• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو سایت با سابقه کم ولی پربازدید ایرانی - راز کار در چیست ؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
تعداد مقاله مهمه اما چیزی که بیشتر مهمه کیفیت مقاله هست
شما یک مقاله بنویسید اما اصولی بهتر از اینه که 10 تا مقاله بنویسید اختصاصی اما بدون هیچ اصول خاصی

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ببخشید یکم توضیح بدید

یکی از روش های ایندکس سریع مطالب و یا پیوندهای منتشر شده در سایت هست که می تونه در صورت تعغییر در مپ سایت شما کلیه تعغییرات رو سریع ایندکس کنه
البته باید توجه کنید که بشکل اسپم از این روش استفاده نکنید

ایندکس به مواردی مهمه دیگه ای هم بر می گرده که البته اون ها هم باید رعایت بشن

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
oh oh
الان چک کردم چه پیشرفتی داشتند
ایول
یکی رازش رو هم به ما بگه
گروه یاهو نکنه داره؟
این چند سال هی تنبلیم اومد گروه یاهو بزنم عضو جمع کنم

ولی کارتون درست
موفق باشند
مردیم از بی پولی و کم درامدی

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
oh oh
الان چک کردم چه پیشرفتی داشتند
ایول
یکی رازش رو هم به ما بگه
گروه یاهو نکنه داره؟
این چند سال هی تنبلیم اومد گروه یاهو بزنم عضو جمع کنم

ولی کارتون درست
موفق باشند
مردیم از بی پولی و کم درامدی

بهترین سایت تفریحی برای جوانان ایرانی کم در میاره ؟

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
خوب بازدید بالایی دارند . تخمین من روزی 10 الی 20 هزار بازدید کننده هست براشون .... اما مهم فروش هست ... کسی میتونی یک آمار معتبر از تخمین همکاری در فروش 20k بازدید روزانه برای توپترین بده ؟

5 تا محصول تو سایت برای فروش من تونستم پیدا کنم .

هر محصول 30% سود همکاری داره ؟ 3 تومن اگر 1% هم خرید کنند 200*3=600 تومان ! روزانه سود از همکاری درفروش 600*20= 12 م ماهیانه !

هر محصول 30% سود همکاری داره ؟ 3 تومن اگر 1% هم خرید کنند 100*3=300 تومان ! روزانه سود از همکاری درفروش 300*20= 6 م ماهیانه !

بگیم 6 تومن درآمد . - هزینه ها : 500 تومن سرور . 500 تومن یک کارمند . 500 سایر هزینه ها = 4.5 حالا بگیم 4 تومن سود خالص ماهیانه !

به نظر شما محاسبه من درست هست ؟

البته مدیر محترم سایت هم در pt فعال هستند و اگر مایل بودند میتونند یک آماری از حدود درآمد در این مارکت و نه سایت خودشون بدن ....

البته به غیر از سئو که به نظر من 60 % ترافیک سایت شون هست تکنیک های دیگری هم هست که مجموعا سایت رو تکون میده !

قربان طبق گفته ی شما سایت با 20 هزار بازدید ماهی مینیمم 4 تومن درامد داره. برای سایتی با 80 هزار بازدید چقدر حاضرین پرداخت کنین ؟ درامد 3 ماه طبق فرمول خودتون خوبه؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
قربان طبق گفته ی شما سایت با 20 هزار بازدید ماهی مینیمم 4 تومن درامد داره. برای سایتی با 80 هزار بازدید چقدر حاضرین پرداخت کنین ؟ درامد 3 ماه طبق فرمول خودتون خوبه؟

ایشون یه کم خوش بینانه نگاه کردن به سایت :D

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

اتفاقا مدیر یکی از این سایت ها قبلا با من تماس گرفته بودن برای مظنه قیمت . من هم به گفتم که من خریدار این مدل سایت نیستم .

مشکل این سایت ها از نظر من مدل کسب درآمد شون هست . که من آمار مستدل ای ازشون ندارم

اینجا هم ظاهرا کسی اطلاعات دقیقی نداره یا اگر داره لوش نمیده !

تو این چند سال , چند تا سایت سراغ دارین که جدید باشن و تونسته باشن هزینه های خودشون رو تامین کنند ؟

ادگاه : شکست خورد

ادپرشیا: شکست خورد

نت برگ: بعید میدونم هنوز تونسته باشن هزینه هاشون رو پوشش داده باشن

؟؟؟؟؟

فقط یکی موفق شد

آپلود باز: سود ده هست

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سایت های تفریحی خوب در میارن با ورودی بالای 10 هزار گوگل ماهی 1-2 تومن راحت در میاد

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سایت های تفریحی خوب در میارن با ورودی بالای 10 هزار گوگل ماهی 1-2 تومن راحت در میاد

برادر شما که ترکوندی دیگه . ماهی 1-2 میلیون تومن ؟ :blink: واسه 10 هزار آی پی ؟ :blink:

توپترین فکر میکنم روزانه 100هزار آی پی داره درواقع به گفته شما میشه 20 میلیون تومن :blink: نه ازین خبرام نیست :D

دیگه شما برو درآمد ایران ویج و نیک صالحی رو حساب کن میزنه بالای 100

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
برادر شما که ترکوندی دیگه . ماهی 1-2 میلیون تومن ؟ :blink: واسه 10 هزار آی پی ؟ :blink:

توپترین فکر میکنم روزانه 100هزار آی پی داره درواقع به گفته شما میشه 20 میلیون تومن :blink: نه ازین خبرام نیست :D

دیگه شما برو درآمد ایران ویج و نیک صالحی رو حساب کن میزنه بالای 100

حسین این عزیز چی میگه؟!
دلش خوشه ها:lol:
neeed آقا بیا من سایت با ورودی روزی 20 هزار آی پی میدم دستت،
میتونی سر 1 ماه ازش 4 تومن در بیاری؟:blink:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
شتر در خواب بیند پنبه دانه، گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه،

حسین این عزیز چی میگه؟!
دلش خوشه ها:lol:
neeed آقا بیا من سایت با ورودی روزی 20 هزار آی پی میدم دستت،
میتونی سر 1 ماه ازش 4 تومن در بیاری؟:blink:

من تو یکی از این سایتایی که خیلی ادعاشون میشه ( اسم نمیبرم ) خوندم نوشته بود :

به طور معمول از هر 100 تا آی پی که وارد سایت میشه 1 نفر خرید میکنه ، اگه سود هرکدوم متوسط بذاریم 3000 تومن در نتیجه اگه شما روزی 1000 تا آی پی داشته باشی درآمدت میشه 30 هزار تومن در روز

خب حالا که انقدر درآمد خوبه بیاین بدین ما یه سایت براتون طراحی میکنیم ، 500 هزار تومن میگیریم ازتون، شمام برید حالشو ببرید . :D

ملت هم میخونن باور میکنن ، البته من خودم هیمنجوری وارد وب شدم ولی خب بعد مدت کوتاهی به خودم گفتم زرشک

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من تو یکی از این سایتایی که خیلی ادعاشون میشه ( اسم نمیبرم ) خوندم نوشته بود :

به طور معمول از هر 100 تا آی پی که وارد سایت میشه 1 نفر خرید میکنه ، اگه سود هرکدوم متوسط بذاریم 3000 تومن در نتیجه اگه شما روزی 1000 تا آی پی داشته باشی درآمدت میشه 30 هزار تومن در روز

خب حالا که انقدر درآمد خوبه بیاین بدین ما یه سایت براتون طراحی میکنیم ، 500 هزار تومن میگیریم ازتون، شمام برید حالشو ببرید . :D

ملت هم میخونن باور میکنن ، البته من خودم هیمنجوری وارد وب شدم ولی خب بعد مدت کوتاهی به خودم گفتم زرشک

دوباره باید تکرار کنم،
شتر در خواب بیند پنبه دانه، گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه،
تجربه شخصی خودم میگه از هر 2 هزار تا آی پی 1 سفارش میاد الان
البته بستگی به طراحی سایت و محصولات و غیره داره اما حد معمولش برای سایت تفریحی همینه
این سفارشاتم +60 درصدش یا اسپم هست یا برگشت میخوره و ....
از نظر من از هر 4 هزار تا آی پی میشه به حد متوسط روزی 5 تومن در اورد،
این دیگه قطعیه از نظر من
حداقل حداقل...

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوباره باید تکرار کنم،

تجربه شخصی خودم میگه از هر 2 هزار تا آی پی 1 سفارش میاد الان
البته بستگی به طراحی سایت و محصولات و غیره داره اما حد معمولش برای سایت تفریحی همینه
این سفارشاتم +60 درصدش یا اسپم هست یا برگشت میخوره و ....
از نظر من از هر 4 هزار تا آی پی میشه به حد متوسط روزی 5 تومن در اورد،
این دیگه قطعیه از نظر من
حداقل حداقل...
اگه حداقل حداقل رو حساب کنیم آره
ولی باید توجه کنین که مرتبط بودن محصول با موضوع سایت و سایر مواردی که گفتین تو فروش و درآمد خیلی تاثیر داره و هیچ طوری نمیشه آمار دقیقی ارائه داد ...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اگه حداقل حداقل رو حساب کنیم آره
ولی باید توجه کنین که مرتبط بودن محصول با موضوع سایت و سایر مواردی که گفتین تو فروش و درآمد خیلی تاثیر داره و هیچ طوری نمیشه آمار دقیقی ارائه داد ...

100% حرفتون درسته،
طراحی سایت، اسپم نبودن مطالب، مرتبط بودن محصولات با سایت، محصولات جدید، چیزی که کاربر برای اولین بار توی نت ببینه، سرعت سایت، توضیحات کامل برای محصول، عکس ها با کیفیت
اینا همشون تاثیرات خیلی زیاده دارن اما خوب حداقلش همونیه که گفتم

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
دسته: موتور های جستجو و مبانی SEO
موضوع: دو سایت با سابقه کم ولی پربازدید ایرانی - راز کار در چیست ؟ ( آغاز تایپیک مرتبط با موضوع)
تایپیک های بعدی : گفتگو آزاد (درآمد-فروش محصول-شتر بازی :دی )
بابا یکم از نظر سئو و موتورهای جستجو راجب موضوع حرف بزنید ببینیم چه خبره!
امین خان تو که دستت تو کاره از نظر سئو و اینا توضیح بده ببینیم تو این سایت های مثال زده شده چه خبره، چیکار به خواب شتر داری که چی تو خواب میبینه :دی
پ.ن : کاش محاسبات این دوستمون راجب درامد سایت ها درست بود :(

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دسته: موتور های جستجو و مبانی SEO
موضوع: دو سایت با سابقه کم ولی پربازدید ایرانی - راز کار در چیست ؟ ( آغاز تایپیک مرتبط با موضوع)
تایپیک های بعدی : گفتگو آزاد (درآمد-فروش محصول-شتر بازی :دی )
بابا یکم از نظر سئو و موتورهای جستجو راجب موضوع حرف بزنید ببینیم چه خبره!
امین خان تو که دستت تو کاره از نظر سئو و اینا توضیح بده ببینیم تو این سایت های مثال زده شده چه خبره، چیکار به خواب شتر داری که چی تو خواب میبینه :دی
پ.ن : کاش محاسبات این دوستمون راجب درامد سایت ها درست بود :(

من شرمندم اگر پست بی ربط زدم،:(
آخه هی دوستان پست میزدن من میخواستم جواب ندم اما خوب باز نمیشد، شرمنده دیگه، شما به بزرگواری خودت ببخش
درباره اون 2 سایت هم راستش به دلایلی نمیتونستم چیزی بگم اما خوب روی شما رو نمیشه زمین انداخت:D
درباره 2 سایت جوک فان و توپترین باید بگم که:
سایت اول، جوک فان که از تقریبا میتونم بگم روز های راه اندازیش دنبالش میکردم سایت خوب و قویی هست، لازمه این رو هم بگم که صاحب این سایت خودش سئوکار هست و تجربه زیادی داره، فکر کنم 4 سالی میشه توی این کار هست و اطلاعات زیادی داره در این رابطه،
جوک فان قالب فانیها یا همون ادیت شده میهن فیلم روش هست که همون طور که میدونید چند تا حسن داره: از نظر کد نویسی خوبه، سبکه و همین طور بازدیدیکننده رو اذیت نمیکنه، من خودم از این قالب لذت میبرم
همون طور که گفتم مدیر سایت تجربه زیادی داره و حواسش به خیلی نکته ها هست، مهمترین نکته این که کیفیت رو بر کمیت ترجیح میده، یعنی مثلا شاید به طور متوسط روزانه 2-3 تا مطلب بیاد توی سایت اما همونا بازدید خیلی بالایی میگیرن، تگ و عنوان نسبتا مناسب برای مطالب میزنه و کلا مطالب خوب بازدید میگیرن،
کلا قوانین لازمه پست دادن استاندارد رو تقریبا میشه گفت رعایت میکنن که سایت از خطر اسپم شدن هم دوره،
اما یک نکته مهم که توجه من رو جلب کرد خرید بک لینک این سایت بود، بک لینک این سایت تا اون جایی که من دیدم، از سایت های هم موضوع (تفریحی) خریداری شده و همین طور مثل بعضی ها من جمله خود من نرفتن از سایت رنک 6 و 5 بک لینک بخرن بلکه از سایت های رنک پایین تر بک لینک خریدن که کمتر توجه گوگل رو جلب کنه و گوگل شک نمیکنه (البته بهتره بگم شک میکنه اما به روی خودش نمیاره، الکوکل رحمان و رحیم:D)
درباره پلاگین هاش چیزی نمیتونم بگم، اگر زیادی کنجکاوین میتونید خودتون از مدیرش بپرسین یا از میانبر ها استفاده کنید،:D
و اما توپترین،
سایت قوی و خوبی هست، قالبش عالیه، بک لینک خوب و مفیدی براش خریداری شده (فله ای بک لینک نخریدن)، سئو قویی داره، مهم تر از همه مطالب اختصاصی،
مدیریتش تجربه لازم رو داره و میدونم چجوری عنوان و تگ مناسب بزنه، چجور مطالبی بزاره و همین طور چجوری بازدیدکننده رو توی وبش نگهداره (درباره این موضوع روی 2تا دامین تست کردم بعدا توضیحات کامل تر میدم)
قطعا این سایت بازدید بالایی داره اما درصدی هم از رتبه الکساش بخاطر لینک های دانلود هستند،
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه،
پ.ن: بازم بخاطر منحرف کردن تاپیک عذر خواهی میکنم،
پ.ن2: عجب توضیح کاملی شد:D اگر خوشتون اومد like یادتون نره:blush:
پ.ن3: گذشت اون دوران که همه چیز در سئو خلاصه میشد، از نظر من: سئو نوین یعنی "مطالب اختصاصی یا حداقل درست کپی کردن، زدن مخ بازدیدکننده و نگهداشتن هر چه بیشتر اون در سایت، عاقلانه رفتار کردن در مقابل موتورهای جستوجو"
پ.ن4: ای کسانی که همه چیز را در سئو میبینید، بدانید که شما از این باب متضرر خواهید شد، سوره السئو، آیه 52 :D
از قدیم میگن، حسن نرو به سایه | سایه خودش میایه، بیشتر به کاربر و کمتر به موتور های جستوجو اهمیت بده، اون موقست که میبینی موتورهای جستوجو میان طرفت

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
پ.ن3: گذشت اون دوران که همه چیز در سئو خلاصه میشد، از نظر من: سئو نوین یعنی "مطالب اختصاصی یا حداقل درست کپی کردن، زدن مخ بازدیدکننده و نگهداشتن هر چه بیشتر اون در سایت، عاقلانه رفتار کردن در مقابل موتورهای جستوجو"

مهمترین دلیل موفقیت همین مورد هست ...
تشکر امین اقا ;)

بالا