دسته: موتور های جستجو و مبانی SEO
موضوع: دو سایت با سابقه کم ولی پربازدید ایرانی - راز کار در چیست ؟ ( آغاز تایپیک مرتبط با موضوع)
تایپیک های بعدی : گفتگو آزاد (درآمد-فروش محصول-شتر بازی :دی )
بابا یکم از نظر سئو و موتورهای جستجو راجب موضوع حرف بزنید ببینیم چه خبره!
امین خان تو که دستت تو کاره از نظر سئو و اینا توضیح بده ببینیم تو این سایت های مثال زده شده چه خبره، چیکار به خواب شتر داری که چی تو خواب میبینه :دی
پ.ن : کاش محاسبات این دوستمون راجب درامد سایت ها درست بود
من شرمندم اگر پست بی ربط زدم،
آخه هی دوستان پست میزدن من میخواستم جواب ندم اما خوب باز نمیشد، شرمنده دیگه، شما به بزرگواری خودت ببخش
درباره اون 2 سایت هم راستش به دلایلی نمیتونستم چیزی بگم اما خوب روی شما رو نمیشه زمین انداخت
درباره 2 سایت جوک فان و توپترین باید بگم که:
سایت اول، جوک فان که از تقریبا میتونم بگم روز های راه اندازیش دنبالش میکردم سایت خوب و قویی هست، لازمه این رو هم بگم که صاحب این سایت خودش سئوکار هست و تجربه زیادی داره، فکر کنم 4 سالی میشه توی این کار هست و اطلاعات زیادی داره در این رابطه،
جوک فان قالب فانیها یا همون ادیت شده میهن فیلم روش هست که همون طور که میدونید چند تا حسن داره: از نظر کد نویسی خوبه، سبکه و همین طور بازدیدیکننده رو اذیت نمیکنه، من خودم از این قالب لذت میبرم
همون طور که گفتم مدیر سایت تجربه زیادی داره و حواسش به خیلی نکته ها هست، مهمترین نکته این که کیفیت رو بر کمیت ترجیح میده، یعنی مثلا شاید به طور متوسط روزانه 2-3 تا مطلب بیاد توی سایت اما همونا بازدید خیلی بالایی میگیرن، تگ و عنوان نسبتا مناسب برای مطالب میزنه و کلا مطالب خوب بازدید میگیرن،
کلا قوانین لازمه پست دادن استاندارد رو تقریبا میشه گفت رعایت میکنن که سایت از خطر اسپم شدن هم دوره،
اما یک نکته مهم که توجه من رو جلب کرد خرید بک لینک این سایت بود، بک لینک این سایت تا اون جایی که من دیدم، از سایت های هم موضوع (تفریحی) خریداری شده و همین طور مثل بعضی ها من جمله خود من نرفتن از سایت رنک 6 و 5 بک لینک بخرن بلکه از سایت های رنک پایین تر بک لینک خریدن که کمتر توجه گوگل رو جلب کنه و گوگل شک نمیکنه (البته بهتره بگم شک میکنه اما به روی خودش نمیاره، الکوکل رحمان و رحیم
)
درباره پلاگین هاش چیزی نمیتونم بگم، اگر زیادی کنجکاوین میتونید خودتون از مدیرش بپرسین یا از میانبر ها استفاده کنید،
و اما توپترین،
سایت قوی و خوبی هست، قالبش عالیه، بک لینک خوب و مفیدی براش خریداری شده (فله ای بک لینک نخریدن)، سئو قویی داره، مهم تر از همه مطالب اختصاصی،
مدیریتش تجربه لازم رو داره و میدونم چجوری عنوان و تگ مناسب بزنه، چجور مطالبی بزاره و همین طور چجوری بازدیدکننده رو توی وبش نگهداره (درباره این موضوع روی 2تا دامین تست کردم بعدا توضیحات کامل تر میدم)
قطعا این سایت بازدید بالایی داره اما درصدی هم از رتبه الکساش بخاطر لینک های دانلود هستند،
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه،
پ.ن: بازم بخاطر منحرف کردن تاپیک عذر خواهی میکنم،
پ.ن2: عجب توضیح کاملی شد
اگر خوشتون اومد like یادتون نره:blush:
پ.ن3: گذشت اون دوران که همه چیز در سئو خلاصه میشد، از نظر من: سئو نوین یعنی "مطالب اختصاصی یا حداقل درست کپی کردن، زدن مخ بازدیدکننده و نگهداشتن هر چه بیشتر اون در سایت، عاقلانه رفتار کردن در مقابل موتورهای جستوجو"
پ.ن4: ای کسانی که همه چیز را در سئو میبینید، بدانید که شما از این باب متضرر خواهید شد، سوره السئو، آیه 52
از قدیم میگن، حسن نرو به سایه | سایه خودش میایه، بیشتر به کاربر و کمتر به موتور های جستوجو اهمیت بده، اون موقست که میبینی موتورهای جستوجو میان طرفت