• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي جهت ارتقا سيستم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اگر من كارت GTX 960 بگيرم و پاور رو هم عوض كنم آيا مين بورد جواب مي ده؟ اين طوري اگر بشه در آينده مي تونم كل سيستم مثل مين بورد و ... رو ارتقا بدم. نظر دوستان چيه؟
مادربورد مشکلی نداره ولی پردازندتون خیلی ضعیفه و اونه که گلوگاه میشه و گرچه نقش مهمی نداره ولی چون از یه حداقل هم پایینتره اذیت میشید. اگر CPU رو هم بخواین ارتقاء بدید مثلا واسه Core i5 پول زیادی باید بدید و چون این سوکت مادربورد یعنی 1155 از رده خارج محسوب میشه بهتره که ارتقاء کلی بدید و Core i5 نسلهای جدیدتر رو بخرید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر من كارت GTX 960 بگيرم و پاور رو هم عوض كنم آيا مين بورد جواب مي ده؟ اين طوري اگر بشه در آينده مي تونم كل سيستم مثل مين بورد و ... رو ارتقا بدم. نظر دوستان چيه؟
جواب میده . میتونید در آینده پردازنده و مادربرد هم اپگرید کنید .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
من اینو با یه مشاوره دیگه اشتباه گرفتم. فرمایش AMD.Power تایید میشه. هیچ مشکلی نخواهید داشت.
البته بنده کامل براتون توی پست شماره 3 همین تاپیک توضیح داده بودم!

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
اره میتونی ا
اره میتونی اما فایده نداره کم کم خرج سیستم می کنی آخر هم چیز خوبی از آب در نمیاد یه باره هزینه کن یه سیستم درست بگیر

بالا