محمدی
Registered User
سلام . آقا هارد ها ساتا ست ؟؟ قیمتتون یکم زیاده . تخفیف بدین 500 وسترن رو برمیدارم . در ضمن کاش لیست سریالهاتون یکم پربارتر بود !
بهتون پی ام دادم.
سلام . آقا هارد ها ساتا ست ؟؟ قیمتتون یکم زیاده . تخفیف بدین 500 وسترن رو برمیدارم . در ضمن کاش لیست سریالهاتون یکم پربارتر بود !
پی ام دادمقیمت آخر سیگیت رو بگو من بخرم.
الان ما که نمیتونیم لیستو ببینیم با این فرمت باید سره چی چونه بزنیم؟؟؟؟
گفتم تویه تاپیک دیگت هارد 500 یا 1 چنده لینکه اینجارو دادی
فروشنده نیستی؟؟؟؟
دلیله فروشت چیه؟؟؟
اینا 2تا 500 کاره یه 1tb رو میکنه . نکنه پره بدسکتوره؟؟ (موندن فیلم بر روی هارد به مدت طولانی باعش ایجاد بد سکتور و خرابی هارد میشه (البته فکر نکنید الان 2هفته مونده هارد گندیده) )
من 500 وسترنو میخوام .
فقط سر قیمت باید کنار بیام .
آخر قیمت رو اگر مقدوره ! پی ام کنید .
الان ما که نمیتونیم لیستو ببینیم با این فرمت باید سره چی چونه بزنیم؟؟؟؟
گفتم تویه تاپیک دیگت هارد 500 یا 1 چنده لینکه اینجارو دادی
فروشنده نیستی؟؟؟؟
دلیله فروشت چیه؟؟؟
اینا 2تا 500 کاره یه 1tb رو میکنه . نکنه پره بدسکتوره؟؟ (موندن فیلم بر روی هارد به مدت طولانی باعش ایجاد بد سکتور و خرابی هارد میشه (البته فکر نکنید الان 2هفته مونده هارد گندیده) )
بذار بگن چی بگیم ؟! هرکی خریداره میخرهدوست عزیز این مزخرفات چیه از خودت در میاری و میگی به ملت؟میخوای بزنی تو سر قیمت هارد این بیچاره؟میخوای مفت بخری؟مزخرفترین صحبتی بود که توی عالم کامپیوتر شنیده بودم! (موندن فیلم بر روی هارد به مدت طولانی باعش ایجاد بد سکتور و خرابی هارد میشه
بگو خریدار نیستم دیگه چرا کاره این بابارو خراب می کنی؟
پی ام دادماقا من وسترن را 65برمی دارم فقط اگه موافقی پی ام بده تا من لیستمو انتخاب کنم
دوست عزیز این مزخرفات چیه از خودت در میاری و میگی به ملت؟میخوای بزنی تو سر قیمت هارد این بیچاره؟میخوای مفت بخری؟مزخرفترین صحبتی بود که توی عالم کامپیوتر شنیده بودم! (موندن فیلم بر روی هارد به مدت طولانی باعش ایجاد بد سکتور و خرابی هارد میشه
بگو خریدار نیستم دیگه چرا کاره این بابارو خراب می کنی؟
محمدی:
دوست عزیز دوتا هاردم کاملا سالمه و چون پورت ساتا دیگه ندارم مجبورم هاردهای با ظرفیت بالا بگیرم و اینا رو رد کنم
اوکی ؟
هیچ مشکلی هم ندارن .
اوکی لیستو من نمیتونم ببنیم اگه داری یا میتونی تبدلی کن یه چزه دگه note padi ya word
حجم فیلمای 2008 و 2007 با هم چند گیگ میشه؟
اقای محمدی من لیست چیزایی رو که میخوام چطور بهتون بدم
فعلا که کس دیگه ای بالاتر میخواد عزیز.محمدی جان پی ام دادم خدمتت
من وسترن رو بخوام 65 (+1 که بالاتر بشه از همه) چیوری بهفهمم فیلم های داخل وسترن کدوماس؟؟؟
1600 تا فیلم بود حدودا کدوماش اینوره کدوماش اونور :d