سلام
خسته نباشید
من قصد خرید تبلت دارم. خلیلی توی نت گشتم و تبلت های متفاوتی دیدم. اما اکثرا یه چیزی از اون که میخوام کم دارن!!!!/یا اینکه تفاوت قیمت خیلی بالا بود
این تبلت ها نظرمو جلب کردن اما بازم هر کدوم یه چیزی از اونی که من میخوام کم دارن!!!!
که مهمترینش سیم کارت هست!!!
MobileZoon | موبایل زوون-MobileZoon |فروشگاه موبایل و تبلت
فروش تبلت جی ایکس دی JXD + قیمت - فروشگاه اینترنتی تبلت ایشاپ روزنه www.eshop-rozaneh.blogsky.com
مدل آخریش:
JXD P1000 TABLET PC Mobile
تبلت جی ایکس دی P1000 3G
فروش تبلت لندر Lander + قیمت - فروشگاه اینترنتی تبلت ایشاپ روزنه www.eshop-rozaneh.blogsky.com
تبلت آینول نوو7 کریستال Tablet Ainol Novo7 Crystal-Quad
تبلت نکستبوک ترندیTablet Nextbook Trendy7
هزینه هم نمیخوام بیشتر از 600 خرج کنم و هر چه کمتر بهتر!
دوستان لطفا نظراتشون رو در مورد این تبلت ها یا تبلت های دیگه که به اینا نزدیک باشه بگن ممنون میشم
خسته نباشید
من قصد خرید تبلت دارم. خلیلی توی نت گشتم و تبلت های متفاوتی دیدم. اما اکثرا یه چیزی از اون که میخوام کم دارن!!!!/یا اینکه تفاوت قیمت خیلی بالا بود
این تبلت ها نظرمو جلب کردن اما بازم هر کدوم یه چیزی از اونی که من میخوام کم دارن!!!!
که مهمترینش سیم کارت هست!!!
MobileZoon | موبایل زوون-MobileZoon |فروشگاه موبایل و تبلت
فروش تبلت جی ایکس دی JXD + قیمت - فروشگاه اینترنتی تبلت ایشاپ روزنه www.eshop-rozaneh.blogsky.com
مدل آخریش:
JXD P1000 TABLET PC Mobile
تبلت جی ایکس دی P1000 3G
فروش تبلت لندر Lander + قیمت - فروشگاه اینترنتی تبلت ایشاپ روزنه www.eshop-rozaneh.blogsky.com
تبلت آینول نوو7 کریستال Tablet Ainol Novo7 Crystal-Quad
تبلت نکستبوک ترندیTablet Nextbook Trendy7
هزینه هم نمیخوام بیشتر از 600 خرج کنم و هر چه کمتر بهتر!
دوستان لطفا نظراتشون رو در مورد این تبلت ها یا تبلت های دیگه که به اینا نزدیک باشه بگن ممنون میشم
Last edited: