• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رادیو National Panasonic ساخت ژاپن . متعلق به 40 سال پیش !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
مزایده یک دستگاه رادیو National Panasonic ساخت ژاپن . سه موج . هم باطری و هم برق مستقیم . سه تا باطری بزرگ میخوره . از این رادیوهای الکی امروزی نیست .
دستگاه خوب و سالمیه و مث روز اولش با قدرت کار میکنه . . برای اونهایی که اهل رادیو گوش دادن هستن حرف نداره . خصوصا sw ! فقط باید ظاهرش تمیز بشه چون مدت زمان زیادی ازش استفاده نشده ( نه اینکه تمیز نیست ) .
قیمت پایه50000 تومان + 5000 تومان هزینه ی پست .
قیمت خارج از مزایده 80000 تومان .

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بدت نیاد 80 تومن فوق الاده گرونه حالا شما همچین رو ژاپنی بودنش مانور دادی انگار دیگه رادیو ژاپنی گیر نمیاد تو دنیا من خودم یه رادیو ضد آب سونی که ژاپنی اصلیه و خیلیم قویه تمام امواجم میگیره 65 خریدم حالا این 80 میارزه به نظر خودت خاستی عکسم از رادیوم بزارم

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست من !
من تخصصم رادیوه . خودم یه زمانی کلکسیون داشتم . اما راستش تا حالا رادیو ضد آب ندیدم . حتما عکس بزارین ببینم . خیلی راغب شدم ببینم . من خودم با همین آی دی تو سایت eham.net و universalradio و radiomuesum عضوم . باور کنید قضیه ی رادیو سوای همه چیه . هر رادیویی رادیو خوب محسوب نمیشه

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
آقا بدت نیاد 80 تومن فوق الاده گرونه حالا شما همچین رو ژاپنی بودنش مانور دادی انگار دیگه رادیو ژاپنی گیر نمیاد تو دنیا من خودم یه رادیو ضد آب سونی که ژاپنی اصلیه و خیلیم قویه تمام امواجم میگیره 65 خریدم حالا این 80 میارزه به نظر خودت خاستی عکسم از رادیوم بزارم

مشتاق شدم من هم ببینم

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
سلام تعجب میکنم شما که میگی تخصصت رادیو ست تا حالا رادیو ضد آب ندیدی البته الان رادیو من دست پدر بزرگمه یعنی تقریبا هدیه دادمش به بابابزرگم گذاشته تو مغازش ولی عکسشو از سایت اصلیش در آوردم برات میزارم ضمن این که مدلای دیگه ضد آب هم وجود داره فقط سونی نیست الان یه رادیو دیگه سونی تو خونم دارم اون ضده آبه نیست ولی سونی ژاپنیه اصلیه راستش دلم نمیاد ضد آب رو از پیرمرد بگیرمش وگرنه میگرفتم میزاشتم برای فروش اینم عکسش از سایت اصلیش :
sony-shower-radio-fb.gif

Exo-3

Registered User
لایک‌ها
24
سلام تعجب میکنم شما که میگی تخصصت رادیو ست تا حالا رادیو ضد آب ندبدی البته الان رادیو من دست پدر بزرگمه یعنی تقریبا هدیه دادمش به بابابزرگم گذاشته تو مغازش ولی عکسشو از سایت اصلیش در آوردم برات میزارم ضمن این که مدلای دیگه ضد آب هم وجود داره فقط سونی نیست الان یه رادیو دیگه سونی تو خونم دارم اون ضده آبه نیست ولی سونی زاپنیه راستش دلم نمیاد از پیرمرد بگیرمش وگرنه میگرفتم میزاشتم برای فروش اینم عکسش از سایت اصلیش :

مشاهده پیوست 106780
چه خوشگله...

Exo-3

Registered User
لایک‌ها
24
اگه رادیوت اف ام داشت بی حرف پیش خارج از مزایده میخریدمش

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان البته راجب به قیمتش سو تفاهم نشه من این رادیو رو 10 ماه پیش به قیمت 60 دلار از خارج از کشور گرفتم که اون موقع به پول خودمون حدودا 65 هزار تومن میشد الان دیگه فکر نکنم به این قیمتا باشه

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
سلام تعجب میکنم شما که میگی تخصصت رادیو ست تا حالا رادیو ضد آب ندیدی البته الان رادیو من دست پدر بزرگمه یعنی تقریبا هدیه دادمش به بابابزرگم گذاشته تو مغازش ولی عکسشو از سایت اصلیش در آوردم برات میزارم ضمن این که مدلای دیگه ضد آب هم وجود داره فقط سونی نیست الان یه رادیو دیگه سونی تو خونم دارم اون ضده آبه نیست ولی سونی ژاپنیه اصلیه راستش دلم نمیاد ضد آب رو از پیرمرد بگیرمش وگرنه میگرفتم میزاشتم برای فروش اینم عکسش از سایت اصلیش :
مشاهده پیوست 106780

دوست گلم .
این رادیو رادیو حمومه . بیشتر یه کار فانتزیه . گیرندگیش فوق العاده ضعیف و دسترسیش فقط به امواج محلیه . در نظر داشته باشین که وقتی به یک دیوایس میگیم رادیو اولین گزینه ی مکمل wide wave و دومینش shortwave میشه .
جسارتا باید بگم این کار 95% قیمتش به محل کاربریش مربوط میشه .
ممنون که توجه کردین .

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان من یه رادیوی کوچیک دیجیتالی می خوام
جهت گوش دادن به را دیو ف ر دا باید تمام موج هارو قوی ساپورت کنه و البته نیاز دارم وصلش کنم به اسپیکر کامپیوتر اداپتورم داشته باشه کسی چیزی خوش قیمت سراغ داره

چون تا امروز این رادیو را از اینترنت گوش میکردم ترافیک زیادی بابتش هدر میرفت و مجبورم هر ماه 2 بار ترافیک بخرم

کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
دوست گلم .
این رادیو رادیو حمومه . بیشتر یه کار فانتزیه . گیرندگیش فوق العاده ضعیف و دسترسیش فقط به امواج محلیه . در نظر داشته باشین که وقتی به یک دیوایس میگیم رادیو اولین گزینه ی مکمل wide wave و دومینش shortwave میشه .
جسارتا باید بگم این کار 95% قیمتش به محل کاربریش مربوط میشه .
ممنون که توجه کردین .

رادیوی حموم اینم یه اسمیه! ولی اسمش رادیوی ضد آبه ((Waterproof Radio)) و گیرندگیشم به هیچ وجه ضعیف نیست اتفاقا یکی از نقاط قوتش که در دفترچه اش هم تاکید کرده strong reception این دستگاهه همون گیرندگیش اصلا این رادیو طراحی شده که تو جاهای بسته امواج رو دریافت کنه نه مثل خیلی رادیو ها که بخای گوش کنی باید آنتنشو تا ته بکشی بیرون بعدشم بزاریش بالای کمد یا یه جای بلند تازه مگه sony میشه چیزی بسازه که ضعیف باشه پدر بزرگم همیشه و همه جا از این رادیو داره استفاده میکنه که بهش دادم وقتی توی انباری زیرزمین میگیره مطمئنا ضعیف نیست ضمنا شما که میگی تا حالا رادیوی ضد آب ندیدم :blink:چه طور میگی گیرنده امواجش ضعیفه آدم تا چیزی رو امتحان نکنه همین طوری اضهار نظر نمیکنه

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
رادیوی حموم اینم یه اسمیه! ولی اسمش رادیوی ضد آبه ((Waterproof Radio)) و گیرندگیشم به هیچ وجه ضعیف نیست اتفاقا یکی از نقاط قوتش که در دفترچه اش هم تاکید کرده strong reception این دستگاهه همون گیرندگیش اصلا این رادیو طراحی شده که تو جاهای بسته امواج رو دریافت کنه نه مثل خیلی رادیو ها که بخای گوش کنی باید آنتنشو تا ته بکشی بیرون بعدشم بزاریش بالای کمد یا یه جای بلند تازه مگه sony میشه چیزی بسازه که ضعیف باشه پدر بزرگم همیشه و همه جا از این رادیو داره استفاده میکنه که بهش دادم وقتی توی انباری زیرزمین میگیره مطمئنا ضعیف نیست ضمنا شما که میگی تا حالا رادیوی ضد آب ندیدم :blink:چه طور میگی گیرنده امواجش ضعیفه آدم تا چیزی رو امتحان نکنه همین طوری اضهار نظر نمیکنه

تایید میشه ....

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من یه رادیوی کوچیک دیجیتالی می خوام
جهت گوش دادن به را دیو ف ر دا باید تمام موج هارو قوی ساپورت کنه و البته نیاز دارم وصلش کنم به اسپیکر کامپیوتر اداپتورم داشته باشه کسی چیزی خوش قیمت سراغ داره

چون تا امروز این رادیو را از اینترنت گوش میکردم ترافیک زیادی بابتش هدر میرفت و مجبورم هر ماه 2 بار ترافیک بخرم

کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم

دوست عزیز من این مدلو بهت پیشنهاد میکنم میتونی به اسپیکر وصل کنی اما آدابتور نداره ولی شبکه مورد نظرت رو و همچنین بی بی بوق رو خوب میگیره قویه : SONY ICF-SW323

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوست عزیز من این مدلو بهت پیشنهاد میکنم میتونی به اسپیکر وصل کنی اما آدابتور نداره ولی شبکه مورد نظرت رو و همچنین بی بی بوق رو خوب میگیره قویه : SONY ICF-SW323

برام مهمه اداپتور بخوره چون هر روز کامل از صبح تا شب روشنه

با عذر خواهی از صاحب تاپیک بازم اگه کسی مدلی میشناسه یا داره لینک بده برای خریدش یا پ خ بده برای فروش

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325

كجا ميشه خريد ، چند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا