• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ایجاد سایت تفریحی

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
ممنون
راستش چون میخوام همه چیزش دست خودم و مستقل باشه تصمیم دارم خودم روش کار کنم
یعنی از یه سالم بیشتر طول میکشه؟

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
ممنون
اگر برید دنبالش 6 ماه هم نمیشه.البته بستگی به تلاش خودتون داره اما سئو رو کل عمرتون هم برید دنبالش 100درصد یاد نمیگیرد چون سئو یه دنیای دیگه ی هستش ...

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون
دوست عزیز مهمترین شرط موفق شدن در وب فقط اینه که همیشه آنلاین باشی و واقعا رو چیزی که میخوای کار کنی این شاخه اون شاخه پریدن هم نباید داشته باشی
به نظر من بهتره که در زمینه تخصصی رشته خودتون یک وبسایت ایجاد کنید
که بخش هایی مثل انجمن ،اطلاعات افراد فارغ التحصیل این رشته،پروژه ها
جزوه ها و ...
و بعد از پربازدید شدن سایتت برای سرویس های مختلف پول بگیری از کاربرا و تبلیغات هم در سایت قرار بدی

minalover9977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز اگه از من میشنوی و دنبال کسب درامد از اینترنتی اصلا دور این چیزا نیا .
درامد میخوای؟؟اونم از سایت تفریحی . مثال میزنم ناقلا 9ساله رو سایتش کار میکنه با 20هزار ای پی که رتبه چهارصدایرانه
http://www.naghola.com/part/tabligh.htm
ماهی دومیلیون (هزینه سرور+هزینه اینترنت+هزینه نویسنده )***
ببین بعد نه سال میصرفه که 1000سایت اومدن و رفتن
البته بستگی به پشتکارتون داره بتونین تبلیغ بزارین و ... میتونین سر سه ماه نزدیک 10هزار ای پی جمع کنین. البته شما ک از نوع متن نوشتنتون فهمیدم ک فکر کنم تازه واریدن و بوی پول به مشامتون خورده دوست عزیز این خبرا نیست .تو نت دو جور ادم گیرمیاد یا باید گرگ باشی و انسانین رو بزاری کنار و همرو بخوری تا به اونجایی ک میخوای برسی یا باید بره باشی و خورده بشی .

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز اگه از من میشنوی و دنبال کسب درامد از اینترنتی اصلا دور این چیزا نیا .
درامد میخوای؟؟اونم از سایت تفریحی . مثال میزنم ناقلا 9ساله رو سایتش کار میکنه با 20هزار ای پی که رتبه چهارصدایرانه
http://www.naghola.com/part/tabligh.htm
ماهی دومیلیون (هزینه سرور+هزینه اینترنت+هزینه نویسنده )***
ببین بعد نه سال میصرفه که 1000سایت اومدن و رفتن
البته بستگی به پشتکارتون داره بتونین تبلیغ بزارین و ... میتونین سر سه ماه نزدیک 10هزار ای پی جمع کنین. البته شما ک از نوع متن نوشتنتون فهمیدم ک فکر کنم تازه واریدن و بوی پول به مشامتون خورده دوست عزیز این خبرا نیست .تو نت دو جور ادم گیرمیاد یا باید گرگ باشی و انسانین رو بزاری کنار و همرو بخوری تا به اونجایی ک میخوای برسی یا باید بره باشی و خورده بشی .
متاسفانه امروزه فقط نت این اوضاع رو نداره تو همه ی کار ها اینجور شده که برای پول زیاد باید همه چی رو زیر پا بذاری

بالا