به نقل از Sony Ericsson!! :مبارک باشه:happy: :happy:
پس قید N80 رو زدی؟؟:blink:
سلامت باشي سوني اريكسون جان
ان 80 خيلي گرونه به اين زوديها هم فكر نكنم بياد پائين فعلا با اين شروع كنيم ببينيم چي ميشه
خدائيش گوشي خوبيه
به نقل از Sony Ericsson!! :مبارک باشه:happy: :happy:
پس قید N80 رو زدی؟؟:blink:
سرعتش چطوره یه ریویو بزن بینیم من قبل کی 750 اینم تو نظرم بود اما سونی بد دلمو برده بود با اولین باری که دستم گرفتم از نوکیا بدم اومد اما حالا دیگه آتیشم تند نیست(بحثو سیاسیش نکنینا! ) به هر حال از سرعت و امکاناتش بگو که شاید رفتم گرفتم آخه سیم کارت اضافه رو دستم مونده:wacko:به نقل از 3soot :سلامت باشي سوني اريكسون جان
ان 80 خيلي گرونه به اين زوديها هم فكر نكنم بياد پائين فعلا با اين شروع كنيم ببينيم چي ميشه
خدائيش گوشي خوبيه
به نقل از dead_chatter :سرعتش چطوره یه ریویو بزن بینیم من قبل کی 750 اینم تو نظرم بود اما سونی بد دلمو برده بود با اولین باری که دستم گرفتم از نوکیا بدم اومد اما حالا دیگه آتیشم تند نیست(بحثو سیاسیش نکنینا! ) به هر حال از سرعت و امکاناتش بگو که شاید رفتم گرفتم آخه سیم کارت اضافه رو دستم مونده:wacko:
به نقل از alireza_juve :داش 3سوت گل خیلی مبارکه ایشالا به سلامتی استفاده کنی ازش و هیچ جا هم باهاش لنگ نمونی که قطعا نمیمونی ... ایشالا گوشیهایی بهتر رو در اینده بگیری و همچنان در راه رستگاری نوکیا بیش از پیش موفق و پیروز باشی ... بازم تبریک
به نقل از 3soot :دد چتر عزيز
هنوز زوده نظر دادن ولي كمي كه باهاش ور رفتم سرعتش خيلي عاليه
ميگفتن رم 512 سرعتو مياره پائين ولي من يه 512 باس 100 :wacko: ميكروسيم گذاشتم روش سرعتش با 64 اورجينالش اصلا فرقي نكرد خيلي حال كردم بر خلاف قيافه از دور فوق العاده خوش دسته و صفحه شفافي هم داره .دوربينش عكساش خيلي جالبه و كيفيت خوبي داره و ميشه گفت قابل قبوله
گارانتي متفرقه گرفتم و راضي هم هستم ( گارانتي تو ايران يعني پولو از جيبتون در ميارن و عوضش يه ليبل ميچسبونن رو گوشي و خدمات كه تعطيله ) پول اضافه اون گارانتي رو دادم و رمو گرفتم 20 تومن ( خيلي اومده پائين )
در كل فعلا راضيم ولي بايد تستش كنم و الان خيلي زوده براي نظرات كلي
بدون تعصب وسواي هر بحثي از خريدم كاملا راضي هستم مخصوصا چون من اس ام اس بازم با نصب يه دوجين نرم افزار براي اس ام اس ( مثل اس ام اس كانتر ، فلاش اس ام اس و يا اس ام اس ماچين ) خيلي كارا ميتونم بكنم
به نقل از 3soot :عليرضا جان ممنون از ابراز لطفت
ااميدوارم تو هم گوشي مورد علاقتو زودتر بگيري
به نقل از alireza_juve :ممنون داداش .. راستی چند گرفتی این چارلیتو؟ از جمهوری گرفتی؟ گارانتی متفرقه چی هست؟ ایرانیان؟ راستی بازار گوشی چطور بود؟
به نقل از alvan :امروز رفتم 6630 قیمت کنم البته نه تهران زاهدان.
اگر چه این شهر یه نمایندگی نوکیا نداره اما تا دلت بخواد مغازه موبایل فروشیه که از پایتخت میارن.
قیمت این گوشی الان اینجا 235 تومانه اما بدون گارانتی. هیچ کسی اینجا 6630 رو با این قیمتی که گفتم با گارانتی نمیده. فقط یکی پیدا شد 260 میده با گارانتی پارس.
----
مجبورم از تهران بخرم الان قیمت در چه رنجیه و چه نوع گارانتی رو پیشنهاد میدید (هرچند اگر کارم به گارانتی بکشه فکر نکنم زیاد فرق کنه)
به نقل از alvan :امروز رفتم 6630 قیمت کنم البته نه تهران زاهدان.
اگر چه این شهر یه نمایندگی نوکیا نداره اما تا دلت بخواد مغازه موبایل فروشیه که از پایتخت میارن.
قیمت این گوشی الان اینجا 235 تومانه اما بدون گارانتی. هیچ کسی اینجا 6630 رو با این قیمتی که گفتم با گارانتی نمیده. فقط یکی پیدا شد 260 میده با گارانتی پارس.
----
مجبورم از تهران بخرم الان قیمت در چه رنجیه و چه نوع گارانتی رو پیشنهاد میدید (هرچند اگر کارم به گارانتی بکشه فکر نکنم زیاد فرق کنه)
مموری MMC می خوره حدود 30 تومن بید.به نقل از aminjooon2005 :سلام...
من ميخوام يه 6630 بگيرم بودجه مم تا سقف 250 هست
چيزايي كه واسم مهمه
1. دوربين
2.برنامه ها و بازي
3.امكانات جانبي
و...
در همه چيز برام مهمه بجزMP3!
قيمت مموري 512 مگ اين گوشي چنده؟
قيمت قلم نوري اين گوشي چنده؟
ميشه از اين گوشي به عنوان وب كم (با بلوتوس)استفاده كرد؟
ايني كه ميگن GPS داره راسته؟
اگه بايد براش GPS خريد قيمت ش چقد؟
مشكلي در اجراي برنامه ها داره يا نه؟
اصلا گوشي خوبي هست يا ؟ يا انتخاباي بهتري دارم؟؟
+ باشكلش مشكلي ندارم
+ حتما" نوكيا باشه!
:blink: چقد نوشتم!
جواب بده تو رو خدا!