amirshakoori
Registered User
دیپلمه انسانی فکر نمیکنم بتونه کنکور ریاضی بده
چرا عزيز
هر ديپلمى مى تونه هر كنكورى بده
دیپلمه انسانی فکر نمیکنم بتونه کنکور ریاضی بده
خوب از اينم ساده تره
شما مگه تا حالا كنكور سراسرى ثبت نام نكردى؟ يه قسمت داره عنوان ديپلم كه هر چى باشى انتخاب مى كنى يه قسمت هم گروه آزمايشى كه اونم هرچى دوست دارى مى زنى
و اين دو تا هيچ ارتباطى به هم ندارن
سلام.
نه حقیقتش شرکت نکردم.
خیلی علاقه دارم IT بخونم.
الان دارم کلاس های آزاد میرم.
بخ نظر شما چیکار کنم که زودتر به دانشگاه برسم با این تفاسیر؟
سلام داداش گلم.شما کلاس کنکور میری وقتی هم که سازمان سنجش اعلام کرد، میری و کنکور ریاضی ثبت نام می کنی
خواستی در مورد کتاب و کلاس و اینجور چیزا می تونم راهنماییت کنم چون خودم پارسال کنکور دادم
راستی مدرک پیش دانشگاهی که داری؟
سلام داداش گلم.
خیلی ممنونم ازت بابت راهنماییت.
فقط و فقط دیپلم دارم ولی زود میتونم بگیرمش...
سریع برو بگیرش چون آزاد و سراسری و پیام نور بدون مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام نمی کنن
علمی کاربردی و ... رو نمی دونم
سلام.خیلی ممنون بابت جواب.اگر کامپیوتر بلدی ... یا ورد و اکسل و .... که میشیه رایانه کار درجه 2 ..... نمی خواد بری آموزشگاه .... مستقیم برو سازمان فنی و حرفه ای یه فرم بهت میدن ... برای امتحان گرفتن ... که آموزشگا ها هم ... همین کار رو می کنن ... بعد آموزش ...میفرستن بری اونجا امتحان بدی ... در واقع دلالی می کنن.
رایانه کار درجه یک .... برنامه نویسی vb و.... یه خورده سخته ... که اگر می خوای برو آموزشگاه.!!!
خیلی ممنون.
دو هفته پیش پرسیدم گفتن با وضعیت من علمی کاربردی میشه ثبت نام کرد.
حالا من تا برم پیش رو بگیرم تکمیل ظرفیت نمیشه؟ یا شده؟
آقا من خودمم گیج شدم.آقا شما اول بیا مشخص کن چه دانشگاهی می خوای بری و این که آیا می خوای با مدرک نظری بری دانشگاه یا فنی حرفه ای (یعنی با دیپلم فنی)
کلا جواب هایی که بهت می دن 180 درجه تفاوت داره بعد شما هم می گی فلان کار رو براش کردم
آقا من خودمم گیج شدم.
خواستم مدرک فنی بگیرم،آموزشگاه گفت همینجوری هم میتونی دانشگاه ثبت نام کنی.
هر کدوم بهتر باشه من همون کار رو میکنم...
نظرم دانشگاه آزاد هست