• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو xp روي يك كامپيوتر!! ( كمك كنيد تو رو خدا , تمام زحماتم .

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
من در ابتدا يك xp رو دستگاهم در درايو d ريخته بودم. فرمت اين درايو هم ntsf بود. درایو های کامپیترو به این شکله: c'd'e'f'g'h . مشکل از جایی شروع شد که pc ویروسی شد و من علی رغم اینکه با نورتون دستگاه رو scan کردم ولی وقتی reboot کردم دیگر دستگاه بالا نیامد. یعنی اصلا سیستم عاملی رو نمی شناخت. ( این توضیح رو بدم که نورتون ویروس رو شناخت که اسمش الان خاطرم نیست و تمام فایل ها رو هم به اصطلاح قرنطینه کرد که تمامشون فایل های folder.htt بودند و بعد من همه ائنها رو پاک کردم) .
بعد از اینکه دستگاه بالا نیامد. من تصمیم گرفتم روی درایو c یک xp دیگر بریزم. این کار را کردم و همه چیز به درستی نصب شد و الان دستگاه از xp روی درایو c بالا می اید.
ولی مشکل اینجاست که من تمام زندگی و تلاش 2 ماهم در مورد همه چیز در این ادرسه:
D:Document and settingamir...
که d همون درایویه که xp قبلی روش نصب بود و amir هم فولدر اختصاصی منه که فولدر های desktop, favorite و خلاصه همه چیزم :( اون تو بود. حالا که می خواهم به اونها دسترسی پیدا کنم و اونها رو copy paste کنم تو درایو جدید( c) پیغام خطا می ده و نمی ذاره :
Access is denied!

و به هیچ وجهی نمی ذاره. تمام زندگیم و شب بیداریهای 2 ماه اخیر اون توئه. چی کار کنم......تو رو جون مامانتون کمکم کنید. به شرفم قسم بخ هر کی این مشکلو حل کنه مژدگونی خوبی میدم.

Registered User
لایک‌ها
49
ببين عزيز راه حلهايي كه من به نظرم ميرسه اينه
1- از طريق داس فايلهاتو انتقال بده
2-تمام فولدرهاي درايوD رو تو يه فولدر مثلا بنامold system جمع كن و بعد XP رو تو اون درايو هم نصب كن اونوقت به آسوني به اونها دسترسي داري
3- همين ديگه

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
[left:e015eea3ef]1. My Computer > Tools > Folder Options > View
2. Select "Use simple file sharing" and clear its checkbox.[/left:e015eea3ef]
3. روی پوشه ای که دسترسی به آن ممکن نیست و برای آن پیام Access is denied نشان داده می شود کلیک راست کرده و از Properties آن Security را برگزین!
4. سپس نام خود و یا یک Administrator را بیفزا! (می توانی از Advanced کمک بگیری)

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ببین من یه راهی بلدم اگه هنوز مشکلت حل نشده بگو بهت بگم، این بلا قبلاً سر من هم اومد اما یه راه حل براش پیدا کردم.

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ایوای.
چه گربه ناز و خوشگلی.
ببخشید که ربطی به موضوع نداره ولی دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم

چشمت قشنگ میبینه ;)

بالا