migmig3000
Registered User
کرج دندونپزشکی کجا بریم بقامون ندن
یکی از دندونای آسیاب من 15 ساله که عصب کشی شده و با مواد نقره ای پر شده و تا الان نه لق شده و نه آسیب دیدهدندونی که دیوارش ضعیف باشه جای پر کردن بعد عصب کشی روکش میکنه دکتر
منم هر سال همش پام به دندون پزشک بازه... همین پس فردا عازم دندون پزشکی ام مجددا )
روکش بهتر از پر کردنه برای دندونی که عصب کشی میشه
من اکثر دندونام که عصب کشی شدن و فقط پر کرده دکتر آخر همش داره دیواره هاش میریزه و به روکش نیاز داره
اون دندون خب دیوارش بازم محکم بودهیکی از دندونای آسیاب من 15 ساله که عصب کشی شده و با مواد نقره ای پر شده و تا الان نه لق شده و نه آسیب دیده
بستگی به مواد داره، چونکه همون روکش کردن هم بعد از چند سال باید مجددا تعویض کنید
برای من پر کردن با مواد درجه یک بهترین گزینه هست
اره خب جنس دندون ها با هم فرق داره مخصوصا وراثت خیلی روش تاثیر گذارهاون دندون خب دیوارش بازم محکم بوده
کلا دندونی که عصبش کشیده میشه اکسیژن بهش نمیرسه ضعیف میشه استحکامش
حتی رنگش زرد میشه
اصن این چیزارو نمیشه کلی سنجید
من مثلا مینای دندونم ضعیفه زرتی هی چون نخ نمیکشیدم خرابی ب عصب میرسید
خجالت میشکم چیه ؟ اون دندون پزشکه اینقد دندون پوسیده دیده که براش عادیه ، اصلا به دندون سالم کار نداره کهیکی از دندونام رسیده به عصب ولی خجالت میکشم برم دندونپزشکی. اوضاع دندونا خوب نیست و ...
دکتره ببینه دو تا چیز بارم میکنه.
همه دکترها دستیار دارند؟ اگر مثلا یک دکتر اقا پیدا کنم، ممکنه وسط کار یکی دیگه رو بفرسته سراغم یا صفر تا صدشو خود سسکشش انجام میده؟
یکی از دندونام رسیده به عصب ولی خجالت میکشم برم دندونپزشکی. اوضاع دندونا خوب نیست و ...
دکتره ببینه دو تا چیز بارم میکنه.
همه دکترها دستیار دارند؟ اگر مثلا یک دکتر اقا پیدا کنم، ممکنه وسط کار یکی دیگه رو بفرسته سراغم یا صفر تا صدشو خود سسکشش انجام میده؟
آخرش تونستی یقه طرف رو بگیری؟اصلا گردن میگیره یا نه.......
بیخیال شدم چون میدونم به جایی نمیرسه.آخرش تونستی یقه طرف رو بگیری؟
اینا همیشه یکی رو درست میکنن میزنن بغلش رو هم خراب میکنن
قلق کار دقیقا دستشونه، یه لحظه هم دریل بگیره به بغلی همون کم کم میزنه کامل خرابش میکنه
یکی هست دقت کردم هر کی میره پیشش دریل و مته به دندون بغلی هم میزنه
حالا بیا ثابت کن. یه ذره وجدان ندارن حتما میخوان زور قانون بالا سرشون باشه. چون میدونن خبری نیست خیالشون راحته
این از کارشون
بماند اینکه میگن کارتخوان خرابه کارت به کارت کن یا نقدی بیار. که مالیات ندن. یه عده ساده هم فکر میکنن واقعا کارتخوان خرابه یا ندارن. ولی پول های خرد و معاینه رو با کارتخوان میکشن!