• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ذوق زاید الوصف مدیران ورزش 3

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
برای اولین‌بار توسط یک سایت ایرانی رخ داد
ورزش سه از سایت یاهو عبور کرد (خبر ویژه)

وب‌سایت ورزش سه به عنوان اولین وب‌سایت ایرانی در رده‌بندی آلکسای منطقه ایران ، وب‌سایت بزرگ یاهو را پشت سر گذاشت. این یک دستاورد بزرگ و خارق العاده و یک خبر مهم در فضای رسانه ای ایران است .

ادامه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
الکسای ورزش۳ فیکه
یکی از دوستان بود (احتملا فرجاد) اومد روش تقلبشون رو رو کرد
اصلا خود الکسا یعنی کشک

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
حالا انگار چی شده:general509:
خب مشخص بود که یاهو داره افت میکنه :rolleyes:
اگه یه وقتی گوگل فیلتر شد بدونین کار همینا بوده میخواستن برسن به رتبه یک:general307::general307::general307:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
واسه من جالب هست با کپی این همه رشد!!

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
واسه من جالب هست با کپی این همه رشد!!
از اینکه مردم به فوتبال و سایر ورزش ها علاقه دارند، شکی نیست. بنابراین خواه ناخواه سایت های ورزشی از اقبال خوبی برخوردارند. در ابتدای تأسیس تمام مطالب ورزش 3، کپی شده از خبرگزاری ها و سایر سایت های خبری و تحلیلی بود ولی کم کم تعداد نیروهایشان بیشتر شد و خودشان اقدام به تولید خبر کردند. در کنار آن سرویس های ویژه این سایت از جمله نتایج زنده، بخش ویدئو، تصاویر بازیکنان و ... نیز از اقبال خوبی برخوردار است. ورزش 3 وقتی گوی سبقت را ربود که در یک تایم نسبتا طولانی توسط صدا و سیما تبلیغ شد. یادم هست در تمام مسابفات فوتبال، مجریان و گزارشگران مدام از بینندگان می خواستند که به سایت ورزش 3 سر بزنند.
خوب همین امر باعث شد که این سایت تبدیل به یک برند شود و در اینجاست که دیگر سئو و الگوریتم گوگل و کپی و ... معنی پیدا نخواهد کرد چون مردم مستقیما آدرس ورزش 3 را تایپ می کنند و وارد آن می شوند.
به هر حال برایشان آرزوی موفقیت می کنم.

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
اگه تلگرام فیلتر نشه تا چند ماه دیگه میتونه بگیرش :general406:

falang

Registered User
لایک‌ها
382
این وبگاه در واقعا بازدیدکننده داره لطفا حرف از کد ایجور مسخره بازیا نزنید البته خبرش واقعا مهم نیست که بیان بطور رسمی انتشار بدن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
از اینکه مردم به فوتبال و سایر ورزش ها علاقه دارند، شکی نیست. بنابراین خواه ناخواه سایت های ورزشی از اقبال خوبی برخوردارند. در ابتدای تأسیس تمام مطالب ورزش 3، کپی شده از خبرگزاری ها و سایر سایت های خبری و تحلیلی بود ولی کم کم تعداد نیروهایشان بیشتر شد و خودشان اقدام به تولید خبر کردند. در کنار آن سرویس های ویژه این سایت از جمله نتایج زنده، بخش ویدئو، تصاویر بازیکنان و ... نیز از اقبال خوبی برخوردار است. ورزش 3 وقتی گوی سبقت را ربود که در یک تایم نسبتا طولانی توسط صدا و سیما تبلیغ شد. یادم هست در تمام مسابفات فوتبال، مجریان و گزارشگران مدام از بینندگان می خواستند که به سایت ورزش 3 سر بزنند.
خوب همین امر باعث شد که این سایت تبدیل به یک برند شود و در اینجاست که دیگر سئو و الگوریتم گوگل و کپی و ... معنی پیدا نخواهد کرد چون مردم مستقیما آدرس ورزش 3 را تایپ می کنند و وارد آن می شوند.
اون موقع فوتبال 3 بود. بعد برای اینکه همه ورزش ها رو پوشش بدن شد ورزش 3

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
به نظر من همچین کار شاخی هم نکرده رتبه دوم تو کشور خودت شدی
اینم باید در نظر گرفت که با ورود گوشی های هوشمند ,خیلی ها گوگل رو به یاهو ترجیح دادن
ضمنا : سیستم مربیگری آنلاین رو راه انداختی همچنین لنز , فوتبال فانتزی و ...

به قول یکی از کاربرا اگه تقلبی نبوده باشه که امیدوارم نباشه ( حق سیستم آپارات هست ) البته از نظر من بعد گوگل موفق ترین و بهترین سیستم آپارات هست که نمی دونم چرا رتبه 6 هست !!
نظر من هست
بهرحال بهشون تبریک میگم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
منظور تولید محتوا بود

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
هنوز کسی داخل یاهو میره؟ :general711:
یاهو یک زمانی خیلی معروف بود برای ایرانی ها
و اکثرا هم برای چت روم هاش میرفتن
با محدودیت هایی که روی ساخت ایمیل گذاشته و موتور جستجوی ضعیفش دیگه کاربرها به این سایت سر نمیزنند، فقط کسایی که قبلا از یاهو ایمیل داشتن به اون سر میزنند

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
این ورزش 3 نیست که پیشرفت کرده، سایت یاهو هست که روز به روز داره پسرفت می کنه و جدیدا هم بعضی قسمت هاش رو گذاشتن برای فروش
یاهو قبلا بخاطر مسنجرش خیلی استفاده میشد که با اومدن واتس آپ و مسنجرهای موبایلی دیگه استفاده ای نداره.
با محدودیت هایی که روی ساخت ایمیل گذاشته و موتور جستجوی ضعیفش دیگه کاربرها به این سایت سر نمیزنند، فقط کسایی که قبلا از یاهو ایمیل داشتن به اون سر میزنند
هیییییییییی یادش بخیر چه دورانی بود!!! :general503::general503:
دایل آپ ... یاهو مسنجر ... buzz فرستادن :D

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
صعودش خیلی عجیبه

01101375.jpg

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اگه تلگرام فیلتر نشه تا چند ماه دیگه میتونه بگیرش :general406:
تلگرام اگه از دو ادرس استفاده نمیکرد الان رتبه تک رقمی داشت ادرس دامنه های تلگرام رو تو الکسا اگه ببینین میبینین که دوتاس
telegram.me
telegram.org
من همیشه از یاهو مسنجر استفاده میکنم و شبا حدود 50 تا انلاین دارم
ولی دیگه یاهو داره شهر توریستی گ... میره
-----------------
ولی دیگه سایت ورزش سه رو نمیشه گفت امارش فیکه !
دیگه واقعا نمیدونم چرا در مورد هر مسله ای باید چندین بار بحث کنیم سایت ورزش سه دیگه تنها سایت ورزشیه که ملت همیشه سر میزنن چون رقیب درست حسابی نداره با این امکانات !
سایت ورزش سه یه سایت کاملی هستش ! یادمه این سایت اومد تو چند روز اول که بنر کانال تلگرامشو گذاشت درست تو چند روز 300 هزار ممبر اومدن که معلومه این سایت کاربر زیادی داره !
دیگه مسخره بازی درنیارین امارش فیکه و فلان
بعضیام میگن خبراش کپیه و فلان دوستان عزیز دیگه اگه کپی میکنه و فلان الان همه کپی میکنن بیتوته مطالب مردمو میزاره ولی ترافیکشو نگاه کنین
بجای این حرفا اگه میتونین شماهم اینکارو بکنین !
عمرا بتونین !
خلاصه هر سایتی به یه روشی خودشو میکشونه بالا الان دیجی کالا رو ببینین ! بنراش تو 90 درصد سایت های ایرانی هست !
پس این صد در صد موفق میشه تو کارش !
از قدیم گفتن پول بزار پول ببر

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
به نظرم بهترین سایت ایرانه واقعا عالیه

بالا