اینهارو خودتون تولید میکنید؟من یه شلوار و دستکش خریدم با اسپری

تو داخل شلوار و دستکش ارم گروهتون خورده؟؟؟طرف میگفت پد ایتالیای هست ولی شلوار ظاهرش به دوخت اینجا میخورد وهمین طور روش برچسب گروه اسپید بود بازم

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
ال مانتینی که کمک عقبش قفل شه نداریم چون اکثرا رو کراس دو کمکه ها کمک عقب رو قفل دار میندازن ولی بیشتر کمک وسطها سه حالت تنظیم دارن که باتوجه به سربالایی و سرازیری میتونید تنظیمشون کنید
الان المانتین از حدود 3.5 هست به بالا(با توجه به افزایش قیمتهای اخیر)
که پیشنهاد من تو دوکمکه ها اسپیشیال و جاینت هست که من خودم اول عاشق enduro از اسپیشیال هستم بعد reign از جاینت که باید بالای 4 میلیون هزینه کنید برای این مدلها

endro خیلی نازه
چون سرپایینی کار میکنم فقدان کمک عقب حس میشه
Endro چهار تومن بیشتره نه ؟

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302

miladdrg

Registered User
لایک‌ها
16
endro خیلی نازه
چون سرپایینی کار میکنم فقدان کمک عقب حس میشه
Endro چهار تومن بیشتره نه ؟
تابستون که رفته بودم نمایندگی یه مدلش رو داشت قیمتش فکر کنم 4600 یا 5600 بود

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
سلام
آقا این لاستیک رویی دوچرخهٔ کوهستان ما خراب شده.
مارک خوب لاستیک و قیمتش چنده؟
ضمن این که لقمه‌ها هم ترمز درست و حسابی نمی‌گیره، یحتمل باید عوض بشه.
یه آماری اگه بدید ممنون میشم.:p

miladdrg

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
یه آماری اگه بدید ممنون میشم.:p
در مورد لاستیک
چه مقدار میخواید هزینه کنید؟
مارکهای معروف maxiss shawlbe kenda و........ رو تو بازار بگردید پیدا میکنید که قیمتهاشون از حلقه ای 18 تومن بود تا حلقه ای الی ماشالا و الان فکر کنم معمول ترین تایرها همون 18 تومن 20 تومن باشه
اخرای تابستون ماکسیس تی تی و ایگناتور 37 38 تومن برای هر حلقه بودن
در مورد لقمه هم چک بکنید ببینید تموم نشده باشن و طوقتون رو هم یه تمیزش بکنید چون وقتی که دور طوقه کثیف بشه تو ترمز گیری تاثیر داره

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
در مورد لاستیک
چه مقدار میخواید هزینه کنید؟
مارکهای معروف maxiss shawlbe kenda و........ رو تو بازار بگردید پیدا میکنید که قیمتهاشون از حلقه ای 18 تومن بود تا حلقه ای الی ماشالا و الان فکر کنم معمول ترین تایرها همون 18 تومن 20 تومن باشه
اخرای تابستون ماکسیس تی تی و ایگناتور 37 38 تومن برای هر حلقه بودن
در مورد لقمه هم چک بکنید ببینید تموم نشده باشن و طوقتون رو هم یه تمیزش بکنید چون وقتی که دور طوقه کثیف بشه تو ترمز گیری تاثیر داره

ممنون، فکر کنم لقمه ها دیگه داره تموم میشه، بیشتر از ۳ سال هست که کار می کنه، یه چند باری خودم تنظیمشون کردم، الان به نظرم باید عوض بشن.

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام به همه
سهرابم با نام کابری cao-cao تو p30worl-d فعالیت میکردم تو بخش دوچرخه کاربر فعال اونجا بودم
الان اینجام در خدمت دوستانم اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم کاری بکنم
یه آماری اگه بدید ممنون میشم
دوست من شما اگه نوع استفادتون رو میگفتید بهتره چون تو شهر زیاد نوع لاستیک تاثیری تو خرید نداره چون لاستیکهای مید رنج اکثرا اجشون برایی خاک طرح ریزی میشه من اگه الان بیام بگم شما لاستیک ماکسیس بگیر سزی سوییس (که برای کراس کانتری و خاک نرم مناسبه ) شما بیای 30-40 تومن پول لاستیک بدی ولی تو شهر استفاده کنی و با چند تا ترمز شدید رو اسفالت لاستیک رو خراب کنی گذینه مناسبی نیست در صورتی مناسب کار شما ماکسیس سری ورم هست
اگه واسه شهر میخواین استفاده کنین لاستیک پیشنهادی من نسبت به قیمت انرژی هست

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
من عاشق دوچرخه سواری هستم.ولی حیف که واسه خانوم هاتوی خیابون سواری کردن مناسب نیست گیر میدن.
دوست من شما اگه تهران هستین میتونین از پارکهای پردیسان - چیتگر - سرخه حصار استفاده کنین
سلام
محلی رو میشناسید که با ماشین بریم ، ماشین رو پارک کنیم منطقه یا کوهی رو دور بزنیم یا به محلی بریم و برگردیم و دوباره به محل اول برگردیم؟
نمیخوام با دوچرخه از شهر خارج بشم میخوام با ماشین برم بعد ماشینو پارک کنم و با دوچرخه برم تو کوه کمی بگردم و دوباره برگردم سمت ماشین
گوگل سرچ کردم اما اکثراً از یه روستا به یه روستای دیگه مسیر دادن
دوستانی که مسیرهای کوهستانی رو لطفاً راهنمایی کنند
دوست من شما کدوم شهر هستین
اگه تهرانین تو مناطق لواسانات و فشم مسیرهای بسیار زیبا و قشنگی هست اگه خواستین بگین تا راهنماییتون کنم
منطقه شهرستان دماوند هم یه مسیر هست به طرف روستای کاج که مسیر فوق العاده زیبایی هست
شمال غرب تهران کلکچال و درکه هستن
جاده امامزاده داوود هم هست البته از مسیر فرح زاد اون مسیر هم بسیار زیباست
اگه منطقه دیگه ای هستین بگین تا مسیرای اون منطقه رو بگم

حالا روزای خوبمونه وقتی از زور گشنگی مجبور شدیم چرخامون رو کیلویی بفروشیم و نون بخریم دیدن داره:( تازه باید خدا رو شکر کنیم که این دوچرخه ها وارد شدن و فعلا هستن و قطعات دوچرخه هم فعلا میشه پیدا کرد البته لوازم خیلی قیمتهاش رفته بالا و هرکی هرچی داره یه قیمت پرت میده
یه نکته دیگه اینکه با توجه به این افزایش قیمتها همه برندها با دلار حدود 2000 تومن دارن چرخ میفروشن
به نظر شما با این وضعیت الان و قیمتهای وحشتناک مواد غذایی و پوشاک و.........اگه چرخی که قبلا 1 میلیون بوده الان بخوان وارد کنن 3 میلیون بشه کسی میخره؟تا اونجا که من میدونم فعلا از چرخهای 2013 خبری نیست مگر اینکه برای نمونه یا سفارشی وارد کنن
میشه لینکی از چرختون بزارید که ببینم قطعاتش چیه؟چون من این رو پیدا کردم که ست دندش دئور الیویو با دوشاخ xcr هست ولی ترمزش وی بریکه اگه همین چرخ با ترمز هیدرولیک 1.55 باشه میشه گفت که قیمتش تقریبا همینه(البته با توجه به گرونیهای اخیر)

الان با این وضع دلار دیگه نمیشه چرخ خرید
خود یه ساب 60 رو فروختم 500 الان همون چرخ خودم رو 1 تومن بهم نمیده
وحستناک قیمتا رفته بالا
لوازمم رو دیگه بیخیال

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
CROSS COUNTRY - UP HILL ( کراس کانتری یا سربالایی )
دوچرخه های کراس کانتری عمدتا" باید سبک بوده و دارای کمک فنر در جلو باشند البته کمک فنر در عقب اگر قابل قفل شدن باشد و وزن چرخ را نیز زیاد نکند بهتر می باشد چرا که بعد از هر سربالائی ؛ سرپایئنی نیز هست . منتها با توجه به وقت وزمانی که در طی کردن سربالئی طی می کنیم خیلی ها ترجیح می دهند دوچرخه کراس کانتری خوب داشته باشند .
معمولا تو مسابقات کراس کانتری به صورت چند دور برگذار میشه که لوپ نام داره
تو این رشته امادگی بدنی و مهارت و هوش حرف اول رو میزنه یه مثال سادش اینه که ابسلون دوچرخه سوار به نام فرانسوی تو مسابقات پکن نفر اول شد ولی تو لندن تو دور دوم حذف شد
یه کراس کانتری کار خوب از همه چی بیشتر باید به تمرین و تغذیش بپردازه
تو ایران رشته غالب تو کوهستان کراس کانتری هست و دانهیل و ددجامپ کمتر جا افتاده
البته بحث نظر خیلی زیاده که یواش یواش به مرور زمان به کمک دوستان به اون میپردازیم

miladdrg

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
قابل توجه دوستانی که سوال یا مشکلی دارن یا کلا عاشق دوچرخه و دوچرخه سواری هستند و دوست دارن تجربیاتشون رو در اختیار دیگران بگذارن
سایت bike20 از روز جمعه دوبار به کار خودش ادامه داده و پذیرای همه شما دوستان خوب و عزیز هست و خوشحال میشیم که به این سایت بپیوندید
انجمن دوچرخه سواری بایک بیست (BIKE20) ایران

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مبارکه به سلامتی
موفق باشید
سلام
قابل توجه دوستانی که سوال یا مشکلی دارن یا کلا عاشق دوچرخه و دوچرخه سواری هستند و دوست دارن تجربیاتشون رو در اختیار دیگران بگذارن
سایت bike20 از روز جمعه دوبار به کار خودش ادامه داده و پذیرای همه شما دوستان خوب و عزیز هست و خوشحال میشیم که به این سایت بپیوندید
انجمن دوچرخه سواری بایک بیست (BIKE20) ایران

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
والا یه مدت بودم متاسفانه هر چی پست زدیم به عنوان تبلیغاتی حذف کردن

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452

سلام
آقا حمید با دوچرخه کوهستان(لاستیک 26) هم میشه از این استفاده کرد؟
بعد واسه حفظ تعادل باید به جایی تکیه داد با دست یا نیازی نیست؟ منظورم برای توفف و شروع حرکت هستش....

بله میشه استفاده کرد
اولش یکمی سخته حفظ تعادل ولی بعد یه مدت اسون میشه
فشار تمرینیش خوبه و میشه به عنوان مکمل وزنه تو زمستون ازش استفاده کرد
قبلنا که نبود خودمون دست ساز میساختیم ولی الان ایشون عرضه کردن
اپ برا دوستمون
این رو تو اون تاپیک زدم گفتم شای بد نباشه اینورم اطلاع رسانی بشه در مورد نوع استفادش

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
تو این بخش میخوام رده بندی لوازم شیممانو رو برای دوستان مشخص کنم که هنگام خرید بدونن دوچرخه ای که میخرن تو چه سطح از لوازمی هست و چه انتظاراتی میشه ازشون داشت
البته برندهای دیگه مثله اسرم و......... هست که بعدا بهش اشاره میشه
بالاترین سطح شیمانو تو بخش کوهستان xtr هست که حرفی توش نیست و بیشتر برای مسابقات استفاده میشه البته گرون هم هست با این وضع دلار حدود قیمتم نمیشه حتی داد ولی خوب هم سبکه هم سریع و قابل اطمینان
race_brake_systems.Par.0001.Image.1248.832.jpeg

همانطور که میبینید سیستم ترمز هیدرولیک هست و 100 البته با طراحی منحصر به فرد شیمانو
race_brake_systems.Par.0003.Image.1248.832.jpeg

تو توضیحات خود شرکت شیمانو ذکر شده که این سیستم ترمز دوباره طراحی شده برای باز دارندگی بیشت و اطمینان تو شیبهای زیاد قابلیت ترمز حتی با یک انگشت و خنکتر بودن نسبت مدلهای قبلی
هسته ترمزها بر خلاف قبل که المنیوم بود از سرامیک استفاده شده برای خنکتر شدن بیشتر
مطالب فوق فقط و فقط برای فروم پرشین تولز عرضه شده و استفاده از ان بدون ذکر نام cao-cao ( سمیرا 83 ) و فروم پرشین تولز خلاف قوانین عرفی کشور میباشد

بالا