• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ديجيتالي ها بيان كمك . سوال در مورد EOS 350D و S2IS ا

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامي دوستان متخصص .
من يك دوربين ديجيتال مي خام چيزي باشه در حد حرفه اي البته زياد گرون هم نباشه ( فلوس لا موجود ) . البته اگه چيز خوبي باشه و گرون هم باشه مي خرم مهم نيست :) مورد استفاده ي من از اين دوربين بيشتر خونگي هستش ولي چون خودم اگه تعريف نباشه حرفه اي هستم تو عكاسي مي خام دوربينم هم حرفه اي باشه . در مورد اين دوربين بايد بگم كه مشخصات مورد نظر من :

1 ) حافظه ي ارزون
2 ) زوم بالا
3 ) فكوس سريع و قوي
4 ) امكانات زياد و قوي
5 ) فلوس متوسط
6 ) قابليت تنظيمات دستي و اتوماتيك

با اين مشخصات توي فكر خودم اينا هستش :

Canon EOS 320 D
Canon EOS 20 D
Canon Powershot S2 IS
Canon Powershot S1 IS

به دلايلي هم مي خام حتما كنون بگيرم . نمي دونم چرا از بقيه ي ماركها خوشم نمياد . لطفا كمك كنيد و اگه مدلي به غير از اينها به نظرتون مي رسه بگيد . مرسي ( من تازه وارد نيستم اگه ديديد يوزرم جديد براي اينه كه پسورد قبليم رو گم كرده خوش باشيد پي تي ها )

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
CANON A95 رو هم به مورد هاي انتخابيت اضافه کن
راستي اين کنون ۲۰ دي که قيمتش خيلي بالاست شما که ميگي فلوس لا موجود :blink: :blink:

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
Canon EOS 20 D
چیز خوراکیه!
ولی اینا که تفاوتشون از زمین تا آسمونه رفیق!

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درسته خيلي تفاوت داره ولي براي من مهم اينه كه چيزي كه مي خرم موندگار باشه اگه راهنمايي بكنين ممنون ميشم در ضمن در مورد Canon A95 بايد بگم كه من كلن از اين تيپ دوربين ها خوشم نمياد البته اگه چيز واقعا به درد بخوري باشه شايد بگيرم . بيشتر تو مايه هاي دوربين هاي SLR مي خام . مثل همين هايي كه گفتم . حدود قيمت 320 D تقريبا ميشه 1.100.000 تومان كه البته من پولش رو ندارم ولي بدم نمياد بگيرم . حالا اگه شما پيشنهادي نسبت به اينها داريد بديد يا اينكه به اين بنده ي بيچاره كمك كنيد تا بتونم يه دوربين خوب با قيمت مناسب بخرم . مرسي

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين چنده ؟؟؟
مشخصاتش مثل 300 و 20 D هستش ولي مثل اينكه ارزون تره ؟؟؟

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
حدود يک ميليون . مشخصات دقيقش هم توي لينکي که دادم هست با نمونه عکساش :)

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اينكه خرجمون رفته بالا . نه عمو من اين قدر ها هم مايه دار نيستم :) بين اون دو تاي ديگه يعني S1 , S2 كدومش رو پيشنهاد مي كنين ؟؟؟ كدومش بهتره اصلا اينا خوب هست يا نه ؟؟؟

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر میخواهید برای s2 هزینه کنید میتونید جیبتونو کمی گشادتر کنید و canon g6 رو با رزولوشن 7 مگاپیکسل و خصوصیات عالی تهیه کنید عزیز ... در ضمن در رنج s2 هم دوربین H1 سونی دوربینی با ویژیگیهای بسیار جذاب میباشد و با طراحی بدنه بسیار زیبا که فکر میکنم عکسهای کم نویز تری هم نسبت به s2 داشته باشه ...

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
عزیز جان
شما دقیقا بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه یه فکری کرد

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
دوست عزيز دوربين هايي كه فرموديد تفاوتهاي زيادي دارند , براي مثال Canon 20D يك و نيم ميليوني DSLR به هيچ عنوان قابل مقايسه با Canon S1 نيست ...

فرموديد تو عكاسي حرفه اي هستيد و دوربين رو براي مصارف خانگي ميخوايد . Canon 350D كه دوستان گفتند عاليه ولي اگر بودجه اي كه در نظر گرفتيد كمتر باشه ميتونيد با بودجه 800 تومني Canon Pro1 بگيريد ( high end ) ... با 600 تومان Canon G6 .... زير 600 همين S2 خوبه ... سري S هم خوبن و آخر سر سري A با قيمت تقريبا 300 تا 400 تومن .

موارد زير رو در نظر بگيريد

1.ساير براند ها مثل نيكون و سوني و مينولتا و اليمپوس و ... هم دوربين هاي خيلي خوبي در رده هاي مختلف دارند . مثل سري 8xxx نيكون , سري F سوني , سري A كونيكا مينولتا و 8080 اليمپوس ...

2.از دوربين هاي زير 800 تومن انتظار رفتار حرفه اي نداشته باشيد ! در دوربين هاي غير DSLR گروه SLR - Like كه تقريبا حرفه اي (prosumer) هستند قيمت هاي بالاي 800 تومن دارند (سري هاي جديد) .

3.حتي خود 20D و 350D جزو دوربين هاي حرفه اي DSLR محسوب نميشن و نيمه حرفه اي هستند .

...

اگر حرفه اي هستيد بودجه تون رو بيشتر كنيد
34.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اون سامسونگه هم كه چند وفت پيش گذاشته بوديد اونم خيلي جالب بودا .

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا حالا فكر مي كردم كه S2 جديد تر و بهتر از G5 و G6 هستش . :D ولي مثل اينكه اين طوري نيست !!! ولي در كل اين S2 چشمو گرفته هم زومش بالاست هم SLR هستش كه من دوست دارم هم 5 MP فكر كنم كافي باشه حالا دوستان اگه لطف كنيد اشكالات اين دوربين رو بگيد ممنون ميشم .

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Irang :
من تا حالا فكر مي كردم كه S2 جديد تر و بهتر از G5 و G6 هستش . :D ولي مثل اينكه اين طوري نيست !!! ولي در كل اين S2 چشمو گرفته هم زومش بالاست هم SLR هستش كه من دوست دارم هم 5 MP فكر كنم كافي باشه حالا دوستان اگه لطف كنيد اشكالات اين دوربين رو بگيد ممنون ميشم .

اول اینکهSLR نیست دوم اینکه اصلا تو بازار نیست یا لا اقل من هر چی گشتم پیدا نکردم.

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمامي مدل هايي كه من گفتم همش تو بازار هست :D دوربين S2 هم جز دوربين هاي DSLR محسوب مي شه . الان هم دنبال اشكالاش مي گردم . نياز جان تورو خدا كمك كن پليز

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
Canon PowerShot S2 IS Review

* Good resolution
* New 12x zoom offers excellent 36-432mm range
* Packed with features
* Image stabilization works really well (and can be used in movie mode)
* Very quiet
* Fast and responsive (faster focus than S1 IS)
* Stunning movie mode with high quality stereo sound
* Impressive continuous (burst) shooting
* Good color, good exposure, generally accurate focus
* 'Punchy' results straight out of the camera
* Clean images at lower ISO settings
* Impressively little distortion for such a large lens
* Enjoyable and easy to use
* Swing out tilt 'n' swivel screen
* AF illuminator
* Optional wide and tele adapters

Conclusion - Cons

* Occasional focus errors - especially at the telephoto end of the zoom in low light
* Fairly noisy above ISO200
* No rechargeable batteries supplied in the box
* Viewfinder and screen can be difficult to see in very bright conditions
* Images slightly soft and slightly over-sharpened
* Chromatic aberration and purple fringing
* Some problems with blown highlights and exposure in bright, contrasty scenes
* No RAW or TIFF mode
* Limit to highest shutter speed usable at wide apertures

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از Irang :
تمامي مدل هايي كه من گفتم همش تو بازار هست :D دوربين S2 هم جز دوربين هاي DSLR محسوب مي شه . الان هم دنبال اشكالاش مي گردم . نياز جان تورو خدا كمك كن پليز
دوست عزيز S2 يك دوربين DSLR نيست :) DSLR بودن تعاريف و ويژگيهاي خاصي داره كه تو همين فروم زياد بحث شده , جستجو كنيد پيدا ميكنيد .

S2 يك دوربين كامپكت هست كه اگر نياز به استفاده از زوم هاي بالا داريد ميتونه انتخاب خيلي خوبي باشه .

ارزانترين دوربين DSLR همون Canon 300D هست كه تقريبا يك ميليون تومن هست ... گرانترين Canon 1Ds Mark II با قيمت تقريبا هفت ميليون تومن .

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Irang :
تمامي مدل هايي كه من گفتم همش تو بازار هست :D دوربين S2 هم جز دوربين هاي DSLR محسوب مي شه .
عزيز دل انگيز s2is دوربین کامپکته نه SLR ... در خریدتون هم عجله نداشته باشید , درسته که canon ممکنه در برندهای دیجیتال مقام اول رو داشته باشه ولی این دلیل نمیشه که در همه رنج ها خودتونو منحصر به canon کنید ... بازهم میگم که در این محدوده یعنی s2is , دوربین H1 سونی مشخصات بسیار دلپذیری داره! به علاوه این که slr-like میباشد و زوم مورد علاقه شما یعنی 12xرو هم داره و با قیافه حرفه ای تر و خوشگلتر ;) ... فکر میکنم نیاز جان هم تائید کنه ...

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
بله , منم H1 رو بيشتر ميپسندم

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
منم اس 5500 فوجي رو پيشنهاد ميدم با قيمت تو مايه هاي 380 هزار تومان و اگه اشتباه نکنم 4 مگاپيکسل دوربين خوبيه و اس ال ار لايکه.

بالا