ITX
Registered User
بای بیاپدیتییییییییییی به 3.2
گفتم كه من نصب كردمبه نقل از ali. :از دوستان چه كسي اين پلاگين آمارگيري رو روي ام تي 3.2 نهايي نصبيده؟
منم همین که جناب روح ا... خوان معرفیش کردن نصب کردم روی 3.2 خیلی هم عالی...شبیه سایتمتره!!!از دوستان چه كسي اين پلاگين آمارگيري رو روي ام تي 3.2 نهايي نصبيده؟
عاليه. عجب پلاگينهاي رديفيه. دمت گرم.به نقل از rouhollah :StatWatch ؛ یک کانتر بسیار جالب و کامل هستش که نشون میده طرف از کجا میده ، چه ساعتی اومده ،با چه آی پی اومده ، برای چی اومده ، باباش کی بوده ، دختره یا پسره (هر چیه فقط سالم باشه)
چقدر در روز و هفته بازدید داشتید و چند بار صفحات بازدید شده (hits) و البته همه اینها رو برای هر وبلاگ بطور جداگانه و تفکیک شده نشون میده .
فقط کافیه تگ <$MTStats$> رو در صفحات هر کدوم از وبلاگها که میخواهید قرار بدید .
StyleCatcher ؛ مثل قالبهای پیش فرض پرشین بلاگ عمل میکنه و با یک کلیک میشه قالب رو تغییر داد . در واقع یک صفحه ایجاد میشه که قالبهای پیش فرض طراحی شده در سایت ام تی درون سایت شما قرار میگیره و شما میتونید هرکدوم رو که خواستید انتخاب کنید و با یک کلیک [يك كليك براي هميشه] قالب وبلاگتون عوض میشه .
فقط اشکالی که هست اینه که این قالبها انگلیسی هستند و باید فارسی بشن.
آپدیتیدم ! حالا هر چی ریفرش می کنم و نتایج رو نگاه می کنم می بینم که خالیه !!به نقل از ITX :بای بیاپدیتییییییییییی به 3.2
کد <$MTStats$> رو گذاشتی تو قالب وبلاگت؟!به نقل از Amiin :آپدیتیدم ! حالا هر چی ریفرش می کنم و نتایج رو نگاه می کنم می بینم که خالیه !!
آره گذاشته بودم. ولی الان مثل اینکه درست شده!به نقل از rouh :کد <$MTStats$> رو گذاشتی تو قالب وبلاگت؟!
خب همه جالبی و مزیت کار تو اینه که بصورت پلاگین هست و بی دردسر .در ضمن من که تا حالا هیچ فشاری روی سرور احساس نکردم . نمیدونم شاید بعدا پیش بیاد ، اگر شما چیزی دیدن حتما اطلاع بدین .به نقل از Shahedr :من اصلا با این شمارنده هه حال نکردم !
با جاوا اسکریپته و با سی جی آی ! پدر سرورم احتمالا در میاره !
اگه بریم پی اچ پی مای ویزیت نصب کنیم اطلاعات بیشتری میده بهمون ! با پی اچ پی هم هست !
خوشبختانه یا متاسفانه اکانت من فیلتر نداره به همین خاطر این چیزا رو متوجه نمیشم . و همه چی راحت نصب میشه.به نقل از good_pesar :همین الان یه سوالی به برام پیش اومد این پلاگین StyleCatcher مگه قالبها رو از سایت ام تی بر نمیداره ؟ خوب سایت ام تی که فیلتره
نه عزيزم. روي سرور ويندوزي هست...به نقل از میلاد :لوکال نسب کردی؟