• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیتانیوز سایت خبری فناوری اطلاعات راه اندازی شد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان انجمن.
سایت خبری دیتانیوز با آدرس

راه اندازی شد.

بنده و چند نفر از دوستان طی تجربیات و برنامه هایی که داشتیم سایت خبری دیتانیوز رو با موضوعات مختلف راه اندازی کردیم.
این سایت خبری قراره موضوعاتی همچون نرم افزار، سخت افزار ، امنیت، میزبانی وب ، موبایل ، سایتها و فضای مجازی ، بازیهای رایانه ای رو در بر بگیره و کسانی رو که بنده و افرادی که باهاشون کار می کنم رو میشناسند میدونن تجربیاتم توی این زمنه ها چطوریه و چه سایتهایی رو بالا آوردیم و.....

اولا نظرتون در مورد سایت و موضوعاتش چیه؟
سایت رو ببینید انتقاداتتون رو مطرح کنید که واقعا بزرگواری تون رو نشون میدید با طرح انتقاد یا پیشنهاد اگر هم نگید چیزی از بزرگواری شما کم نمیشه

دوستان اسپمر خواهشا بی خیال تاپیک من بشن تا بتونم از راهنمایی دوستانم استفاده کنم.

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان انجمن.
سایت خبری دیتانیوز با آدرس

راه اندازی شد.

بنده و چند نفر از دوستان طی تجربیات و برنامه هایی که داشتیم سایت خبری دیتانیوز رو با موضوعات مختلف راه اندازی کردیم.
این سایت خبری قراره موضوعاتی همچون نرم افزار، سخت افزار ، امنیت، میزبانی وب ، موبایل ، سایتها و فضای مجازی ، بازیهای رایانه ای رو در بر بگیره و کسانی رو که بنده و افرادی که باهاشون کار می کنم رو میشناسند میدونن تجربیاتم توی این زمنه ها چطوریه و چه سایتهایی رو بالا آوردیم و.....

اولا نظرتون در مورد سایت و موضوعاتش چیه؟
سایت رو ببینید انتقاداتتون رو مطرح کنید که واقعا بزرگواری تون رو نشون میدید با طرح انتقاد یا پیشنهاد اگر هم نگید چیزی از بزرگواری شما کم نمیشه

دوستان اسپمر خواهشا بی خیال تاپیک من بشن تا بتونم از راهنمایی دوستانم استفاده کنم.

اگر سایتتون کمتر از یک ماه هست راه اندازی شده اطلاع بدید
باتشکر

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
مطالب رو نخوندم و فقط صفحه اول رو دیدم که به نظرم خیلی خوب و جالب اومد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جالبه همه در مورد قالب نظر میدن !

در مورد مطالب
انتقاد
پیشنهاد
و....

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
جالبه همه در مورد قالب نظر میدن !

در مورد مطالب
انتقاد
پیشنهاد
و....

خب اصولا کاربران صفحه اول رو میبینن بعد در مورد جاهای دیگه صحبت میکنن:happy: و مهمترین جاش هم همون صفحه اول :p
ولی به نظرم یکم شلوغ هست صفحه اولش

مطالبش خوب به نظر میاد، فقط باید هر روز بروزتر شه وبسایتت :rolleyes:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
صفحه اول شلوغه یعنی چی؟

خب سایت خبری هست و باید کاربر با ورودش با انواع و اقسام اخبار مواجه بشه که هر کدوم رو دوست داره بخونه.

موضوعات خوبه؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
پیرو درخواست و انتقادهای به جای دوستان عزیز قالب سایت تغییراتی کرد.ممنون از لطفتون و همچنان برای بهتر شدن بی تعارف نیاز به انتقادات و پیشنهادات شما داریم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
پایین سایت ، کپی رایت:

Design and Implementation by - طراحی و پیاده سازی شده توسط

معلوم نیست هدفش چیه و کجاست؟ اگر آرم بالاش هست که اشتباهه. لطفا اصلاح کنید.

2. کپی رایت رو وسط چینه سایت کنید.

3. حداقل زمینه یکی از بلاک های چپ یا راست رو رنگی تر کنید. الان تم سایت فقط گرادیانت خاکستری هست درحالیکه سایت خبری این شکلی تک رنگ نیست هیچ وقت.

4. تیترهای خبر اگر بزرگتر باشه قشنگتر میشه.

5. قسمت نظر که پایینه هر مطلب میاد خالی از عنوان هست و کاربر عامی نمی فهمه اون فرم برای چیه؟!

6. برچسب بالا و پایین مطلب تکرار شده، که زیاد جالب نیست. بهتره پایین باشه با فاصله حداقل 20 پیکسل از انتهای خبر.

7. چیدمان صفحه ی اول عالی هست. انتخاب عکس و رنگامیزی حرفه ای انجام شده. تبریک میگم

8. تم سایت جذاب هست اما به سایت تجاری میخوره تا خبری. یکم اصلاح رنگ بد نیست.

9. آرم بالای صفحه: اگر سبک آرم کمی رسمی تر باشه بهتره. روش کار نشده. مقایسه کنید با آرم CNN.COM متوجه منظورم میشید. زمینه ی اون آرم که خاکستری پترن باشه اصلا به کار سایت نمیخوره! اون همه دون دون چیو ثابت میکنه در میان این همه مطلب خبری؟ از مفهوم رسانه استفاده کنید برای عکس زمینه ی اونجا.

10. اسلایدر صفحه ی اول خیلی زیباست. اما حتما از حرکت بجای فید استفاده کنید. فید برای سایت گرافیکی هست. سایت خبری نیاز به جهش و هیجان داره.

11. وقتی به یک بخش خبری وارد میشیم، مثلا: نرم افزار
آرشیو مطالبش وجود نداره.

11. خبرخوان RSS و آرشیو کل مطالب سایت قابل دسترسی و مشاهده اسان نیست یا وجود ندارد.

سعی کردم رک بگم. ببخشید.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
1 - اوکی درست میشه
2- اوکی
3- کمی بیشتر توضیح بدید
4-محدودیت وجود داره ولی احتمالا رنگ رو عوض کنیم
5-اولا مخاطب رو افرادی مثل شما و کسانی که دیگه حداقل های آی تی و.... میدونن در نظر گرفتیم. فکر نکنم کسی اونجا رو متوجه نشه ! متوجه هم نشه مهم نیست فکر کنم.
6-متوجه این قضیه نشدم. منظورتون از بر چسب تگ هاست؟ فقط بالا هست
7-اولا ممنون. دوما با نظرات بالا کمی به تناقض میخورم ! : دی
8-نظر 7 رو ! در ضمن قالب هم به طور مثال مدیا نیوز، ایرنا، و سایت های بزرگ مثل واشنگتن پست ، لس آنچلس تایمز و.... همین طور شلوغ هست. چرا که باید (ایده ماست ) مخاطب با انبوه خبر مواجه بشه تا بتونه یک خبر رو بخونه !
9-والا خندم گرفت وقتی سی انن رو مثلا زدید ! اولا بسیار ممنون که ما رو به جلو به قول معروف هل میدید ولی لوگو مطمئنا تغییر خواهد کرد و از اول قرار نبود اینی که هست باشه.متوجه شدم ممنون
10-بیشتر و ساده تر توضیح بدید ممنون میشم
11-خب اخبار که هست آرشیو چی؟ ولی چشم یه بخش آرشیو میزاریم
12- فید سایت : دیتا نیوز - اخبار به سبک داده ها اون بالا در هیدر هست . منتها چون همانطور که گفتید رنگ ها بیشتر یکنواخته انگار دیده نمیشه !
سعی کردم رک بگم. ببخشید.

بسیار بسیار ممنون و دستان شما درد نکنه که زحمت تایپ رو کشید. باز هم اگه بود بفرمایید بسیار ممنون میشم

بالا