من در ابتدا يك xp رو دستگاهم در درايو d ريخته بودم. فرمت اين درايو هم ntsf بود. درایو های کامپیترو به این شکله: c'd'e'f'g'h . مشکل از جایی شروع شد که pc ویروسی شد و من علی رغم اینکه با نورتون دستگاه رو scan کردم ولی وقتی reboot کردم دیگر دستگاه بالا نیامد. یعنی اصلا سیستم عاملی رو نمی شناخت. ( این توضیح رو بدم که نورتون ویروس رو شناخت که اسمش الان خاطرم نیست و تمام فایل ها رو هم به اصطلاح قرنطینه کرد که تمامشون فایل های folder.htt بودند و بعد من همه ائنها رو پاک کردم) .
بعد از اینکه دستگاه بالا نیامد. من تصمیم گرفتم روی درایو c یک xp دیگر بریزم. این کار را کردم و همه چیز به درستی نصب شد و الان دستگاه از xp روی درایو c بالا می اید.
ولی مشکل اینجاست که من تمام زندگی و تلاش 2 ماهم در مورد همه چیز در این ادرسه:
D
ocument and settingamir...
که d همون درایویه که xp قبلی روش نصب بود و amir هم فولدر اختصاصی منه که فولدر های desktop, favorite و خلاصه همه چیزم
اون تو بود. حالا که می خواهم به اونها دسترسی پیدا کنم و اونها رو copy paste کنم تو درایو جدید( c) پیغام خطا می ده و نمی ذاره :
Access is denied!
و به هیچ وجهی نمی ذاره. تمام زندگیم و شب بیداریهای 2 ماه اخیر اون توئه. چی کار کنم......تو رو جون مامانتون کمکم کنید. به شرفم قسم بخ هر کی این مشکلو حل کنه مژدگونی خوبی میدم.
بعد از اینکه دستگاه بالا نیامد. من تصمیم گرفتم روی درایو c یک xp دیگر بریزم. این کار را کردم و همه چیز به درستی نصب شد و الان دستگاه از xp روی درایو c بالا می اید.
ولی مشکل اینجاست که من تمام زندگی و تلاش 2 ماهم در مورد همه چیز در این ادرسه:
D
که d همون درایویه که xp قبلی روش نصب بود و amir هم فولدر اختصاصی منه که فولدر های desktop, favorite و خلاصه همه چیزم
Access is denied!
و به هیچ وجهی نمی ذاره. تمام زندگیم و شب بیداریهای 2 ماه اخیر اون توئه. چی کار کنم......تو رو جون مامانتون کمکم کنید. به شرفم قسم بخ هر کی این مشکلو حل کنه مژدگونی خوبی میدم.