میشه لینکشو بدیدالکسای ورزش۳ فیکه
یکی از دوستان بود (احتملا فرجاد) اومد روش تقلبشون رو رو کرد
اصلا خود الکسا یعنی کشک
احتمالا هنوزم تو تاپیک وبمسترها باشه (حدود ۱ سال پیش یا بیشتر گذاشتن)میشه لینکشو بدید
از اینکه مردم به فوتبال و سایر ورزش ها علاقه دارند، شکی نیست. بنابراین خواه ناخواه سایت های ورزشی از اقبال خوبی برخوردارند. در ابتدای تأسیس تمام مطالب ورزش 3، کپی شده از خبرگزاری ها و سایر سایت های خبری و تحلیلی بود ولی کم کم تعداد نیروهایشان بیشتر شد و خودشان اقدام به تولید خبر کردند. در کنار آن سرویس های ویژه این سایت از جمله نتایج زنده، بخش ویدئو، تصاویر بازیکنان و ... نیز از اقبال خوبی برخوردار است. ورزش 3 وقتی گوی سبقت را ربود که در یک تایم نسبتا طولانی توسط صدا و سیما تبلیغ شد. یادم هست در تمام مسابفات فوتبال، مجریان و گزارشگران مدام از بینندگان می خواستند که به سایت ورزش 3 سر بزنند.واسه من جالب هست با کپی این همه رشد!!
اون موقع فوتبال 3 بود. بعد برای اینکه همه ورزش ها رو پوشش بدن شد ورزش 3از اینکه مردم به فوتبال و سایر ورزش ها علاقه دارند، شکی نیست. بنابراین خواه ناخواه سایت های ورزشی از اقبال خوبی برخوردارند. در ابتدای تأسیس تمام مطالب ورزش 3، کپی شده از خبرگزاری ها و سایر سایت های خبری و تحلیلی بود ولی کم کم تعداد نیروهایشان بیشتر شد و خودشان اقدام به تولید خبر کردند. در کنار آن سرویس های ویژه این سایت از جمله نتایج زنده، بخش ویدئو، تصاویر بازیکنان و ... نیز از اقبال خوبی برخوردار است. ورزش 3 وقتی گوی سبقت را ربود که در یک تایم نسبتا طولانی توسط صدا و سیما تبلیغ شد. یادم هست در تمام مسابفات فوتبال، مجریان و گزارشگران مدام از بینندگان می خواستند که به سایت ورزش 3 سر بزنند.
خوب همین امر باعث شد که این سایت تبدیل به یک برند شود و در اینجاست که دیگر سئو و الگوریتم گوگل و کپی و ... معنی پیدا نخواهد کرد چون مردم مستقیما آدرس ورزش 3 را تایپ می کنند و وارد آن می شوند.
به هر حال برایشان آرزوی موفقیت می کنم.
از اینکه مردم به فوتبال و سایر ورزش ها علاقه دارند، شکی نیست. بنابراین خواه ناخواه سایت های ورزشی از اقبال خوبی برخوردارند. در ابتدای تأسیس تمام مطالب ورزش 3، کپی شده از خبرگزاری ها و سایر سایت های خبری و تحلیلی بود ولی کم کم تعداد نیروهایشان بیشتر شد و خودشان اقدام به تولید خبر کردند. در کنار آن سرویس های ویژه این سایت از جمله نتایج زنده، بخش ویدئو، تصاویر بازیکنان و ... نیز از اقبال خوبی برخوردار است. ورزش 3 وقتی گوی سبقت را ربود که در یک تایم نسبتا طولانی توسط صدا و سیما تبلیغ شد. یادم هست در تمام مسابفات فوتبال، مجریان و گزارشگران مدام از بینندگان می خواستند که به سایت ورزش 3 سر بزنند.
خوب همین امر باعث شد که این سایت تبدیل به یک برند شود و در اینجاست که دیگر سئو و الگوریتم گوگل و کپی و ... معنی پیدا نخواهد کرد چون مردم مستقیما آدرس ورزش 3 را تایپ می کنند و وارد آن می شوند.
به هر حال برایشان آرزوی موفقیت می کنم.
هیییییییییی یادش بخیر چه دورانی بود!!! :general503::general503:هنوز کسی داخل یاهو میره؟ :general711:
یاهو یک زمانی خیلی معروف بود برای ایرانی ها
و اکثرا هم برای چت روم هاش میرفتن
با محدودیت هایی که روی ساخت ایمیل گذاشته و موتور جستجوی ضعیفش دیگه کاربرها به این سایت سر نمیزنند، فقط کسایی که قبلا از یاهو ایمیل داشتن به اون سر میزنند
تلگرام اگه از دو ادرس استفاده نمیکرد الان رتبه تک رقمی داشت ادرس دامنه های تلگرام رو تو الکسا اگه ببینین میبینین که دوتاساگه تلگرام فیلتر نشه تا چند ماه دیگه میتونه بگیرش :general406:
من همیشه از یاهو مسنجر استفاده میکنم و شبا حدود 50 تا انلاین دارمهنوز کسی داخل یاهو میره؟ :general711:
یاهو یک زمانی خیلی معروف بود برای ایرانی ها
و اکثرا هم برای چت روم هاش میرفتن
با محدودیت هایی که روی ساخت ایمیل گذاشته و موتور جستجوی ضعیفش دیگه کاربرها به این سایت سر نمیزنند، فقط کسایی که قبلا از یاهو ایمیل داشتن به اون سر میزنند
احتمالا به خاطر بازی های لیگ قهرمانان و هم بازی های حساس هفته های آخر لیگ خودمون هست. ماه قبل اش هم که عید بود.صعودش خیلی عجیبه
![]()