• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو پلاگین بسیار مفید : StatWatch - StyleCatcher

rouhollah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی پلاگین ها اینقدر مفید و الزامی هستند که باید به شکل پیش فرض روی سیستم MT قرار داشته باشند به نظر من دو پلاگین StyleCatcher و StatWatch هم از اون دسته هستند، چرا که همه بدون استثنا بهش نیاز نیاز دارن البته تو ام تی 3.2 بعضی پلاگینها مثل پلاگین پشتیبان گیر از هر قالب رو هم بشکل پیش فرض قرار داده که اون هم شدیدا مورد نیاز و مفید هستش . اینجا پیشنهاد میکنم دوستانی که میتونند برای این پلاگین StyleCatcher قالب فارسی درست کنن و به ام تی بدن و یا تو ام تی فارسی قرار بدن تا اینکه دیگه مشکل قالبهای ام هم به این شکل حل بشه و به راحتی بشه اونها رو توسعه داد . البته من تا اونجایی که گشتم ندیدم که روش قرار دادن قالب در سیستم این پلاگین چطوری هستش اگر دوستان در این مورد اطلاعی دارن حتما خبر بدن . ولی اینو مطمئن هستم که میشه قالب جدید رو به این سیستم اضافه کرد چون محل مخصوص آدرس دادن برای ایمپورت style هستش . حالا باید با چه فرمتی و در کجا اینو قرار داد مهمه ، که اگر مطلبی در این مورد میدونید بفرمایید .

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احالا كار اين پلاگين ها چي هست؟ :exclamati
ميشه يكم در موردش توضيح بدي؟ :eh:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي خيلي دمت گرم.
من تو فكرم كه چطور سيكس پارت پلاگين StatWatch رو در ام تي قرار نداده.
حضورش خيلي ضروريه و افراد رو از اسكريپت هاي ديگه بي نياز ميكنه.
ممنون.

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داشت يادم ميرفت ببينم اين پلاگين با آخرين نسخه حال حاضر ام تي (نسخه 3.2 نهايي) هم سازگاره؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at www.aminf.com Port 80

چیکارش کنم؟

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الو....
نگفتي اين پلاگين ام تي 3.2 رو ساپورت ميكنه يا نه؟

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شيفته StatWatch شدم ولي مشخص نيست ام تي نهايي رو ساپورت كنه يا نه؟

rouhollah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali. :
احالا كار اين پلاگين ها چي هست؟ :exclamati
ميشه يكم در موردش توضيح بدي؟ :eh:
StatWatch ؛ یک کانتر بسیار جالب و کامل هستش که نشون میده طرف از کجا میده ، چه ساعتی اومده ،با چه آی پی اومده ، برای چی اومده ، باباش کی بوده ، دختره یا پسره (هر چیه فقط سالم باشه)
چقدر در روز و هفته بازدید داشتید و چند بار صفحات بازدید شده (hits) و البته همه اینها رو برای هر وبلاگ بطور جداگانه و تفکیک شده نشون میده .
فقط کافیه تگ <$MTStats$> رو در صفحات هر کدوم از وبلاگها که میخواهید قرار بدید .

StyleCatcher ؛ مثل قالبهای پیش فرض پرشین بلاگ عمل میکنه و با یک کلیک میشه قالب رو تغییر داد . در واقع یک صفحه ایجاد میشه که قالبهای پیش فرض طراحی شده در سایت ام تی درون سایت شما قرار میگیره و شما میتونید هرکدوم رو که خواستید انتخاب کنید و با یک کلیک [يك كليك براي هميشه] قالب وبلاگتون عوض میشه .
فقط اشکالی که هست اینه که این قالبها انگلیسی هستند و باید فارسی بشن.

rouhollah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali. :
داشت يادم ميرفت ببينم اين پلاگين با آخرين نسخه حال حاضر ام تي (نسخه 3.2 نهايي) هم سازگاره؟
من این دو پلاگین رو فقط در MT3.2 تست کردم و عالی کار کردن ولی میدونم که پلاگین StyleCatcher فقط در همین ورژن کار میکنه .

rouhollah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Amiin :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at www.aminf.com Port 80

چیکارش کنم؟
بايد پرميشن فايلهايي كه با پسوند cgi هستند رو به 755 تغيير بدي.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا به منم Internal Server Error داد پرمیشنم 755 کردم دیگه چرا ارور میده ؟
106.gif

Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log.

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
StatWatch ؛ یک کانتر بسیار جالب و کامل هستش که نشون میده طرف از کجا میده ، چه ساعتی اومده ،با چه آی پی اومده ، برای چی اومده ، باباش کی بوده ، دختره یا پسره (هر چیه فقط سالم باشه)
چقدر در روز و هفته بازدید داشتید و چند بار صفحات بازدید شده (hits) و البته همه اینها رو برای هر وبلاگ بطور جداگانه و تفکیک شده نشون میده .
فقط کافیه تگ <$MTStats$> رو در صفحات هر کدوم از وبلاگها که میخواهید قرار بدید .

StyleCatcher ؛ مثل قالبهای پیش فرض پرشین بلاگ عمل میکنه و با یک کلیک میشه قالب رو تغییر داد . در واقع یک صفحه ایجاد میشه که قالبهای پیش فرض طراحی شده در سایت ام تی درون سایت شما قرار میگیره و شما میتونید هرکدوم رو که خواستید انتخاب کنید و با یک کلیک [يك كليك براي هميشه] قالب وبلاگتون عوض میشه .
فقط اشکالی که هست اینه که این قالبها انگلیسی هستند و باید فارسی بشن.
مثل اینکه این سیکس اپارت آخر به فکر این کانتر افتاد ...بسکه همه دنبال این امکانات بودن که به طور پیش فرض روی ام تی هست یا نه...حتی من انو خیلی وقت پیش موقعی که ورژن 2.66 اموده بود از خود شما توی وبلاگتون پرسیده بودم!!!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی تا یادم نرفته برای من 3.16 فکر کنم برای همین باشه
169.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rouhollah :
همين ديگه ، فقط توي 3.2 كار ميكنن