رادیوی حموم اینم یه اسمیه! ولی اسمش رادیوی ضد آبه ((Waterproof Radio)) و گیرندگیشم به هیچ وجه ضعیف نیست اتفاقا یکی از نقاط قوتش که در دفترچه اش هم تاکید کرده strong reception این دستگاهه همون گیرندگیش اصلا این رادیو طراحی شده که تو جاهای بسته امواج رو دریافت کنه نه مثل خیلی رادیو ها که بخای گوش کنی باید آنتنشو تا ته بکشی بیرون بعدشم بزاریش بالای کمد یا یه جای بلند تازه مگه sony میشه چیزی بسازه که ضعیف باشه پدر بزرگم همیشه و همه جا از این رادیو داره استفاده میکنه که بهش دادم وقتی توی انباری زیرزمین میگیره مطمئنا ضعیف نیست ضمنا شما که میگی تا حالا رادیوی ضد آب ندیدم :blink:چه طور میگی گیرنده امواجش ضعیفه آدم تا چیزی رو امتحان نکنه همین طوری اضهار نظر نمیکنه
دوست گلم !
رو دفترچه ش که تبلیغه و ما کردها یه ضرب المثلی داریم که میگه : ( کسی به ماستی که میخواد بفروشه ، نمیگه ترش ! )
اما عزیز جان ...
بیخودی چرا بحث کنیم .
عزیز دلم من گفتم رادیو ضد آب ندیدم درسته ؟
رادیو منظورم رادیو کامله .
یعنی فول فرکانس . چیزی که روی رادیو سونی sw7600 دوستمون نوشته شده .
یعنی از فرکانس 116 تا 29999 هرتز . یعنی به زبان ساده تر ...
غیر از دارا بودن دو موج اف ام و ایر و ام دبلیو ... طول متر باند فرکانسهای sw یا همون موج کوتاهش از 11 متر تا 120 متر باشه .
و آما ...
عزیز دلم ،
رادیو شما دارای سه موج air , fm و MW هست .
موج AIR که تو ایران و خیلی کشورهای دیگه کارایی نداره و حتی در کشوری مثل عربستان سعودی ممنوعه !!!
موج FM که فقط با یه چیپ آنتن داخلی کار میکنه و یا از سیم اتصال برق کمک میگیره و الان هر گوشی و پلیری معمولا داره .
موج MW که اصلا به آنتن اکسترنال و تلسکوپی نیاز نداره .
برای همینه که شما عمرا نتونستین تو روز روشن به رادیوهای خارجی دسترسی داشته باشین .
دیگه هم مجال ادامه ی بحث رو ندارم .
این عکسم براتون میزارم که بدونین سالار کل رادیوهای جهان چجوریه و چه شکلیه !
البته به همراه یک تیکه راف درشت زمرد که اونم تقدیم اسمتون میشه .
میدونین الماس خیلی رنگها داره اما سبز نداره
الماس سبز همون زمرده !