• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیجی کالا سرمایه دار ترین سایت ایرانی

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
هرکسی میتونه با تبلیغات گسترده توهم بزرگ بودن برای عوام در ایران ایجاد کنه :general304:
جنس تقلبی، دست دوم و قاچاق و معیوب!

Last edited:

ali_rrr

Registered User
لایک‌ها
207
اکثرا هم تو قسمت نظرات کاربران ناراضین
یه مورد دیگه الان طرح زده 50 درصد تخفیف اونقت جنسی که 100 تومن پولشه باید بده 50 تومن زده 86 تومن من نمیدونم این 50 درصد نخفیف رو چجوری حساب میکنند یا ملت رو چی فرض کردن

cup

Registered User
لایک‌ها
111
شما را نميدونم ولي من چشم ديدن موفقيت سايت ديگران را ندارم... :دي

hossein813

Registered User
لایک‌ها
56
من و دوستان سال هاست مشتری دیجیکالا بودیم ، ولی کم کم داره اعتمادمون کم رنگ میشه ،
نمونش لپ تاپی که ماه قبل خریدیم و بعد از باز کردن مشخصات ذکر شده در صفحه محصول با چیزی که ارسال شده بود تفاوت داشت (سیستم عامل و ساب مدل) و حتی امکان نصب سیستم عامل روی دستگاه وجود نداشت که خوب پس فرستادیم و پولش رو پس دادن + پول پست ولی سابقه نداشت این چیزا از دیجیکالا بعید بود ! امید وارم که به جای تبلیغ بیشتر به فکر برگردوندن کیفیت و قیمت هاشون باشن

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
شما را نميدونم ولي من چشم ديدن موفقيت سايت ديگران را ندارم... :دي
اگه سایت های موفق نباشن از کجا کپی کنیم... :دی
قانون جدید: زدن سایت موفق جرم است چون باعث به وجود اومدن کپی بردار ها و اسپمر ها می شود :D

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
من نزدیک 10 میلیون از این سایت خرید داشتم و راضیم
این سایت کاری کرده که گرون فروشا جمع کنن برن مخصوصا قسمت موبایل
خودم شاهد بودم که مغازه های بزرگ از این سایت خریداشونو می کردن چون ارزون میده و خودشون می کشیدن روش و می فروختن
دیجی کالا بهترین سایت خرید اینترنتی....

hossein813

Registered User
لایک‌ها
56
من نزدیک 10 میلیون از این سایت خرید داشتم و راضیم
این سایت کاری کرده که گرون فروشا جمع کنن برن مخصوصا قسمت موبایل
خودم شاهد بودم که مغازه های بزرگ از این سایت خریداشونو می کردن چون ارزون میده و خودشون می کشیدن روش و می فروختن
دیجی کالا بهترین سایت خرید اینترنتی....
بله عزیز ، منم دیدم که موبایل فروش ها از دیجیکالا خرید کنن ، ولی داره افت میکنه و باید فکری کنن

cup

Registered User
لایک‌ها
111
موفقیت یا کپی ایده ؟
تو نت ایران سایت موفق فقط بلاگفاست چون دیگه داره نماد وب میشه!
بلاگفا خودش كپي هست (قبل بلاگفا پرشين بلاگ بود و قبل از اون ها ورد پرس و بلاگر )

be099

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
1-از همین دیجی کالا جنسی خریدیم و پرداخت آنلاین کردیم 3 روز الاف کردند و بعد 3 روز گفتند موجود نداریم شماره حساب بدید پستون بدیم (از همین اجناس جدیدش)
2-از همین دیجی کالا یک جنس گرون خریدیم و یک هفته الاف کردن مارو بخاطر اینکه میگفتن کارت عابر شما دزدیه (دزد عمته) و باید ثابت کنی تا آخر سر با کلی داد و بیداد و اعصاب خوردی برامون فرستان
برخورد بسیار بدشونو هرگز یادم نمیره و هرگز هم هیچی دیگه نخواهم خرید ازشون
اما یه ریش تراش خریدم ازش خداییش خیلی خوبه یه بار شارژش میکنم تموم نمیشه که ! حالا هی پشم بزن خیلی عجیبه کلا الان یه سال و نیمه خریدمش 5 بار شارژش نکردم ضد آبم هست ! (اینم نکته خوبش)

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
منم هر چی خریدم راضی بودم قیمت هاشون هنوز هم نسبت به شهر ما بهتره
با اختلاف

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اتفاقا منم گوشی زیاد عوض میکنم گوشی های رده بالا قیمتایی که دیجیکالا زده نسبت به بازار فوق العاده گرونه
البته اینم بگم در زمینه گوشی دیجی کالا نسبت به بازار گرون میده ولی در زمینه لب تاپ خداییش نسبت به بازار خیلی ارزون میده !
من دوستم پخش لب تاپ داره میگه کلا دیجی کالا قیمتایی میده که ما حتی به اون قیمت نمی تونیم عمده بخریم یعنی ارزون تر از عمده میدن (البته گفته های دوستم بود که فروشگاه لب تاپ داره )

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
1-
اما یه ریش تراش خریدم ازش خداییش خیلی خوبه یه بار شارژش میکنم تموم نمیشه که ! حالا هی پشم بزن خیلی عجیبه کلا الان یه سال و نیمه خریدمش 5 بار شارژش نکردم ضد آبم هست ! (اینم نکته خوبش)
کدوم محصولش؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
یادش بخیر سال 2007 که تو کار گوشی بودم گوشی که از دست می خریدم تو دیجی کالا تو قسمت اجناس دست دوم آگهی می زدم کمتر از یه هفته گوشی می فروختم
تا حالا ازش خرید نداشتم ولی گوشی دست دوم خوب از طریق سایتشون می فروختم

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
کدوم محصولش؟ :general710:

بالا