• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیتا سنتر آسیاتک و هاست دی ال !

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
سلام. هاست دی ال میگه که آسیا تک 40 گیگابیت از شبکشو در اختیارشون گذاشته برای استفاده و میزبانی سرورهاشون !

میخواستم ببینم با توجه به هزینه های سرسام آور شبکه در ایران همچین چیزی امکان پذیره ! دوستان بحث تخصصی است. لطفا اسپ نکنید !

من فکر کنم ترافیک رو از دیتا سنتر لیزوب خریداری میکنند و روی آی پی ایران ترانسفر میکنند. لیست تعرفه هاشو هم خوندم. ولی نمیدونم چرا همش تبلیغ آسیاتک رو میکنه !

کسی میتونه توضیح بده

nokia5310

Registered User
لایک‌ها
1

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
سلام بر همه مهندسای عزیز
مزاحم شدم بگم پیشاپیش عیدتون مبارک
خدایا به تو پناه می برم اگر این ماه تمام بشود و من را هنوز نبخشیده باشی . . .

داداش چه قدر اسپم میدی ....

barishejevit

Registered User
لایک‌ها
15
سلام. هاست دی ال میگه که آسیا تک 40 گیگابیت از شبکشو در اختیارشون گذاشته برای استفاده و میزبانی سرورهاشون !

میخواستم ببینم با توجه به هزینه های سرسام آور شبکه در ایران همچین چیزی امکان پذیره ! دوستان بحث تخصصی است. لطفا اسپ نکنید !

من فکر کنم ترافیک رو از دیتا سنتر لیزوب خریداری میکنند و روی آی پی ایران ترانسفر میکنند. لیست تعرفه هاشو هم خوندم. ولی نمیدونم چرا همش تبلیغ آسیاتک رو میکنه !

کسی میتونه توضیح بده
منم اساسی درگیرم رو این موضوع!!!
تو ایران حداقال هر مگابیت پهنا که کاهی حدود 316 گیگ میشه حداقلش 250 هزار پولشه فرض کنیم 150 هزار:rolleyes:
حالا مثلا سایتی مثل دانلودها حداقل 7 8 ترا مصرف ماهنشونه(خیلی بیشتر از این حرفا هست ها من کم میگیرم)
با این حساب باید
8ترا تقسیم بر 316 گیگ میشه 26 حدودا
که به تومن میشه 3.9 میلیون ماهانه
که فکر نکنم ادمین دانلودها بیاد این پول رو بده
شایدم چون پهنای خروجی هست قیمتش فرق کنه:eek:
که اونم ...

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
منم اساسی درگیرم رو این موضوع!!!
تو ایران حداقال هر مگابیت پهنا که کاهی حدود 316 گیگ میشه حداقلش 250 هزار پولشه فرض کنیم 150 هزار:rolleyes:
حالا مثلا سایتی مثل دانلودها حداقل 7 8 ترا مصرف ماهنشونه(خیلی بیشتر از این حرفا هست ها من کم میگیرم)
با این حساب باید
8ترا تقسیم بر 316 گیگ میشه 26 حدودا
که به تومن میشه 3.9 میلیون ماهانه
که فکر نکنم ادمین دانلودها بیاد این پول رو بده
شایدم چون پهنای خروجی هست قیمتش فرق کنه:eek:
که اونم ...

دولت به سایت های بزرگ کمک ملی میکنه که سرور هاشون رو به داخل انتقال بدن. مقداریش رو هم خودشون پرداخت میکنند.

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
اتفاقی این پست رو از گوگل دیدم.
شما در ایران از اینترنت استفاده نمی کنید و همه تبادلات درون شبکه ای است (اینترانت یا همون اینترنت ملی) .. مثل زمانی که یک شرکت برای خودش یک شبکه داخلی با سرعت بالا داشته باشه ... این به این معنی نیست سرعت دریافت و ارسال بر روی اینترنت بین اللمللی هم همینطور باشه. اتفاقا سرعت دسترسی به اینترنت بین اللمللی بسیار پایین است.

بالا