• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیاگ شخصی NEW Super Mini ELM327 Bluetooth OBD-II

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
سلام

این دیاگ ( بهتره بگیم اینترفیس ) چیپ elm327 رو داره.
این چیپ در حقیقت تبدیل obd2 به سریال هستش.که تو این مورد با یک تبدیل سریال به بلوتوث سری شده.

این چیپ فقط کامپیوتر رو به ecu متصل میکنه.
ولی کار اصلی رو نرم افزار نصب شده روی کامپیوتر انجام میدن. چند تا نرم افزار جنرال همراه این اینترفیس هستن که مخصوص ecu و ماشین خاصی طراحی نشدن و به بیشتر Ecu ها متصل میشن ولی نمی تونن مثل دیاگ های بالای 1 تومان تمام پارامتر ها رو چک کنن.
بهترین نرم افزاری که من باهاش کار کردم و کرکش هم مشکلی نداره scan master elm هستش.که احتمالا تو سی دی همراهش هستش.
این نرم افزار با بوش 7.4.4 و بوش 7.4.5 و بوش 7.4.9 راحت کانکت میشه و تمام پارامتر ها به غیر از سنسور اکسیژن و ناک سنسور و زمان شارژ کوئل رو نشون میده.
ارور ها رو همراه با شرح ارور نشون میده که درست هستش.
امکان شبیه سازی داینو رو هم داره.یعنی تو قسمتی از نرم افزار پارامتر های خودرو ( نسبت دنده ها ، ضریب درگ ، سایز تایر ، فشار هوا و.... ) رو میدین و تو یک دنده خاص یک شتاب از دور پایین تا کات اف رو میگیرین و بهتون نمودار تورک و قدرت رو بر حسب دور موتور مبده که حدودا با خطای 10 درصد با تست داینوی واقعی یکی هستش.

البته پراید و xu7 و ال 90 معمولا ecu زیمنس دارن که اگه رو یکیشون جواب بده رو بقیه هم جواب میده.
میشه باهاش یه کامپیوتر سفری ساخت که مصرف بنزین و ...رو نشون بده؟ با یک نمایشگر...
ضمنا قیمتش 11 دلار هست. اینجا

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
میشه باهاش یه کامپیوتر سفری ساخت که مصرف بنزین و ...رو نشون بده؟ با یک نمایشگر...
ضمنا قیمتش 11 دلار هست. اینجا

سلام
با نرم افزار scan master elm با ecu خانواده بوش که من کار کردم ، داخل خود نرم افزار گزینه نمایش مصرف سوخت لحظه ای رو داره.ولی چون نمی تونست زمان پاشش انژکتور رو اندازه بگیره این گزینه غیر فعال بود.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
عزیز برا ریو-تیبا و ال 90 چواب میده ؟
قیمتم که ماشالللله ....

Dooonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

این دیاگ ( بهتره بگیم اینترفیس ) چیپ elm327 رو داره.
این چیپ در حقیقت تبدیل obd2 به سریال هستش.که تو این مورد با یک تبدیل سریال به بلوتوث سری شده.

این چیپ فقط کامپیوتر رو به ecu متصل میکنه.
ولی کار اصلی رو نرم افزار نصب شده روی کامپیوتر انجام میدن. چند تا نرم افزار جنرال همراه این اینترفیس هستن که مخصوص ecu و ماشین خاصی طراحی نشدن و به بیشتر Ecu ها متصل میشن ولی نمی تونن مثل دیاگ های بالای 1 تومان تمام پارامتر ها رو چک کنن.
بهترین نرم افزاری که من باهاش کار کردم و کرکش هم مشکلی نداره scan master elm هستش.که احتمالا تو سی دی همراهش هستش.
این نرم افزار با بوش 7.4.4 و بوش 7.4.5 و بوش 7.4.9 راحت کانکت میشه و تمام پارامتر ها به غیر از سنسور اکسیژن و ناک سنسور و زمان شارژ کوئل رو نشون میده.
ارور ها رو همراه با شرح ارور نشون میده که درست هستش.
امکان شبیه سازی داینو رو هم داره.یعنی تو قسمتی از نرم افزار پارامتر های خودرو ( نسبت دنده ها ، ضریب درگ ، سایز تایر ، فشار هوا و.... ) رو میدین و تو یک دنده خاص یک شتاب از دور پایین تا کات اف رو میگیرین و بهتون نمودار تورک و قدرت رو بر حسب دور موتور مبده که حدودا با خطای 10 درصد با تست داینوی واقعی یکی هستش.

البته پراید و xu7 و ال 90 معمولا ecu زیمنس دارن که اگه رو یکیشون جواب بده رو بقیه هم جواب میده.
خوب جناب بالاخره کاربرد های این دستگاه خوب هست؟ ارزش خرید داره؟ با دستگاه های دیاگ 1 میلیونی فرقش چی می تونه باشه؟

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
خوب جناب بالاخره کاربرد های این دستگاه خوب هست؟ ارزش خرید داره؟ با دستگاه های دیاگ 1 میلیونی فرقش چی می تونه باشه؟

سلام

فرقش با دستگاه های دیاگ گرون قیمت اینه که ، اون دستگاه ها نرم افزار بهتری دارن که از بیشتر ماشین ها تقریبا به طور کامل ساپورت میکنه.و خوب نرم افزار ها پولی هستن.
و اینکه پارامتر هایی که اون دستگاه ها نشون میده بیشتره.
و باز اینترفیس اون دستگاه ها بهتره.و چیپ بهتری دارن.

کلا اینطوری بگم که دستگاه های گرون قیمت طوری ساخته شدن از یه سری ماشین های خاص به طور نسبتا کاملی پشتیبانی کنن.
ولی این دستگاه طوری ساخته شده تا از خیلی از ماشین ها حتی شده خیلی صعیف پشتیبانی کنه.

این دیاگ مثل یک آچار فرانسه میمونه.
دیاگ های گرون قیمت مثل مجموعه آچار تخت با سایز های مختلف و با کیفیت بالا هستن.

در ضمن چون وجدانم اجازه نمیده ، شما این لینک رو هم یک نگاه بندازید:
ELM327 - Achtung Falle!

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از پاسختون
ولی لینک آخر با وجدان ارتباطش چیه؟

ارتباطش اینه که نسخه کلون شدش با اکثر نرم افزار ها درست کار نمی کنه.
نسخه اصلی اش هم بلوتوثش کلی دردسر داره. کلا یو اس بیش بهتر جواب داده

تو دیاگ هم مهم نرم افزار هست تا سخت افزارش. چون سخت افزارش فقط یه رابط هست
تحلیل ای سی یو های مختلف به عهده نرم افزارش هست

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
ممنون از پاسختون
ولی لینک آخر با وجدان ارتباطش چیه؟

لینک رو با گوگل translate به انگلیسی تبدیل کنید ، بخونید متوجه میشین.

من نخواستم حرفی بزنم که استارتر ازم دلخور بشه.
ولی خلاصه بگم که این اینترفیس elm327 داخل تاپیک و 99 درصد اینترفیس هایی که به عنوان elm327 تو اینترنت فروخته می شن ، نسخه شبیه سازی شده ( غیر اصلی ) چیپ Elm327 هستن و تو هیچکدومشون این چیپ استفاده نشده.و در حقیقت مدل چینی و تقلبی اون هستش.

اینترفیسی که چیپ Elm327 اصل رو داشته باشه چند برابر این قیمت داره.و فقط با یک شکل و فقط توسط یک شرکت تولید میشه.

ولی من هم از همین مدل تقلبی ارزون قیمت استفاده کردم و برام تا حدی که توضیح دادم جواب داد.

farzad.j.292

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز کدوم شهر تشریف دارین؟
آیا خودرو ام جی 550 هم از این استاندارد پشتیبانی میکنه؟

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
لطفا از نرم افزار اسکرین شات بذارید توهر قسمت

بالا