• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیتابیس

wein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان | من یه راهنمایی می خواستم
فرض کنید من یه پایگاه داده به فرمت اکسس یا text دارم . این پایگاه داده مربوط هست به نمرات دروس(برای هر فرد یک نمره) x نفر از دانش آموزان هر کلاس یه مدرسه .هر هفته هم نمرات مربوط به همون هفته بصورت یک فایل به من داده میشه .
قرار هست من توی سایتی که برای مدرسه درست میکنم ، به تعداد کلاس های (هر کلاس x یا y نفر) مدرسه پروفایل جداگانه درست کنم و یوزر و پسورد هر کلاس رو به نماینده ی اون کلاس بدم .
حالا اون نماینده وقتی وارد پروفایلش میشه باید بتونه گزارش هایی رو از بانکهای مذکور بدست بیاره :
# | میانگین نمرات هردانش آموز تا تاریخ های مشخص ( یعنی اگر در کلاسی 50 نفر داشتیم ، بیاد میانگین نمرات هر فرد از این 50 نفر رو مثلا برای 4 هفته ی گذشته جداگانه گزارش بده و در اختیار اون نماینده قرار بده )
از طرفی مدیر مدرسه هم یه گزارش از نماینده های کلاس ها توی پروفایلش میخواد به این صورت :
# | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 1 تا تاریخ معین
# | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 2 تا تاریخ معین
و.......
و.........

(یعنی این گزارش دستش بیاد که مثلا میانگین نمرات 50 دانش آموز نماینده ی کلاس 1 در هفته ی اول چقدر بوده در هفته دوم و .... )
سوال من اینه : :18:
1. اول اینکه من از چه نرم افزاری باید استفاده کنم که اطلاعات خام اولیه هر کلاس رو بصورت یه بانک اکسس از من بگیره و بعد خودش نمرات هر هفته رو در پرونده هر دانش آموز کلاس قید کنه ؟
2. دوم اینکه این نرم افزار باید روی کامپیوتر سرور باشه یا نه ؟ و من هر هفته فقط فایل های هر نماینده رو در پروفایل اون نماینده روی سرور بفرستم و اون نماینده بتونه گزارش بگیره ؟
3. سوم اینکه برای تهیه فرم موجود در پروفایل هر نماینده باید از این فرم سازهای آماده بگیرم یا پلاگین های مربوط به CMS جواب میده .
دوستان من هیچی در این زمینه بلد نیستم :41: و می خوام تازه شروع کنم به یاد گرفتن :20: . | لطفا راهنمایی کنید و اگر کتابی یا مقاله ای میشناسید که کمک میکنه لطفا معرفی کنید . :10:
متشکرم . :11:

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
سلام
جسارتا و با اجازه اساتید
ببنین ، سوال شما یه سوال کلیه و اگر می پرسیدین یه CMS رو چطور طراحی کنم بهتر بود.
به هر حال شما اول باید یه زبان .NET بلد باشین.
بعدش برای انتقال داده کار زیادی نمی خواد انجام بدین. فقط باید یه برنامه بنویسین که اطلاعات رو از مبدا بخونه و در مقصد که دیتا بیس هستیش کپی کنه. البته باید قالب مبدا و مقصد مشخص باشه.
موارد بعدی رو هم با استفاده از امکانات SQL که همانا Query ها و Stored Procedure ها هستش می تونین به راحتی انجام بدین.
به نظر بنده بهتره که ASP.NET بر پایه سی شارپ رو استارت کنین. چون منابع بیشتری از نظر در دسترس بودن وجود داره.

در هر حال اگه سوالی داشتین این ایمیل منه [email protected]
هر کمکی از دیتم بر بیاد انجام خواهم داد.
:p

بالا