• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ذوق زاید الوصف مدیران ورزش 3

aoscentral

Registered User
لایک‌ها
12
ورزش 3 سایت معرکه ای هست و طرفدار هم زیاد داره

اما در حال حاضر رنکینگ الکسا زیاد مطمعا نیست ، خیلی راحت میشه الکسا رو بالا کشید .

در کل که دستشون درد نکنه ، باعث افتخارن

Sent from my PLK using Tapatalk

salmoonsalmoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
ورزش 3 بلاخره از دسترس خارج شد

javadnabavi

Registered User
لایک‌ها
28
با این حال می کنم که گوگل اینهمه زور میزنه الگوریتم و اینا مینویسه که جلوی کپی کردن رو بگیره. اما نمیدونه سایت هایی مثل ورزش سه هم هستن که اصلا به گوگل نیازی ندارن.

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من واقعا موندم که یه سایتی مثل ورزش 3 با اون گرافیک نه چندان قوی و امکانات نه خیلی زیاد و اصولا خیلی از سایتهای فارسی دیگه چطور اینقدر مورد توجه مردم هستند!
واقعا سلیقه مردم اینقدر پایینه یا چاره ای جز این ندارن!
شما برای نمونه به سایت لیگ برتر انگلیس یه نگاهی بکنید!
اصلا سایت ورزش 3 با اون قابل مقایسه است؟!
تازه این فقط یه نمونه است و حتما بهتر از این هم زیاد وجود داره!
سایت ورزش 3 فکر کنم از یه قالب از پیش طراحی شده استفاده میکنه (احتمالا با یه سری بهینه سازی ها!)، مثل تابناک و عصر ایران! :general306:
واقعا سطح طراحی و نگهداری سایت توی ایران خیلی خیلی ضعیفه!
بعد تازه یه سری میگن این سایتها عالی هستن! احتمالا این افراد زیاد کاری با سایتهای خارجی ندارن! :general106:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من واقعا موندم که یه سایتی مثل ورزش 3 با اون گرافیک نه چندان قوی و امکانات نه خیلی زیاد و اصولا خیلی از سایتهای فارسی دیگه چطور اینقدر مورد توجه مردم هستند!
سایت ورزش 3 فکر کنم از یه قالب از پیش طراحی شده استفاده میکنه (احتمالا با یه سری بهینه سازی ها!)، مثل تابناک و عصر ایران! :general306:
بعد تازه یه سری میگن این سایتها عالی هستن! احتمالا این افراد زیاد کاری با سایتهای خارجی ندارن! :general106:
تنها دلیل اش شناخته بودن هست ، الان برای خیلی افراد تعریف اینترنت براشون محدود چند وب سایت خاص است که ورزش 3 اکثرا جزو اون ها هست.
من توجه کردم کاربرهای مبتدی اینترنت وقتی مرورگر رو باز میکنن ، تنها کاری که میکنن فقط یک سری سایت خاص رو چک میکنن و همین ، این سایت ها هم خیلی کم اتفاق می افته کاربرها رو به سایت های دیگه هدایت کنن.

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
سلام

این رتبه الکسا ورزش سه فقط به خاطر پسرفت یاهو و بلاگفا هستش ! بلاگفا که از همون موقع ای که ی مدت دون شده بود خیلی رتبش رو از دست ولی تونست باز جبران کنه و به رتبه قبلی خودش برگرده ولی باز همون طوری که میبینید خیلی داره پسرفت میکنه ...

یاهو هم دیگه فقط بخش ایمیلش به کار میاد وگرنه بخش های دیگه رو دارن تعطیل میکنن و با وجود مسنجر های قدرتمندی مثل تلگرام واتس اپ فکر نکنم به جز وبمستر ها کسی سراغ یاهو مسنجر بره ...

بازم جا تبریک به تیم ورزش سه داره که تونستن از رقبای اصلیشون پیشی بگیرن ولی مطمئن باشید بلاگفا باز بتونه قدرت قبلیش رو بگیره صد درصد این رتبه الکسا دیگر به ورزش سه تعلق نخواهد داشت !

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من توجه کردم کاربرهای مبتدی اینترنت وقتی مرورگر رو باز میکنن ، تنها کاری که میکنن فقط یک سری سایت خاص رو چک میکنن و همین ، این سایت ها هم خیلی کم اتفاق می افته کاربرها رو به سایت های دیگه هدایت کنن.
آخه جالبه همینجا افرادی دارن میگن سایت ورزش3 عالیه! افرادی که بعضی هاشون وبمستر هم هستند! اونها که دیگه کاربر مبتدی نباید باشن!
خوب البته ایرادی هم نداره! همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید! وقتی مجبوریم پراید و پیکان سوار بشیم، باید هم ورزش3 بشه یه سایت عالی! :general106:

javadnabavi

Registered User
لایک‌ها
28
چون برای مردم عادی گرافیک خیلی مهم نیست. ورزش سه جزو اولین سایت های اخبار ورزشی هست که اوائل توی تلویزیون هم خیلی تبلیغ میشد. از طرف دیگه ورزش سه هم اخبار سایت های دیگه رو کپی می کنه و هم خودش خبر و مصاحبه می نویسه و از این نظر کامل ترین منبع خبر ورزشی هست. به علاوه امکانات دیگه ای مثل نتایج زنده و ویدیو و روزنامه و ... باعث میشه منی که علاقه به ورزش دارم فقط ورزش سه رو باز کنم. ولی گرافیکش واقعا داغونه. یه مدت قالب جدید گذاشته بودن نمیدونم چش بود بر داشتنش.

javadnabavi

Registered User
لایک‌ها
28
به نظر من حق ورزش سه هست که این رتبه رو داشته باشه. اگه از کپی کردن مطالب دیگران که انجام میده فاکتور بگیریم, خود همین موضوع باعث میشه که سایت کاملی باشه. برای مردم که مهم نیست این مطلب کپیه. مهم کامل بودن سایته که همه اخبار رو به لحظه پوشش میده. این نشون میده که محتوا در کل خیلی مهم تر از گرافیک هست و گرافیک فقط یک بخش کوچکی از سایت خوب هست.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بازدید کنند های ورزش3 کاربر ثابت هستند و به سایت عادت کردند و دیگه براشون گرافیک ظاهری مهم نیست. شما به عنوان یک طراح اومدی مقایسه کردی ولی عموم مردم که این چنین نیستند! مطمئن باشید اگه ورزش3 بخواد تغییرات ظاهری بده این احتمال وجود داره که حتی درصدی از کاربراش رو از دست بده (حداقل برای یک مدت تا افراد بتونند با ظاهر جدید کنار بیاند)

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
بازدید کنند های ورزش3 کاربر ثابت هستند و به سایت عادت کردند و دیگه براشون گرافیک ظاهری مهم نیست. شما به عنوان یک طراح اومدی مقایسه کردی ولی عموم مردم که این چنین نیستند! مطمئن باشید اگه ورزش3 بخواد تغییرات ظاهری بده این احتمال وجود داره که حتی درصدی از کاربراش رو از دست بده (حداقل برای یک مدت تا افراد بتونند با ظاهر جدید کنار بیاند)
آره واقعا درست میگین! یه سایتهایی مثل سایت لیگ برتر انگلیس هم اشتباه کردند که گرافیک قوی درست کردن و سایت کاربر پسندی طراحی کردن و امثال این سایتها اشتباه میکنند که هرچند وقت یک بار سایتشون رو بروز میکنند و ظاهر و امکاناتش رو بهبود میدن، نمیدونن که با این کار مشترکاشون رو از دست میدن!
واقعا این حرف شما جز یه توجیه برای بی کیفیتی سایتهای ایرانی بیشتر نیست!
کلا ایران همینطوری شده: تولید کننده یا خدمات دهنده جنس یا سرویس بی کیفیت ارایه میده، خریدار هم اعتراضی به این بی کیفتی نداره!

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
آره واقعا درست میگین! یه سایتهایی مثل سایت لیگ برتر انگلیس هم اشتباه کردند که گرافیک قوی درست کردن و سایت کاربر پسندی طراحی کردن و امثال این سایتها اشتباه میکنند که هرچند وقت یک بار سایتشون رو بروز میکنند و ظاهر و امکاناتش رو بهبود میدن، نمیدونن که با این کار مشترکاشون رو از دست میدن!
واقعا این حرف شما جز یه توجیه برای بی کیفیتی سایتهای ایرانی بیشتر نیست!
کلا ایران همینطوری شده: تولید کننده یا خدمات دهنده جنس یا سرویس بی کیفیت ارایه میده، خریدار هم اعتراضی به این بی کیفتی نداره!
اول اینکه سایت کاربر پسند رو خود کاربر مشخص میکنه! این مورد هم بستگی به خیلی عوامل می تونه داشته باشه. سایتی که اینجا بین مخاطبین خیلی محبوب هست شاید در وب خارج بسیار زشت باشه و برعکس!
درضمن همون سایت لیگ برتر انگلیس هم که ازش خوشتون اومده نگاهی کنید ببینید تبلیغات داره؟ به جزء فوتبال موضوع دیگه ای رو هم پوشش داده؟ درآمد سایتی مثل ورزش3 که از بنرهای تبلیغاتی هست با چنین طراحی بسیار افت می کنه پس استراتژی سایت می تونه تو طراحی نقش داشته باشه.
قسمت دوم درخصوص تغییرات رو اشتباه برداشت کردید! منظور من این بود که مثلا بخواد یکباره مثل لیگ برتر انگلیس سایت اش رو بکنه کاربرهاش رو از دست خواهد داد، چون این تغییر برای افراد طول میکشه تا جا بیفته. اما به مرور زمان میتونه با تغییرات کوچک به تغییر نهایی برسه.
چون اینجا بحث سایت هست پس با بقیه موارد کاری ندارم ولی خود همین سایت تمامی نیازهای من رو که میخوام اخبار ورزشی رو پیگیری کنم رفع کرده و کاملا راضی هستم. برای من سادگی و سبک بودن سایت مهم هست نه استفاده از تصاویر بزرگ و گرافیک آنچنانی! اول متن هم گفتم کاربرپسند رو کاربرها مشخص می کنند و اگه میبنید این سایت چنین رتبه ای گرفته بنابراین از نظر کاربرها سایت خوبی بوده! وگرنه سایت های با گرافیک بهتر از ورزش3 هم وجود داره ولی بازدید اونها کجا و این سایت کجا!

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
یه مدت قالب جدید گذاشته بودن نمیدونم چش بود بر داشتنش.
وقتی قالب رو تغییر دادن پیج اینستاگرام ورزش سه پر شده بود از کامنت اعتراضی که قالب قبلی رو بذارید و به همین دلیله که قالب رو برگردوندن به حالت قبلی

بالا