• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیاگرام ارتباط اشیا ؟؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی روشی یا برنامه ای سراغ داره که به کمک اون بشه از روی کد C++ شی گرا یه نمودار یا UML مانندی که ارتباط اشیا و توابع رو نشون داد؟

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
067232640X.01.MZZZZZZZ.jpg

http://rapidshare.de/files/1654203/Sams-Teach.Yourself.UML.in.24.Hours.Complete.Starter.Kit.3rd.Edition-2004.rar.html

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا توی این کتاب فقط اصول UML رو گفته؟؟..... من خودم می دونم ولی برنامه بزرگه.... وقت ندارم دستی این کارو کنم.

یه چیزی باشه که اتوماتیک این کارو انجام بده....

حالا کتابو دانلود کنم ببینم چی توشه.
مرسی

saalek

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
53
طريقه دانلود از سايت مورد نظر شما:

به نقل از Electronics Art :
طریقه دانلود :
برای دانلود این کتاب ابتدا لینک مورد نظر را کپی کرده و در Internet Explorer پیست کنید بعد کلید Enter را بزنید تا به سرور مربوطه وصل شود حالا جدولی را مشاهده می کنید که در پایین آن دکمه ای به نام Free وجود دارد بر روی این دکمه کلید کنید تا به صفحه دوم منتقل شوید در این صفحه یک تایمر 20 یا 30 ثانیه ای وجود دارد که باید صبر کنید تا شمارش آن پایان یابد بعد از اتمام تایمر یک سری اعداد یا حروف دو یا سه رقمی رنگی بزرگ مشاهده می کنید باید این عدد را عیناً در کنار کادر مربوطه تایپ کرده و بعد دکمه Download که آنجا وجود دارد را بزنید اگر عددی که وارد کرده اید صحیح باشد Internet Explorer پنجره ای باز خواهد کرد تا شروع به دانلود کتاب کند شما بر روی دکمه Save کلیک کرده و یک مکان مناسب در روی هارد خود مشخص کرده و دکمه Save را کلیک کنید در صورت انجام صحیح این مراحل کتاب شروع به دانلود خواهد شد توجه کنید که هنگام دانلود از این سایت یعنی http://rapidshare.de که اکثر کتاب ها روی سرور این سایت قرار دارد شما باید دارای اینترنت پرسرعت و بدون قطعی باشید چون اگر در وسط دانلود اینترنت شما قطع شود کل فایل از بین خواهد رفت و باید دوباره از اول شروع به دانلود کنید. این را نیز توجه داشته باشید که این سرور نرم افزارهای مدیریت دانلود مانند DAP و GetRight و ... را پشتیبانی نمی کند و فقط باید توسط خود Internet Explorer فایل ها و کتاب های مورد نظر را دانلود کنید.

امیدوارم براتون مفید بوده باشه :happy:

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
محمود جان : خواهش
سالک جان از شما هم تشک ر

بالا