• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي خريد گيم پد

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
بچه ها به نظر تون چه دسته ي بازي بگيرم كه توي
Pro Evolution Soccer4
لذت كامل ببرم
زولتريكس چطوره؟ ولي دوتا دكمه ي پاييني مربوط به دسته هاي پي اس 2 رو نداره اونا اصلا براي چي هستن كه اضافه گذاشتن مگه انسان چند تا دست داره كه بخواد اونا رو هم كنترل كنه
!

8AC-ZX-BOXER-2-big.jpg

حالا نمي دونم چجوريه كدوم مارك خوبه؟
زولتريكس مزيتي كه داره اينه كه گارانتي بايد داشته باشه

Generous
هم تو بازار ديدم نمي دونم خوبه يا نه

پيشاپيش ممنون

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
ببين دسته خريدن كه كاري نداره تو بايد ببيني چه قدر ميخواي پول بدي بعدشم اين دسته كه گفتي رو نگير از اين بهتر هم هست ولي مدل اين دسته خوبه

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
راستي Generous هم خوبه مخصوصا قديمياش كه مولتي بود

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه داداش پولاتو بزار رو هم برو يه دونه logitech بگير حال دنيا رو ببر. يه مدل داره 15 تومن. خيلي عالي هم هست. فقط اگر به تعداد دكمه بالا نياز داري بهت بگم كه روي شست دست راست 4 تا دكمه و براي سبابه ها هم هر كدوم يك دكمه هست. يعني غير از جهات 6 دكمه قابل برنامه ريزي داره. فكر كنم اسمش هم Wingman بود.
پايتخت هست.
يو اس بي و بدون نصب درايور و نياز به كاليبراسيون. ......ماه! خوراك فوتبال! ;)

پي نوشت: خيلي هم خوش دسته..... قشنگ ميخوابه تو دست.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
من خیلی وقت پیش یه MS Side Winder Pro USB خریدم تو هر برنامه و بازی هم عمل کرده،داداشم با اون Wining Eleven/Pro Evoulotion Soccer بازی می کرد روی کامپیوتر اما هنوز هم روی PS2 ترجیح می ده :)
موفق باشید.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز اون مدل زولتريكس ر. كه به هيچ وجه نگير . من حدود 3 سال پيش ( همون اوايل كه زولتريكس اومد در بازار ) گرفتم و به لعنت خدا هم نمي ارزيد . يك سري از كليدها اصلا تعريف نمي شن و قابل استفاده هم نيستن و در ضمن به هيچ وجه خوش دست نيست و ارگونوميك هم طراحي نشده .
اين ماركهاي متفرقه و معمولي هم مثل Generous ممكنه مدت عمر طولاني نداشته باشن .
در هر صورت من هم به شما توصيه مي كنم يه gamepad‌خوب مثل logitech بگيري .ولي ظاهرا اين مدلي رو كه من و كاكو گرفتيم ديگه در سايت نيست . اين هم مدل هاي logitech :

5622.jpg
2245.jpg
4788.jpg
4208.jpg

اين هم لينك سايت براي gamepad ها : Logitech Gamepad

براي قيمت گرفتن هم به فروشگاه ديجيتال 8781016و17 زنگ بزن

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
من که 1 دسته دارم 7000 تومن! فکر کنم
generous
تازه به پورت پرينتر هم وصل میشه خيلی هم عاليه
pes4
هم تا حالا کلی باهاش بازی کردم
به نظرم نمیارزه آدم واسه دسته پول حروم کنه زياد چون همشون يکين
:D

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
آقا راستی یه نکته ای! این دسته ای که من دارم اگر طولانی بازی کنی پدر انگشتهات درمیاد همینطور که اگر با دسته PS بخوای از حالت عادی استفاده کنی.اما دسته ای که Analog داشته باشه اصلا اذیت نمی کنه حداقل واسه من :)
موفق باشی.

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
خيلي خيلي ممنون از راهنماييهاي همه ي دوستان
من سوالاي ديگه اي هم داشتم
مي خواستم بدونم كه چون احتمال خرابي اين قطعه نسبت به كي بورد و ماوس بيشتره شرط وجود گارانتي مهم
هست يا نه
ضمنا قيمت هم مي خوام زير 10 باشه يعني قيد
Logitech
رو عملا بايد زد ولي خب حالا نمي دونم نظر شما چيه كه ماركاي زير 10 تومن چطورن
Topway
نميدونم شنيدين كه خوبه يا نه؟

ممنون

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
من جواب همین سوال شما رو توی بازی دات دادم اما انگار از این دسته ای که من معرفی کرده بودم خوشت نیومد به هر حال من همونو اینجا کپی ممیکنم تا شاید جواب سوال بقیه باشه:

خوب اگه میخوای pes4 بازی کنی بهترین گزینه همون دسته ی ps2 هست که کلا تمام کلیدهای بازی بر مبنای اون شکل گرفته
برای اینکار باید یه کابل رابط هم بخری تا بتونی به کامپیتر وصلش کنی
قیمت کابل رابط بین 3500 تا 4500 هست که تنها فرقی که داره در نمونه ی 4500 یه دیسکت که شامل درایور برای نصب دسته هست موجوده(این درایور رو میتونی از اینترنت و یا از سایت irdown.com در قسمت ارشیوش دانلود کنی)
قیمت خود دسته هم بین 7000 تومن تا 12 هزار تومن هست!!!!!!
خوب به این نتیجه رسیدیم که دسته ی ps2 خیلی گرونه!! تنها مزیتی که داره به کمکش میتونید یه دریبل خوشگل! به علاوه ی پاس در هنگام ضربه ی ایستگاهی دو نفره برای نفر دوم هست که بشوته!!
اگه میتونی از خیر اینا بگذری میتونی یه دسته ی ps1 بخری با قیمت 2000 تومن تا 5000 تومن که باید سعی کنی اگه ارزونش رو میخوای بخری حتما چینی باشه نه ژاپنی! چرا؟ چون ژاپن=ایران!
من الان خودم با یه دسته ی ps1 این بازی رو انجام میدم که واقعا عالیه!
یه مزیتی هم که این کار داه اینه که اگه دسته خراب بشه تمام قطعاتش پیدا میشه و اگه حوصله ی تعویض قطعات رو نداری میتونی دوباری یه دسته رو با قیمت 2000 تومن بخری در صورتیکه مثلا همین زولتریکس پیشنهادیت اگه خراب بشه باید از اول 7000 یا 8000 هزار تومن پول بدی!!
امیدوارم کمکت کرده باشم

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
:eek:
اين بخش ژاپن = ايران رو خيلي باحال اومدي فريد انصافا باحالي بابا! :D

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از faridbahal :
من جواب همین سوال شما رو توی بازی دات دادم اما انگار از این دسته ای که من معرفی کرده بودم خوشت نیومد به هر حال من همونو اینجا کپی ممیکنم تا شاید جواب سوال بقیه باشه:

خوب اگه میخوای pes4 بازی کنی بهترین گزینه همون دسته ی ps2 هست که کلا تمام کلیدهای بازی بر مبنای اون شکل گرفته
برای اینکار باید یه کابل رابط هم بخری تا بتونی به کامپیتر وصلش کنی
قیمت کابل رابط بین 3500 تا 4500 هست که تنها فرقی که داره در نمونه ی 4500 یه دیسکت که شامل درایور برای نصب دسته هست موجوده(این درایور رو میتونی از اینترنت و یا از سایت irdown.com در قسمت ارشیوش دانلود کنی)
قیمت خود دسته هم بین 7000 تومن تا 12 هزار تومن هست!!!!!!
خوب به این نتیجه رسیدیم که دسته ی ps2 خیلی گرونه!! تنها مزیتی که داره به کمکش میتونید یه دریبل خوشگل! به علاوه ی پاس در هنگام ضربه ی ایستگاهی دو نفره برای نفر دوم هست که بشوته!!
اگه میتونی از خیر اینا بگذری میتونی یه دسته ی ps1 بخری با قیمت 2000 تومن تا 5000 تومن که باید سعی کنی اگه ارزونش رو میخوای بخری حتما چینی باشه نه ژاپنی! چرا؟ چون ژاپن=ایران!
من الان خودم با یه دسته ی ps1 این بازی رو انجام میدم که واقعا عالیه!
یه مزیتی هم که این کار داه اینه که اگه دسته خراب بشه تمام قطعاتش پیدا میشه و اگه حوصله ی تعویض قطعات رو نداری میتونی دوباری یه دسته رو با قیمت 2000 تومن بخری در صورتیکه مثلا همین زولتریکس پیشنهادیت اگه خراب بشه باید از اول 7000 یا 8000 هزار تومن پول بدی!!
امیدوارم کمکت کرده باشم

انقد گشتم تا يه تاپيك مشابه پيدا كنم
اقايون خوره pes4 اين پورت رابط دسته ps2 به كامپيوتر خوبو بد داره؟ من 100 درصد ميخوام يه دونه با خود دسته تهيه كنم قيمتش مسلما ميزنه بالاي 15 هزار...ارزششو داره كه اين كارو بكنم يا اينكه خريد يه گيم پد لاجيتك بهتره؟ ضمن اينكه من فقط و فقط برا we8 يا همون pes4 ميخوام

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اقايون خوره pes4 اين پورت رابط دسته ps2 به كامپيوتر خوبو بد داره؟ من 100 درصد ميخوام يه دونه با خود دسته تهيه كنم قيمتش مسلما ميزنه بالاي 15 هزار...ارزششو داره كه اين كارو بكنم يا اينكه خريد يه گيم پد لاجيتك بهتره؟ ضمن اينكه من فقط و فقط برا we8 يا همون pes4 ميخوام
رادیکال جان مسلما دسته ی خود ps در این بازی یه چیز دیگه اس
در ضمن به نظر من دسته ای که برای یه کنسول طراحی میشه بسیار بیشتر روش کار میشه چه از لحاظ ارگونومی چه... اما شرکتهایی که دسته میزنن مسلما این قدر براشون مهم نیست(البته هست نه به اندازه ی دسته ای که برای چنین کنسولی میخوان بسازن)
بازی با دسته ی ps2 واقعا لذت بخش میشه شما با هیچ دسته ی دیگه ای(غیر از اون شوکدار های بی مارک!)یعنی مارکهای مسخره) نمیتونی از تمام خصوصیات این بازی استفاده کنی
همونطور که گفتم میتونی دسته ی معمولی Ps هم بخزی ارزون تر در میاد
در مورد کابل رابط من فقط دو مدلش رو دیدم یکی همرنگ دسته(طوسی) که خودم دارم و مشکلی نداره(در کل هم نباید مشکل داشته باشه چون شما اصلا باهاش کاری نداری! میره پشت کیس اویزون میشه بیچاره:lol: ) یکی هم کابل مشکی که دارای یه دیسکت هست که گرونتره(از این برای دوستام خریدم تا حالا مشکلی نداشته)
پیشنهاد من همون طوسی هست چون اروزنتره اون دیسکت به درد نمیخوره شما میتونی برنامه اش رو توی اینترنت پیدا کنی
در ضمن همنوطر که گفتم تمام قطعات این دسته قابل تعویضه در صورتیکه شما اگه یه گیم پد بخری اگه خراب شه دیگه خراب شده! و پولت هدر رفته

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از faridbahal :
رادیکال جان مسلما دسته ی خود ps در این بازی یه چیز دیگه اس
در ضمن به نظر من دسته ای که برای یه کنسول طراحی میشه بسیار بیشتر روش کار میشه چه از لحاظ ارگونومی چه... اما شرکتهایی که دسته میزنن مسلما این قدر براشون مهم نیست(البته هست نه به اندازه ی دسته ای که برای چنین کنسولی میخوان بسازن)
بازی با دسته ی ps2 واقعا لذت بخش میشه شما با هیچ دسته ی دیگه ای(غیر از اون شوکدار های بی مارک!)یعنی مارکهای مسخره) نمیتونی از تمام خصوصیات این بازی استفاده کنی
همونطور که گفتم میتونی دسته ی معمولی Ps هم بخزی ارزون تر در میاد
در مورد کابل رابط من فقط دو مدلش رو دیدم یکی همرنگ دسته(طوسی) که خودم دارم و مشکلی نداره(در کل هم نباید مشکل داشته باشه چون شما اصلا باهاش کاری نداری! میره پشت کیس اویزون میشه بیچاره:lol: ) یکی هم کابل مشکی که دارای یه دیسکت هست که گرونتره(از این برای دوستام خریدم تا حالا مشکلی نداشته)
پیشنهاد من همون طوسی هست چون اروزنتره اون دیسکت به درد نمیخوره شما میتونی برنامه اش رو توی اینترنت پیدا کنی
در ضمن همنوطر که گفتم تمام قطعات این دسته قابل تعویضه در صورتیکه شما اگه یه گیم پد بخری اگه خراب شه دیگه خراب شده! و پولت هدر رفته

از كمكت ممنون فريد جان بازم شما...هر چند فكرشو ميكردم بقيه مسه شما تو اين زمينه اگاه نباشن
من همون مشكيه رو گرفتم البته اگه يكم زودتر پست ميزدي حتما پورت طوسيه يعني همون بدون فلاپيه رو ميگرفتم
قيمت 3 هزار از جمهوري پاساژ بقليه علا دين(اسمش نميدونم چيه :D ) طبقه پايينه همكف سمت راست يه فروشگاهه ps2 , xbox و لوازم جانبي هردو... دسته رو هم ترجيحا ps2 گرفتم نقره اي رنگ 14 هزار از پاساژ شركا تو همون جمهموري طبقه دوم كه ميشه گفت يكي بزرگترين پخش كننده هاي كنسول ps2 تو بازاره البته مشكي رنگ هم داشت كه 10 هزار ميداد اما اين مدل نقره ايش،خصوصا دكمه هاي حركتيش يا D-Pad فوق العاده نرم و راحته
تنها مشكل تو نصب درايورش بود كه يه فايل با پيكر بندي setup بود اول اجرا نميشد كه بعد فهميدم ايراد از اسمشه وقتي اسمشو درست كردم يه مقدار هم سر نصبش اذيت كرد يعني يه مقدار كلنجار رفتم تا اتصال دسته با ويندوز برقرار شد نتيجه اينكه وقتي we8 بازي ميكردم احساس كردم سرعت بازي هم زياد شده يعني عملكردش اگر نگيم بهتره، دقيقا مشابه كنترل بازي تو ps2

فايل راه انداز پورت:
itsname7fx.jpg

نماي هردو:
image1063zt.jpg

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از Xradical :
از كمكت ممنون فريد جان بازم شما...هر چند فكرشو ميكردم بقيه مسه شما تو اين زمينه اگاه نباشن
من همون مشكيه رو گرفتم البته اگه يكم زودتر پست ميزدي حتما پورت طوسيه يعني همون بدون فلاپيه رو ميگرفتم
قيمت 3 هزار از جمهوري پاساژ بقليه علا دين(اسمش نميدونم چيه :D ) طبقه پايينه همكف سمت راست يه فروشگاهه ps2 , xbox و لوازم جانبي هردو... دسته رو هم ترجيحا ps2 گرفتم نقره اي رنگ 14 هزار از پاساژ شركا تو همون جمهموري طبقه دوم كه ميشه گفت يكي بزرگترين پخش كننده هاي كنسول ps2 تو بازاره البته مشكي رنگ هم داشت كه 10 هزار ميداد اما اين مدل نقره ايش،خصوصا دكمه هاي حركتيش يا D-Pad فوق العاده نرم و راحته
تنها مشكل تو نصب درايورش بود كه يه فايل با پيكر بندي setup بود اول اجرا نميشد كه بعد فهميدم ايراد از اسمشه وقتي اسمشو درست كردم يه مقدار هم سر نصبش اذيت كرد يعني يه مقدار كلنجار رفتم تا اتصال دسته با ويندوز برقرار شد نتيجه اينكه وقتي we8 بازي ميكردم احساس كردم سرعت بازي هم زياد شده يعني عملكردش اگر نگيم بهتره، دقيقا مشابه كنترل بازي تو ps2

فايل راه انداز پورت:
itsname7fx.jpg

نماي هردو:
image1063zt.jpg
اقا مباركه
شرمنده كه دير پست زدم
در مورد نصب من از يه برنامه ديگه استفاده ميكنم كه اونم تنظيمات داره من ديدم اينجا كسي مشتاق نيست ديگه اونو ياد ندادم :wacko:

Nationalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه دسته ي PlayStation 2 رو به كامپيوتر وصل كرد؟

بالا