سلام. سر راه تلفنتون Splitter نصب كرديد؟سلام دوستان مودم منم همین ASUS DSL-N12U هستش.مشکل من اینه که وقتی مودم با پورت LAN به کامپیوتر متصل هستش به اینترنت متصل میشم و بقیه کاربرام از طریق Wireless به اینترنت متصل میشن.اما زمانی که کامپیوتر را خاموش کنم و ارتباط با پورت LAN برقرار نباشد از طریق Wireless به اینترنت متصل نمیشود و چراغ اینترنت مودم خاموش میشود.حتی با مثلا گوشی که از طریق Wireless متصل میشم میتونم وارد کنسول مودم شم ولی اینترنت نه چه کنم؟
سلام دوستان مودم منم همین ASUS DSL-N12U هستش.مشکل من اینه که وقتی مودم با پورت LAN به کامپیوتر متصل هستش به اینترنت متصل میشم و بقیه کاربرام از طریق Wireless به اینترنت متصل میشن.اما زمانی که کامپیوتر را خاموش کنم و ارتباط با پورت LAN برقرار نباشد از طریق Wireless به اینترنت متصل نمیشود و چراغ اینترنت مودم خاموش میشود.حتی با مثلا گوشی که از طریق Wireless متصل میشم میتونم وارد کنسول مودم شم ولی اینترنت نه چه کنم؟
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________سلام دوستان مودم منم همین ASUS DSL-N12U هستش.مشکل من اینه که وقتی مودم با پورت LAN به کامپیوتر متصل هستش به اینترنت متصل میشم و بقیه کاربرام از طریق Wireless به اینترنت متصل میشن.اما زمانی که کامپیوتر را خاموش کنم و ارتباط با پورت LAN برقرار نباشد از طریق Wireless به اینترنت متصل نمیشود و چراغ اینترنت مودم خاموش میشود.حتی با مثلا گوشی که از طریق Wireless متصل میشم میتونم وارد کنسول مودم شم ولی اینترنت نه چه کنم؟