• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ديجيتالي ها بيان كمك . سوال در مورد EOS 350D و S2IS ا

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
شما تکليفت با خودت دقيق مشخص نيست ولي من بازم پيشنهاد ميدم بت که دوربين کامپکت نگيري و بري دنبال يه دي اس ال ار .اين نوع دوربينها تو رو محدود ميکنن به يه لنز فقط و اگه يه روزي لنز خونت کم و زياد شد نميتوني چيزي براش بگيري بجز يه سري اتچ هاي مخصوص دوربين که کيفيت پايين و قيمت زياد دارن.موفق باشي

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته در مور دلنز حق باشماست . ولي تا اونجايي كه من مي دونم قيمت اين سري دوربين ها خيلي بالاست و من فكر نكنم پول اون رو داشته باشم . از اون گذشته من گفتم عكاس حرفه اي هستم ولي اين رو هم گفتم كه براي استفاده ي خونگي و معمولي مي خام . به نظر شما ممكنه براي كار توي خونه بيشتر از 12 x زوم لازم باشه ؟؟؟ اگه فكر مي كنيد لازمه بگيد . خواهشاً تكليف من رو روشن كنيد ببينم چي كار بايد بكنم ؟؟؟ :(

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
بيشتر از 12x ؟ شوخي ميكنيد ؟ بيشتر از 12 هم سراغ داريد ؟ براي كار خونه 3x هم كافيه

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربونه دهنت خوب حله ديگه همين خوبه اگه قيمت بديد ممنون مي شم

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برو بچز . در مورد دوربين هايي كه گفتم :
آيا اولي فيلم هم مي گيره ؟؟؟
و در مورد دومي اينكه آيا با باتري قابل شارژ كار مي كنه يا نه ؟؟؟ ممنون
اگه قيمت SD Ram 2GIG رو دارين بگين مرسي

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Irang :
سلام برو بچز . در مورد دوربين هايي كه گفتم :
آيا اولي فيلم هم مي گيره ؟؟؟
و در مورد دومي اينكه آيا با باتري قابل شارژ كار مي كنه يا نه ؟؟؟ ممنون
اگه قيمت SD Ram 2GIG رو دارين بگين مرسي

دوست عزیز... نه EOS-350D و نه هيچكدوم از دوربين هاي DSLR فبلم برداري نميكنن... اون دوربين با اون قيمت و لنز ها اصلا دليلي نداره فيلم برداري بكنه...

S2 هم 4 تا باطري قلمي ميخوره كه ميتوني 4 تا قلمي شارژي با شارژر بخري و استفاده كني...

قيمت هم sd 2 gig هم اگه گير بياري فكر كنم حدود 220 اين ها باشه .. باز هم دقيق نميدونم....

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دست شما درد نكنه ولي يه سوال ديگه هم داشتم . من يه خورده كه فكر كردم ديدم 2X زوم بالاتر و 2 مگاپيكسل كيفيت بيشتر كه من ازش استفاده نخواهم كرد 200000 تومن نمي ارزه !!! درسته ؟؟؟ فكر كردم تو اين رنج اگه S1IS بگيرم بهتره اگه نظري دارين بدين . فكر كنم ديگه اين قطعي بشه .
درضمن يه جايي خوندم در مورد CF نوشته بود type I , Type II منظورش از 1 و 2 چيه ؟؟؟ يعني تفاوتشون چيه ؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
تنها تفاوتشون در ضخامت كارت هست . تايپ 1 داراي 3 ميلي متر ضخامت هست و تايپ 2 با ضخامت 5 ميلي متر . بيشتر كامپكت فلشها تايپ 1 هستند ... ميكرودرايو تايپ 2 هست

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي نياز جان . از اونجايي كه با اطلاعاتت كلي حال مي كنم هي سوال مي پرسما مي بخشي !!! ببين من يه بار داشتم با 350D كار مي كردم ولي براي عكس گرفتن بايد فقط از توي View Finder نگاه مي كرديم آيا اين دوربين اصلا تصوير رو روي LCD نشون نمي ده ؟؟؟ پس LCD به چه درد مي خوره ؟؟؟ البته اينجا رو منظورمه . اگه اين دوربين تصوير رو براي عكس گرفتن توي LCD نشون مي ده لطفا بگيد چه جوري !!!

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
DSLR ها نميتونن تصوير رو روي LCD نشون بدن و از LCD فقط براي مشاهده عكسهاي گرفته شده استفاده ميشه , در DSLR ها تصوير به صورت TTL فقط در viewfinder قابل رويت هست .

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب !!! مرسي عزيز . حالا به نظرت من S1IS رو بگيرم ؟؟؟

omid666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من تازه واردم. خيلي از اينجا خوشم اومد.
من دو سه ماهي هست كه منتظر S2 هستم. با توجه به گشت و گذاري كه تو اينترنت كردم به اين نتيجه رسيدم كه از S1 بهتره. خيلي هم خوشگله. از H1 سوني هم جمع و جور تره. خلاصه واسه كار آماتور و زوم ايده آله.

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره درسته منم نمي دونم چرا دلم مي گه اس 2 اره مخم ميگه نه !!! اس 2 خيلي عاليه . زوم بالا و سريع فوكوس خوب جمع و جور خوشگل و ... كه خودت مي دوني ولي فكر كنم گرون باشه از عكسباران پرسيدم گفت 580000 تومن كه به نظرم نسبت به اس 1 كه 370000 تومنه يه خورده گرون هستش اگه نظري دارين بگين

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هر چي توي نت گشتم يا توي مغازه ها رو گشتم دوربيني با كلاس كنون پيدا نكردم . معمولي ترين دوربين هاي كنون از حرفه اي ترين دوربين هاي مارك هاي ديگه حرفه اي تر به نظر مي رسن نمي دونم چرا ( البته اين نظر شخصيه ) ولي من به همه توصيه ي كنون مخصوصا سري EOS , A , S رو مي كنم يعني هركي از من بپرسه فقط همينا رو بهش معرفي مي كنم

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از من می شنوین دوربینی رو که تازه به بازار اومده نخرین. چون اولا جوابشو پس نداده ثانیا یه گرونی کاذب داره بعد از چند ماه برطرف میشه...

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Irang :
معمولي ترين دوربين هاي كنون از حرفه اي ترين دوربين هاي مارك هاي ديگه حرفه اي تر به نظر مي رسن
کاملاٌ درسته ... مثلاً دوربيني مثل فوجي s3pro اصلاٌ قابل رقابت با حتی canon A95 نیست ...

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از Farshad.M :
کاملاٌ درسته ... مثلاً دوربيني مثل فوجي s3pro اصلاٌ قابل رقابت با حتی canon A95 نیست ...

ببخشيد من متوجه منظور شما نشدم! اين مقايسه اصلا يعني چي؟

fujifilms3pro

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nmroshan :
ببخشيد من متوجه منظور شما نشدم! اين مقايسه اصلا يعني چي؟
نعما جان در تائيد حرفهاي Irang عزیز بود ;)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
شوخي جالبيه
10.GIF

.

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا شوخي ؟؟؟ بالا گفتم كه اين يه نظر شخصيه . البته نظرات كارشناسي نياز جان براي من معتبره و بدون هيچ حرفي قبول دارم . اگه ميشه توضيح بيشتر بده نياز .

بالا