campfarsi
Registered User
- نوشتهها
- 161
- لایکها
- 162
نظر منم همینهبه نظرم بهترین سایت ایرانه واقعا عالیه
نظر منم همینهبه نظرم بهترین سایت ایرانه واقعا عالیه
به نظرم بهترین سایت ایرانه واقعا عالیه[/QUO
بهترین سایت در حوزه ورزش یا بهترین در کل حوزه ها؟
در کل به نظرمبهترین سایت در حوزه ورزش یا بهترین در کل حوزه ها؟
اینایی که به رتبه الکسای ورزش 3 هم حسودی میکنن چی در خودشون دیدن ؟![]()
اینایی که به رتبه الکسای ورزش 3 هم حسودی میکنن چی در خودشون دیدن ؟![]()
تنها دلیل اش شناخته بودن هست ، الان برای خیلی افراد تعریف اینترنت براشون محدود چند وب سایت خاص است که ورزش 3 اکثرا جزو اون ها هست.من واقعا موندم که یه سایتی مثل ورزش 3 با اون گرافیک نه چندان قوی و امکانات نه خیلی زیاد و اصولا خیلی از سایتهای فارسی دیگه چطور اینقدر مورد توجه مردم هستند!
واقعا سلیقه مردم اینقدر پایینه یا چاره ای جز این ندارن!
شما برای نمونه به سایت لیگ برتر انگلیس یه نگاهی بکنید!
اصلا سایت ورزش 3 با اون قابل مقایسه است؟!
تازه این فقط یه نمونه است و حتما بهتر از این هم زیاد وجود داره!
سایت ورزش 3 فکر کنم از یه قالب از پیش طراحی شده استفاده میکنه (احتمالا با یه سری بهینه سازی ها!)، مثل تابناک و عصر ایران! :general306:
واقعا سطح طراحی و نگهداری سایت توی ایران خیلی خیلی ضعیفه!
بعد تازه یه سری میگن این سایتها عالی هستن! احتمالا این افراد زیاد کاری با سایتهای خارجی ندارن! :general106:
آخه جالبه همینجا افرادی دارن میگن سایت ورزش3 عالیه! افرادی که بعضی هاشون وبمستر هم هستند! اونها که دیگه کاربر مبتدی نباید باشن!من توجه کردم کاربرهای مبتدی اینترنت وقتی مرورگر رو باز میکنن ، تنها کاری که میکنن فقط یک سری سایت خاص رو چک میکنن و همین ، این سایت ها هم خیلی کم اتفاق می افته کاربرها رو به سایت های دیگه هدایت کنن.
چون برای مردم عادی گرافیک خیلی مهم نیست. ورزش سه جزو اولین سایت های اخبار ورزشی هست که اوائل توی تلویزیون هم خیلی تبلیغ میشد. از طرف دیگه ورزش سه هم اخبار سایت های دیگه رو کپی می کنه و هم خودش خبر و مصاحبه می نویسه و از این نظر کامل ترین منبع خبر ورزشی هست. به علاوه امکانات دیگه ای مثل نتایج زنده و ویدیو و روزنامه و ... باعث میشه منی که علاقه به ورزش دارم فقط ورزش سه رو باز کنم. ولی گرافیکش واقعا داغونه. یه مدت قالب جدید گذاشته بودن نمیدونم چش بود بر داشتنش.من واقعا موندم که یه سایتی مثل ورزش 3 با اون گرافیک نه چندان قوی و امکانات نه خیلی زیاد و اصولا خیلی از سایتهای فارسی دیگه چطور اینقدر مورد توجه مردم هستند!
واقعا سلیقه مردم اینقدر پایینه یا چاره ای جز این ندارن!
شما برای نمونه به سایت لیگ برتر انگلیس یه نگاهی بکنید!
اصلا سایت ورزش 3 با اون قابل مقایسه است؟!
تازه این فقط یه نمونه است و حتما بهتر از این هم زیاد وجود داره!
سایت ورزش 3 فکر کنم از یه قالب از پیش طراحی شده استفاده میکنه (احتمالا با یه سری بهینه سازی ها!)، مثل تابناک و عصر ایران! :general306:
واقعا سطح طراحی و نگهداری سایت توی ایران خیلی خیلی ضعیفه!
بعد تازه یه سری میگن این سایتها عالی هستن! احتمالا این افراد زیاد کاری با سایتهای خارجی ندارن! :general106:
آره واقعا درست میگین! یه سایتهایی مثل سایت لیگ برتر انگلیس هم اشتباه کردند که گرافیک قوی درست کردن و سایت کاربر پسندی طراحی کردن و امثال این سایتها اشتباه میکنند که هرچند وقت یک بار سایتشون رو بروز میکنند و ظاهر و امکاناتش رو بهبود میدن، نمیدونن که با این کار مشترکاشون رو از دست میدن!بازدید کنند های ورزش3 کاربر ثابت هستند و به سایت عادت کردند و دیگه براشون گرافیک ظاهری مهم نیست. شما به عنوان یک طراح اومدی مقایسه کردی ولی عموم مردم که این چنین نیستند! مطمئن باشید اگه ورزش3 بخواد تغییرات ظاهری بده این احتمال وجود داره که حتی درصدی از کاربراش رو از دست بده (حداقل برای یک مدت تا افراد بتونند با ظاهر جدید کنار بیاند)
اول اینکه سایت کاربر پسند رو خود کاربر مشخص میکنه! این مورد هم بستگی به خیلی عوامل می تونه داشته باشه. سایتی که اینجا بین مخاطبین خیلی محبوب هست شاید در وب خارج بسیار زشت باشه و برعکس!آره واقعا درست میگین! یه سایتهایی مثل سایت لیگ برتر انگلیس هم اشتباه کردند که گرافیک قوی درست کردن و سایت کاربر پسندی طراحی کردن و امثال این سایتها اشتباه میکنند که هرچند وقت یک بار سایتشون رو بروز میکنند و ظاهر و امکاناتش رو بهبود میدن، نمیدونن که با این کار مشترکاشون رو از دست میدن!
واقعا این حرف شما جز یه توجیه برای بی کیفیتی سایتهای ایرانی بیشتر نیست!
کلا ایران همینطوری شده: تولید کننده یا خدمات دهنده جنس یا سرویس بی کیفیت ارایه میده، خریدار هم اعتراضی به این بی کیفتی نداره!
وقتی قالب رو تغییر دادن پیج اینستاگرام ورزش سه پر شده بود از کامنت اعتراضی که قالب قبلی رو بذارید و به همین دلیله که قالب رو برگردوندن به حالت قبلییه مدت قالب جدید گذاشته بودن نمیدونم چش بود بر داشتنش.