دو عدد اپل آیپد ایر جدید Apple Ipad Air 2019 Model A2152 64GB خاکستری خریداری شده از آمریکا
نو و هرگز روشن نشده
قیمت هر عدد 700 دلار مقطوع (پای خود بنده 600 دلار درآمده)
شاید قیمت رو اشتباه گذاشته باشم و شنبه چکش میکننعزیز کسی که مستقیم بدون واسط وارد میکنه قیمتش کمتره وقتی دیجی کالا 7100با گارانتی 18 ماهه گذاشته دلیل خرید ازشما 2میلیون بیشترچیه؟!!!!
Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
این تبلت ها از costco خریداری شده اند و...
این تبلت از اپل استور 499 دلار خریداری شده و...
دوست گرامی کاسکو در برخی محصولات خاص برخی برندها از جمله موبایل و تبلت های اپل اونها رو مستقیم از خود اپل میفروشهگرامی بالاخره از کاستکو خریداری شده یا اپل استور؟
هزینه ای که بابت حمل کالا دادید(۲۰دلار می بی؟) رو کاری ندارم ولی اگر خریدتون در آفرهای بلک فرایدی بوده، باید بگم که ۳۹۹دلار + ۵دلار شیپینگ (با ۱۰۰دلار تخفیف) باید میگرفتید.
سوال آخرم هم اینه که این آیپدی که گرفتید کارتن هم داره یا بدون کارتن براتون آوردن؟
بله کارتن دارند ولی کارتن های خالی را با پست فرستاده اند که دو هفته دیگه میرسهبزرگوار من خودم در رفت و آمدم میدونم چی دارم میگم اینکه شما قیمتت اینه من حرفی ندارم فقط در رابطه با اینکه فرمودید از کاستکو خریدید بعد گفتید از اپل استور و الان هم میگید از کاستکو میخرید بعد از اپل استور تحویل میگیرید (درست متوجه نشدم ولی فکر کنم همینو گفتید) یکمی خنده داره! تازه خنده دار ترش اینه که شما از کاستکو بگیری بعد ۳۵دلار تکسی که باید به اپل استور هم بدید رو روی هم حساب کردید.
در رابطه با افر بلک فرایدی اینجا رو بخونین این سایت همه آفرها رو کاور میکنه:
iPad Air (2019) 64 GB models on sale at Costco members for $399.99iPad Air (2019) 64 GB models on sale at Costco members for $399.99, iPad Pro 256 GB on sale at 999.99
The 64 GB iPad Air models are on sale at $399.99 at Costco, membership required. https://www.costco.com/new-apple-...86493.html - expired https://www.costco.com/new-apple-...86504.html - expired hslickdeals.net
در هر صورت من نه قصد اینو دارم که تاپیک شما رو منحرف کنم و نه جسارتی هست فقط چون دوتا حرف متناقض زدید خواستم این بود که بیشتر توضیح بدید تا شاید من اشتباه میکنم.
فقط سوال قبلی من بی جواب ماند، کارتن داره این آیپد؟
ارسال شدسلام دوست من
قیمت آخر رو به تومان برای من پ.خ کنید
ممنونم
ارسال شدقیمت اخر برای منم بفرستین
Sent from my Mi 9T using Tapatalk