• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای انتخاب تبلت

fa_herman

Registered User
لایک‌ها
33
با این قیمت بالاترین چیزی که میشه دیگه!!!:p
مثلا یه نگاه به این نمونه هایی که دادم بنداز!
اکثرا سی پی یو 2 هسته ای هستن و بالای 1.5 هرتز
رم همشون ddr3 1
صفحه نمایششون میشه گفت خوبه 1024
و ...
اما سیم کارت ...!!!
یه چیزی میخوام همین حدود باشه و سیم کارت هم داشته باشه!!
هزینه هم که حدودا 150-200 بالاتر از قیمت اینا میزام!!

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
ببینم تو که جواب ندادی یا فونپد یا تب 2 وللی اگه خواسته هاتو بگی راحت تر جواب می دم

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
باهاش بازی می کنی ؟
نرم افزار اجرا میکنی ؟
بدنه مهمه؟

fa_herman

Registered User
لایک‌ها
33
باهاش بازی می کنی ؟
نرم افزار اجرا میکنی ؟
بدنه مهمه؟

بازی و برنامه که هر چی بشتر بهتر!
بدنه پلاستیک با شه یا آلمینیوم که نه اما خیلی بد نباشه!!!

به نظر شما اگه 1-1.5 بدم یه تبلت خوب یا مثلا مینی آیپد بگیرم حدودا چند وقت میشه باهاش هر چی که میاد رو اجرا کرد و به روزش کرد؟!
چیزی که مثل این گوشیه سرم در نیاد!!

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
تب 2 پردازندش بهتره . مکالمش بهتره . طرفدار زیاد داره .
فون پد بدنش بهتره . مکالمش خوبه . واقعا پرطرفدار و مقرون به صرفس اممممممممممممممممممممما حیف از پردازنده
از من می شنوی برو به جی اس ام آریا یا دیجی کالا یا جی اس ام آرنا یامرجع موبایل مقایسه کن
تو سایت نارنجی یا هرجا بررسیاشونو بخون

ولی از من می پرسی تب 2 بخر
ارزون تر huyndiai p 700 3g

کمک خواستس من اینجام

fa_herman

Registered User
لایک‌ها
33
تب 2 پردازندش بهتره . مکالمش بهتره . طرفدار زیاد داره .
فون پد بدنش بهتره . مکالمش خوبه . واقعا پرطرفدار و مقرون به صرفس اممممممممممممممممممممما حیف از پردازنده
از من می شنوی برو به جی اس ام آریا یا دیجی کالا یا جی اس ام آرنا یامرجع موبایل مقایسه کن
تو سایت نارنجی یا هرجا بررسیاشونو بخون

ولی از من می پرسی تب 2 بخر
ارزون تر huyndiai p 700 3g

کمک خواستس من اینجام

ممنون از راهنماییتون
مینی آیپد بگیرم چی؟! حدودا چند وقت میشه باهاش هر چی که میاد رو اجرا کرد و به روزش کرد؟!
چیزی که مثل این گوشیه سرم در نیاد!!

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
شما خوب اپل رو بی خیال شو چون نرم افزار میزنی درد سره ( مدل سیم کارت خورشم تو این قیمت نیس ) امممممممممممممممممممممممممممممممممما این دوتا خوبا Huawei MediaPad 10 Link - 16GB یا Hyundai T10 - 16GB که دومی بهتره ولی کم یابه اما دیجی کالا می فروشه
با این حال Huawei MediaPad 10 Link - 16GBیعنی اولیو نخر دومی واقعا عالیه از نکسوس 7 هم مقرون به صرفه تر
اگه 130 هزار تومن داشتی نوت 8 بخر عالیه مخصوصا برا گرافیک سخت افزار عالیش باعث می شه آپدیت بشه ( سامسونگ و سونی همیشه آپدیت دارن)
نداشتی اگه از من میشنوی Hyundai T10 - 16GB رو بخر عالیه

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
شما نگا کن آپدیت آی او اس 7 برای آیفون 4 به بعد و آیپد 2 به بعد و آیپاد تاچ 5 هس اممممممممممممما( این امممممممممممممممماها سرنوشت ها رو عوض می کنن ) با محدودیت آیپد مینی هم از نظر سخت افزاری یعنی آیپد 2
آیپد 2 هم تو دوربین و اجرای بازی و عملکرد سیستم عامل کنده مشکل داره سخت افزارش قدیمه ( نمی دونم اپل چرا این طوری کرده) در ضمن آی او اس محدودیت داره پس اممممممممممممممممما اپل رو بی خیال همونHyundai T10 - 16GB رو بخر (تونستی نوت 8) ولی ویندوز رو با اپل بی خیال

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون به خاطر تو تبلت مورد نظر خودمو پیدا کردم امیدوارم به جواب رسیده باشی

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تو این رنج قیمت بهترین سیمکارتخور پیپو هست.پیشنهادم اینه سیمکارتو بیخیال شید و برید سمت cube چون هم قیمتش کمتره هم اندرویدش آپدیت میشه هم قویتره خیلی اگه بدون سیم میخواید بگید تا راهنمایی کنم
ولی سیمخور:PIPO M5 3G/WCDMA Tablet PC 8 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI

PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 8GB Dual Camera Bluetooth HDMI

PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Silver

PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Coffee

البته با این پول میشه بدون سیم فوق العاده قویتر از اینا خرید
از cube
انتخاب با شماست
اول یه فروشنده معتبر تو aliexpress پیدا کنید که البته پست رایگان داشته باشه(نمیدونم چه جوری میشه فهمید معتبره)
بعد یه جا معتبرو پیدا کنید براتون سفارش بده دم خونه تحویل بگیرید من اینو میشناسم ramsinghexpress.com
نمیدونم معتبره یا نه
حدودا20-30روزه میرسه و معمولا گمرک نمیخوره با پست پولی کمتر از 10روز میشه فرستاد

بالا