آره واقعا... بابا اينا يه mms رو نتونستن به ايرانسل ببينن. (منظورم طرفداري از ايرانسل نيست البته) ضمنا الان ديگه همراه محترم اول قبل از اومدن قبض شما (قبل از اتمام 2 ماه) اگر 40 50 تومن صحبت كرده باشي sms ميزنه ميگه بيا تسويه كن وگرنه قطع ارتباط. اين است معني مشتري مداري.
در خاتمه از آقاي تنگنا به خاطر اين همه پشتكار و پايمردي در اتلاف وقت خود و ديگر هم ميهنان تشكر ميكنم. آقا مازيار شما هم خودتو ناراحت نكن.
با سلام
من به آقا مازیار گفتم ندانستن تنگنا بودن است و پرسیدن هیچ ایرادی ندارد به شما هم می گم مثل اینکه اینجا ندانستن خیلی بهتر از دانستن هستش با اگه اینجوری هست دیگه از عزیزان خواهش می کنیم پست ندهند و ندانسته بمانند
در ضمن من هم نگفتم که همراه اول میاد این کارو بکنه گفتم شنیدم می خوام بدونم شما هم شنیدین یا نه ولی دیدم انسانهایی هستند که ترجیح می دهند هر سوالی براشون پیش میاد در درون خودشون نگه دارند (اینجا جایی به نام انجمن گفتگو است پس پرسیدن هر سوالی ایراد نداره)
در ضمن اگه به اسم تاپیک هم دقت کنی متوجه می شدی که سوال پرسیدم و اگه فکر می کردی داره وقتت تلف می شه نمیومدی داخل و پست بدی (اسم تاپیک رو برای همین گذاشتن.)
با تشکر
(
دانستن بهتر از ندانستن است.... ندانستن = تنگنا)