ولی یکسری موانع و مشکلات میتونه ایجاد بشه.
به عنوان مثال تداخل زمان کلاس ها
یا تداخل ساعت امتحان
ولی اون زمان که کارشناسی میخوندم میگفتن نمیشه در دو رشته همزمان تحصیل کرد و وزارت علوم و سازمان های مربوطه جلوشو میگیرن. چون خیلی ها کاردانی بودن و هنوز فارغ التحصیل نشده اومده بودن کارشناسی.
البته اگه شما بخوای Phd بخونی باید مدرک ارشد را تحویل دانشگاه بدی:general505: نمیدونم واسه اون یکی دیگه مدرک چی میخوای ببری؟
اون زمون که رفتم دانشگاه ثبت نام کنم. همون اول پسرا رو میفرستادن بخش **** وظیفه. طرف میگفت خب آقای فلانی مدرک واسمون چی داری؟:general710:
سر کارشناسی ارشد خیلی اذیتم کردن:general208::general208: دانشگاه کارشناسی میگفت فلان تاریخ تسویه حساب باید کنید. ولی ترم مهر ارشد شروع شده بود. منم واسه ثبت نام رفته بودم **** وظیفه یه آدم بی شعور تشریف داشت که میگفت من نمیدونم باید برگه لغو معافیت تحصیلتو بیاری تا ثبت نامت کنیم:general502: جالبه از دانشگاه کارشناسی یه نامه داشتم که توش ذکر شده بود نامبرده تا تاریخ فلان از این دانشگاه فارغ التحصیل خواهد شد ولی این بابا اصلا حالیش نبود و میگفت حتما باید برگه معافیت بیاری:general710:
منم رفتم دانشگاه کارشناسیم گفتم آقا تو رو خدا منو فارغ التحصیل کنید ثبت نامم نمیکنن:general511: گفت نامه بنویس واسه رییس دانشگاه
اقا نامه رو نوشتیم خود رییس اومد گفت خب دوست عزیز امکانش نیست فعلا و شما دانشگاه آزاد قبول شدی که با مامور میان در خونت و میبرنت سر کلاس نگران نباش. بعدش دست نوشته ی منو هم پرت کرد. جالبه فامیلیش هم رییسی بود:general502::general502: (از اون روز بود که فهمیدم اولین شرط مدیر شدن تو ایران گستاخی و پر رویی و ریا هست) این کثافت حتی فکر نکنم لیسانس هم خودش گرفته باشه که آورده بودنش ریاست دانشگاه:general502: