• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رئيس باشگاه اينترميلان با ناراحتي ورزشگاه آزادي را ترك كرد........

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
daneshmand راست میگه!

من قشنگ تماشاگر های زن ژاپنی رو یادمه. فکرکنم خبر جعلی ئه. موراتی اصلا نیومده ایران.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
هیچ عکسی هم از حضور موراتی در ایران منتشر نشده ! حتی عکس هم که xpin گذاشته توی ایران گرفته نشده!
تازه سایت اینتر خبر داده که موراتی دیروز توی یه کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرده . فکر نمی کنم موراتی همزمان در ایران و ایتالیا حضور داشته !
هر چه قدر هم که توی سایت اینتر جستجو کردم خبری مبنی بر حضور موراتی در ایران ندیدم. در کل این خبر کاملا دروغ و بدون پایه و اساس هست و فقط بحث الکی ایجاد می کنه.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
منبع این خبر ، خبرگزاری فارس اعلام شده! در حالی که خبرگزاری فارس چنین خبری رو منتشر نکرده و این مورد هم کاملا دروغ هست!

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
NEONAZ جان، جناب Robi اون جمله ها رو یه جورایی به مسخره و دوپهلو نوشتن. منظورشون دقیقا برعکس بود. چرا نمیگیری!؟
21.gif

هه.!:D

فهمیدم چی شد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
جالبه. همه مون رو سر کار گذاشتن!
242.gif

موراتی مگه راه اش رو گم کرده که پاشه بیاد ایران؟!

جالبه هیچ کس حتی شک هم نکرد که این خبر جعلی ئه. یعنی همه توقع دارن موراتی بیاد ایران.

حالا مثلا اگه عنوان خبر این بود "برلوسکونی با ناراحتی ورزشگاه آزادی را ترک کرد" کی باور میکرد واقعا؟!

این ها برمیگرده به تفاوت های دو مدیر! یکی میشه موراتی، یکی میشه دون برلوسکونی!

مثل عکس پائین!!

4zd5v1w.jpg

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
رادیو جان! دلیل اینکه مردم باور کردند موراتی اومده ایران چیزی نیست که شما فکر می کنید. دلیلش رابطه خوب اینتر با باشگاه های ایرانی هست که قبلا هم از این اتفاق ها افتاده. و حتی همین الآن چند تا از مسئولین باشگاه های اینترمیلان توی ایران به سر می برند...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
راستی این عکس هم کاملا تکذیب میشه! توی همین سه سال اخیر اینترمیلان 6 تا جام گرفته یعنی هر سال 2 جام ولی میلان چی؟؟؟ توی این سه سال چندتا جام گرفته که شما این قدر بهش می نازید؟؟؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
جالبه. همه مون رو سر کار گذاشتن!
242.gif

موراتی مگه راه اش رو گم کرده که پاشه بیاد ایران؟!

جالبه هیچ کس حتی شک هم نکرد که این خبر جعلی ئه. یعنی همه توقع دارن موراتی بیاد ایران.

حالا مثلا اگه عنوان خبر این بود "برلوسکونی با ناراحتی ورزشگاه آزادی را ترک کرد" کی باور میکرد واقعا؟!

این ها برمیگرده به تفاوت های دو مدیر! یکی میشه موراتی، یکی میشه دون برلوسکونی!

مثل عکس پائین!!

4zd5v1w.jpg

چرا زور اضافی می زنید ؛ من که دیروز گفتم چی شده !!

اون بابا موراتی نبوده ؛ مورتی ( نه موراتی )هفته گذشته در ایران بود ؛ اما رفتنش به ورزشگاه موضوعی است که مورد تردید است .

در ضمن دلیل اینکه موراتی سابقه سفر به ایران را داره چیزی نیست که شما بتونی باش پز تیم و رئیس مورد علاقه تو بدی !!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من مطلب تو رو خوندم ، ولی تو هم اشتباه می کنی! چون این عمل اشتباهی نبوده و iranpressnews از عمد این کار رو کرد. دلیلش هم با توجه به سیاست های این بنگاه خبرپراکنی واضحه!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
راستی این عکس هم کاملا تکذیب میشه! توی همین سه سال اخیر اینترمیلان 6 تا جام گرفته یعنی هر سال 2 جام ولی میلان چی؟؟؟ توی این سه سال چندتا جام گرفته که شما این قدر بهش می نازید؟؟؟

فکر کنم این عکس مال قبل از فصل سیاه و ننگین 2006-2007 باشه.....وگرنه بعد از اون افتضاح و آبرو ریزی کسی روش نمیشه همچین عکسی بندازه:lol:

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازی استقلال - سایپا رو هیچ کسی ندیده.
چون مزدک خان تو گزارش اون بازی گفت خانوم آقای موراتی تا دقیقه 50 در ورزشگاه حضور داشته بعد گورشو گم کرده.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازی استقلال - سایپا رو هیچ کسی ندیده.
چون مزدک خان تو گزارش اون بازی گفت خانوم آقای موراتی تا دقیقه 50 در ورزشگاه حضور داشته بعد گورشو گم کرده.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این چرا اینجوری کرد؟ من یه بار نوشتم این حرفارو ... اینجا شونصد بار تکرار کرده.
ییهو این جوری شد ... یه لحظه تاپیک جوگیر شد .
sorry

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
یعنی چی گورشو گم کرده؟ اووووووووووووو یکم مودب باش سریع جوگیر نشه مواظب باش داری درباره کی حرف می زنی اینجا خیلی ها هستن که موراتی رو دوست دارن و به هرکسی اجازه نمی دن که در رابطه با اون یا خانواده اش دری وری بگه.

بالا