• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ایجاد یک سامانه ی آنلاین (مرتبط با برنامه نویسی، سیستم sms، اتصال به درگاه بانکی و...)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ببین اگه بهت میگم بر بستر cms ها آزاد بده طراحی کنند برات مخصوصا وردپرس به خاطر اینه که :

هزینه هات بیاد پایین

امنیت و کیفیتش از هر لحاظ مثل سئو و ... از cms هایی که این فسقل شرکت ها مینویسن خیلی بیشتره

ببین امتیازات خیلی داره خیلی پس فردا خواستی یه قالب دیگه طراحی کنی یا نمیدونم یه امکان دیگه اضافه کنی سورس دستته و شکر خدا وردپرس کار توی ایران خیلی داریم دستت بازه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چرا , من با سایت های حرفه ای حال میکنم.
عجب
حتی اگر برایتان کارایی نداشته باشد؟
پس همان سطر سوم
collapse_40b_collapsed.png

​اگر اجرائی شد و عمری باقی بود و خاطرمان بود و امکان دسترسی به پرشین تولز برایمان فراهم بود، چشم

ببین اگه بهت میگم بر بستر cms ها آزاد بده طراحی کنند برات مخصوصا وردپرس به خاطر اینه که :

هزینه هات بیاد پایین

امنیت و کیفیتش از هر لحاظ مثل سئو و ... از cms هایی که این فسقل شرکت ها مینویسن خیلی بیشتره

ببین امتیازات خیلی داره خیلی پس فردا خواستی یه قالب دیگه طراحی کنی یا نمیدونم یه امکان دیگه اضافه کنی سورس دستته و شکر خدا وردپرس کار توی ایران خیلی داریم دستت بازه
Ok. سُخُن شما را پذیرفتم.
مواد لازم : wp + یک نفر که بتواند قالب مورد نظرم را از اینجا بخرد و فارسی سازی کند + یک نفر اینکاره که سیستم را به سامانه ی sms و درگاه بانکی متصل کند.
مواد مورد نیاز درسته یا جائیش اشتباه گفتم؟

- - -
این پرسش که شماره ی اختصاصی و پنل SMS را از کجا بخرم که قابلیت اتصال به سایت داشته باشد همچُنان باقیست

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اگه قیمت مناسب باشه یه آگهی هم سفارش میدم چاپ کنید.(البته فکر کنم طراحی با شما باشه فقط):rolleyes:
بهله بهله. بفرمایید بشینید
آی پسر! چایی بیار خدمت آقا
- چشم اوسا
crazy.gif

قربان به انتخابتون تبریک میگم
126fs3186991.gif
مشخصه هم ارزش تبلیغات رو میدونید ، هم بهترین آگهینامه ی جهرم رو میشناسید.
البته اینکه فقط طراحی با ما باشه تفکر درستی نیست. مهمترین حلقه ی یک تبلیغات خوب و گیرا ، توزیعشه که پرسنل حرفه ای ما توزیع رو بصورت تخصصی و برگ برگ تو شهر انجام میدن
نقشه ی توزیعو خونه جا گذاشتم. تا قراردادتون حاظر میشه پیک میفرستم نقشه ی توزیعو بیاره ببینید با چه روش هوشمندانه و زیرکانه ای ما آگهینامه رو توزیع میکنیم. این روش دقیقا برابر استاندارد یلو پیج های اروپائیه
بگذریم ، بریم سراغ خود تبلیغاتتون
آگهی نامه ی ما با تیراژ 15000 نسخه چاپ و توزیع میشه که طبق آماری که گرفتیم هر نسخه رو بطور متوسط 4 نفر میخونن.
ینی با هر نوبت چاپ 60000 بار آگهیتون دیده میشه که با توجه به هزینه ی 10000 تومنی که برای هر باکس در نظر گرفتیم شما برای هر بار دیده شدن 0.16 تومن پرداخت میکنید که نرخ فوق العاده ایه
- اوسا چایی
crazy.gif

به آقا تارف کن
- چشم اوسا . جناب بفرمایید
crazy.gif

میگفتم. با هر نوبت چاپ 60000 نفر میبیننتون. ولی نکته ای که هست اینه که شما برای اینکه یه تبلیغات موفق داشته باشید باید مستمر و دائمی دیده بشید. نباید فراموش بشید
برند شما باید یه جوری هک بشه توی مغز مخاطب که وقتی میخواد خرید کنه اولین برندی که یادش میاد برند شما باشه.
من پیشنهاد میکنم فعلا 10 نوبت ـو سفارش بدید ، بعد نتیجشو ارزیابی کنید ببینید چند درصد توی فروشتون تاثیر داشته...
- تق تق تق
بفرمایید
- قرارداد تبلیغات جناب مهدی-ما رو آوردم
e پرینت گرفتید؟ ممنون
بفرمایید آقای مهدی-ما. تا مطالعه و امضا میکنید من میام خدمتتون. ببخشید

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
یه سوال بی ربط :دی

-قرار نیازمندیها چاپ کنید ؟ (همین روزنامه ها که همش تبلیغ منظورم !)
اگر جواب سوال مثبت هست : در حال حاظر من روی یک پروژه مشابه کار میکنم برای نیازمندیهای رهنما اصفهان که سیستم سفارش آگهی ، چینش آگهی توی صفحه ، چاپ فاکتور و خروجی Cmyk 2 channel و نمایش آگهی آنلاین و ....(در صورت نیاز بگو تا پ خ کنم امکانات رو) رو داره :دی

-اگر فقط بحث همین چیزایی هست که فرمودید به نظرم با حدود 400-500 هم میتونیدکارو تموم کنید بدون طراحی البته
-پنل sms و درگاه بانک ساده ترین قسمت کار هستند ! خواستی پنل خوش قیمت خودم بهت میدم :دی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
یه سوال بی ربط :دی

-قرار نیازمندیها چاپ کنید ؟ (همین روزنامه ها که همش تبلیغ منظورم !)
بله

در حال حاظر من روی یک پروژه مشابه کار میکنم برای نیازمندیهای رهنما اصفهان که سیستم سفارش آگهی ، چینش آگهی توی صفحه ، چاپ فاکتور و خروجی Cmyk 2 channel و نمایش آگهی آنلاین و ....(در صورت نیاز بگو تا پ خ کنم امکانات رو) رو داره :دی
ینی چی؟ دارید یه نرم افزار مینویسید که در دفتر برا پذیرش آگهی و چیدن صفحه ازش استفاده کنید؟
یا دارید یک سایت طراحی میکنید که امکان پذیرش آنلاین و خودکار آگهی رو داره؟
توضیحات و روش کار سیستم رو برام بفرستید. این که اصلا چی هست، چه کاربردی داره و چجوری کار میکنه

-اگر فقط بحث همین چیزایی هست که فرمودید به نظرم با حدود 400-500 هم میتونیدکارو تموم کنید بدون طراحی البته
-پنل sms و درگاه بانک ساده ترین قسمت کار هستند ! خواستی پنل خوش قیمت خودم بهت میدم :دی
این پنل جریانش چیه که همه دارن؟ :wacko: تا حالا هفشده تا پی ام اومده که میگن ما نماینده هستیم و پنل sms میدیم.
راهشو بگید، منم برم یه نمایندگی واسه خودم بگیرم. اصلاً باید جزوی از خدمات کانون تبلیغاتی باشه. خدماتی که ما باید ارائه بدیم...
از کجا میگیرید این نمایندگی ها رو؟

doman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شدیدن توصیه میشه بدی رو وردپرس واست بنویسن!اصن خوراک وردپرسه!! یه وخ ندی از اول یکی کدنویسی کنه که بعدن بدجور پشیمون خواهی شد! 1000 تا دلیل داره این حرفم، 1000 تا!

این پنل جریانش چیه که همه دارن؟ :wacko: تا حالا هفشده تا پی ام اومده که میگن ما نماینده هستیم و پنل sms میدیم.
راهشو بگید، منم برم یه نمایندگی واسه خودم بگیرم. اصلاً باید جزوی از خدمات کانون تبلیغاتی باشه. خدماتی که ما باید ارائه بدیم...
از کجا میگیرید این نمایندگی ها رو؟

اینا همه ریسلر هستن، شما برو پیش خدمات دهنده ها و ریسلر شو ( مثلن برو اینجا iran.tc )

پ.ن: برای فارسی سازی قالب یکی رو میشناسم که هم می خره و هم فارسی سازی میکنه، در ضمن قالب های themeforest.net خیلی حرفه ای تر و آپشنال تر هستن. یعنی همه چیز تحت کنترل هست، از رنگ و عکس ها و..

رفیق اگه عجله ای نداری و کسی رو هم پیدا نکردی من یه 15-20 روز دیگه میتونم پلاگینش رو واست بنویسم[راستش الان دارم کاری رو انجام میدم که اگه تکمیل بشه با یکم تغییر میشه این کار رو هم روش پیاده کرد]

در هر صورت، چه با ما و چه بی ما، موفق باشی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
شدیدن توصیه میشه بدی رو وردپرس واست بنویسن!اصن خوراک وردپرسه!! یه وخ ندی از اول یکی کدنویسی کنه که بعدن بدجور پشیمون خواهی شد! 1000 تا دلیل داره این حرفم، 1000 تا!
چند تاشو بگو تا مطمئن تر شم

اینا همه ریسلر هستن، شما برو پیش خدمات دهنده ها و ریسلر شو ( مثلن برو اینجا iran.tc )
!Okay

پ.ن: برای فارسی سازی قالب یکی رو میشناسم که هم می خره و هم فارسی سازی میکنه، در ضمن قالب های themeforest.net خیلی حرفه ای تر و آپشنال تر هستن. یعنی همه چیز تحت کنترل هست، از رنگ و عکس ها و..

رفیق اگه عجله ای نداری و کسی رو هم پیدا نکردی من یه 15-20 روز دیگه میتونم پلاگینش رو واست بنویسم[راستش الان دارم کاری رو انجام میدم که اگه تکمیل بشه با یکم تغییر میشه این کار رو هم روش پیاده کرد]

در هر صورت، چه با ما و چه بی ما، موفق باشی
لطفاً یه براورد هزینه کنید و با نمونه کارهاتون برام PM کنید.
Thanks

doman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چند تاشو بگو تا مطمئن تر شم

ببین وردپرس از نسخه‌ی 3 به بعد دیگه از اون حالت سیستم مدیریت محتوا یا حالتی که قبل تر بود (سیستم ساده وبلاگ نویسی) خارج شده و الان چنان انعطافی داره که تقریبن هر کاری میشه باهاش انجام داد.
جدا از این بیش از 30-40 هزار تا پلاگین رایگان و یکم کمترش پلاگین پولی واسش وجود داره، یعنی به هرچیزی فکر بکنی قبلن یکی دیگه یه جای دیگه ی دنیا بهش فکر کرده و مسئله رو حل کرده، فقط کافیه یکم فکرشو برای خودت بومی کنی.

وردپرس هزاران هزار کاربر حرفه‌ای داره که کوچیک‌ترین مشکلاتش از چشم اینا دور نمی مونه اینو مقایسه کن با کدی که یک نفر می نویسه و ممکنه یک خط در میون ایراد امنیتی داشته باشه یا با پرفرمنس ضعیف هزینه هاتو چندین برابر کنه.

بی شمار منبع برای وردپرس هست که اگه خودت علاقه داشته باشی میتونی با یه مطالعه چند ساعته یه امکان جدید به سرویس‌ ِت اضافه کنی، یا اگه علاقه نداری می تونی یه وردپرس کار رو با 10 دلار راضی کنی که کاری رو برات در عرض چند ساعت انجام بده، اینو مقایسه کن با اینکه تو باید 1 ماه دنبال برنامه نویست بدویی تا بیاد مثلن یه دکمه رو برداره یا...

هزاران قالب رایگان(حالا این مهم نیست) و هزاران قالب غیر رایگان و حرفه ای (اینه!) برای وردپرس وجود داره. توی قالب های حرفه ای تقریبن همه چیزو مدیر می تونه از قسمت ادمین کنترل و دستکاری کنه بدون اینکه حتی یک خط کد نویسی انجام بده..

و...

باور کن می تونم هزارتاش کنم ^_^

لطفاً یه براورد هزینه کنید و با نمونه کارهاتون برام PM کنید.
Thanks
گفتم که، روی پلاگینی دارم کار می کنم که خیلی نزدیک به این کار هست، خود پلاگین رایگان منتشر میشه، بعد از تکمیلش من تماس میگیرم! اگه هنوز کار رو انجام نداده بودی سر جزئیات صحبت می کنیم و یه برآورد زمانی و هزینه‌ی درست و حساب انجام میدیم. همین قدر بگم که خیلی هزینش زیاد نمیشه و این رقم های پَرت (میلیونی!) بیشتر شبیه شوخی هست برای همچین کاری!

شما الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که قالبی رو که می خوای، بگردی پیدا کنی! به themeforest.net سر زدی؟ یا به woothemes.com؟یا .. یا اینکه قالب رو انتخاب کردی؟

یکی رو هم دورا دور میشناسم که قالب ترجمه می کنه، من خودم از کارهاش استفاده نکردم و اصن نمی دونم سطح کارش چطوره ولی از چند نفر تعریف کار فارسی سازیش رو شنیدم ( اینجا :dbstheme.com ) برو ببین از قالب های فراسی شدش خوشت میاد.

راستی یه چیزی بگم، تقریبن غیر ممکنه که قالبی که تو ذهنت هست، یا خودش یا شبیه ِش (یعنی یکم باید ویرایش بشه) ساخته نشده باشه، فقط باید حوصله کنی و بگردی! توصیه می کنم که اصلن به رفقای ایرونی نسپری که واست قالب از اول بسازن ( گر چه خیلی هاشون فقط ریپ می کنن) از یه شرکت خارجی قالب بخر و بومی کن، درسته هزینش یکم زیاد میشه ولی چیزی هست توی دنیا که ما تقریبن باهاش بیگانه ایم : ساپورت و آپدیت.

موفق باشی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ببین وردپرس از نسخه‌ی 3 به بعد دیگه از اون حالت سیستم مدیریت محتوا یا حالتی که قبل تر بود (سیستم ساده وبلاگ نویسی) خارج شده و الان چنان انعطافی داره که تقریبن هر کاری میشه باهاش انجام داد.
جدا از این بیش از 30-40 هزار تا پلاگین رایگان و یکم کمترش پلاگین پولی واسش وجود داره، یعنی به هرچیزی فکر بکنی قبلن یکی دیگه یه جای دیگه ی دنیا بهش فکر کرده و مسئله رو حل کرده، فقط کافیه یکم فکرشو برای خودت بومی کنی.

وردپرس هزاران هزار کاربر حرفه‌ای داره که کوچیک‌ترین مشکلاتش از چشم اینا دور نمی مونه اینو مقایسه کن با کدی که یک نفر می نویسه و ممکنه یک خط در میون ایراد امنیتی داشته باشه یا با پرفرمنس ضعیف هزینه هاتو چندین برابر کنه.

بی شمار منبع برای وردپرس هست که اگه خودت علاقه داشته باشی میتونی با یه مطالعه چند ساعته یه امکان جدید به سرویس‌ ِت اضافه کنی، یا اگه علاقه نداری می تونی یه وردپرس کار رو با 10 دلار راضی کنی که کاری رو برات در عرض چند ساعت انجام بده، اینو مقایسه کن با اینکه تو باید 1 ماه دنبال برنامه نویست بدویی تا بیاد مثلن یه دکمه رو برداره یا...

هزاران قالب رایگان(حالا این مهم نیست) و هزاران قالب غیر رایگان و حرفه ای (اینه!) برای وردپرس وجود داره. توی قالب های حرفه ای تقریبن همه چیزو مدیر می تونه از قسمت ادمین کنترل و دستکاری کنه بدون اینکه حتی یک خط کد نویسی انجام بده..

و...

باور کن می تونم هزارتاش کنم ^_^
منطقی. پذیرفتیم :D

گفتم که، روی پلاگینی دارم کار می کنم که خیلی نزدیک به این کار هست، خود پلاگین رایگان منتشر میشه، بعد از تکمیلش من تماس میگیرم! اگه هنوز کار رو انجام نداده بودی سر جزئیات صحبت می کنیم و یه برآورد زمانی و هزینه‌ی درست و حساب انجام میدیم. همین قدر بگم که خیلی هزینش زیاد نمیشه و این رقم های پَرت (میلیونی!) بیشتر شبیه شوخی هست برای همچین کاری!
قابل توجه دوست قدیمیم ، آقای balabala با اون طیّارش
3550.gif

بلابلا سَقَطَ مِن عَینی
157fs68023.gif
(زیر نویس: از چشم من افتادی :دی)

شما الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که قالبی رو که می خوای، بگردی پیدا کنی! به themeforest.net سر زدی؟ یا به woothemes.com؟یا .. یا اینکه قالب رو انتخاب کردی؟

یکی رو هم دورا دور میشناسم که قالب ترجمه می کنه، من خودم از کارهاش استفاده نکردم و اصن نمی دونم سطح کارش چطوره ولی از چند نفر تعریف کار فارسی سازیش رو شنیدم ( اینجا :dbstheme.com ) برو ببین از قالب های فراسی شدش خوشت میاد.

راستی یه چیزی بگم، تقریبن غیر ممکنه که قالبی که تو ذهنت هست، یا خودش یا شبیه ِش (یعنی یکم باید ویرایش بشه) ساخته نشده باشه، فقط باید حوصله کنی و بگردی! توصیه می کنم که اصلن به رفقای ایرونی نسپری که واست قالب از اول بسازن ( گر چه خیلی هاشون فقط ریپ می کنن) از یه شرکت خارجی قالب بخر و بومی کن، درسته هزینش یکم زیاد میشه ولی چیزی هست توی دنیا که ما تقریبن باهاش بیگانه ایم : ساپورت و آپدیت.

موفق باشی
OK / ممنون

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قابل توجه دوست قدیمیم ، آقای balabala با اون طیّارش
3550.gif

بلابلا سَقَطَ مِن عَینی
157fs68023.gif
(زیر نویس: از چشم من افتادی :دی)

هروقت تفاوت یک سیستم سفارشی که از صفر می نویسن رو از یه پلاگین فهمیدی بیا سر من داد بکش
157fs68023.gif

راستی من بلد نیستم مفت کار بکنم! البته منم تجربه اپن سورس داشتم (و هنوزم دارم) ولی هیچ وقت کار مفتی انجام ندادم اگر چیزی رو رایگان نوشتم (و می نویسم) چیزی بوده که برای اوقات فراغتم انجام دادم نه به عنوان یه کار
3550.gif
نمونه آخریشم ادیتوری که برای phpbb نوشتم رایگان و اپن سورسه ولی چیزی که برای کس دیگه هست رایگان نمی نویسم!! و برای وقتم ارزش قائلم.

ضمنا من اصلا موافق وردپرس و پلاگین برای این کار نیستم. دلیلش هم نمیگم. خودت بعدا متوجه میشی :}
حالا ببینم آخرش سر جمع چقدر خرج میکنی و مقایسه کن با پیشنهاد من :}

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
هروقت تفاوت یک سیستم سفارشی که از صفر می نویسن رو از یه پلاگین فهمیدی بیا سر من داد بکش
157fs68023.gif

راستی من بلد نیستم مفت کار بکنم! البته منم تجربه اپن سورس داشتم (و هنوزم دارم) ولی هیچ وقت کار مفتی انجام ندادم اگر چیزی رو رایگان نوشتم (و می نویسم) چیزی بوده که برای اوقات فراغتم انجام دادم نه به عنوان یه کار
3550.gif
نمونه آخریشم ادیتوری که برای phpbb نوشتم رایگان و اپن سورسه ولی چیزی که برای کس دیگه هست رایگان نمی نویسم!! و برای وقتم ارزش قائلم.
قَر نکن بلا
156fs428254.gif
ژوغی گـَردم
156fs428254.gif

ضمنا من اصلا موافق وردپرس و پلاگین برای این کار نیستم. دلیلش هم نمیگم. خودت بعدا متوجه میشی :}
حالا ببینم آخرش سر جمع چقدر خرج میکنی و مقایسه کن با پیشنهاد من :}
مشغلزمبه ای :hmm:
doman و سعادت نظرشون رو وردپرس بود، دلایلشونم گفتن
نیک است که شوما هم نظرتو بگی. دعبا که نداریم :eek: میخوام ببینم مزیتهای کدومش بر اون یکی میچربه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کسی ناراحت نشده
157fs68023.gif

دلیل انتخاب سعادت و دومن چی بوده!؟ هزینه کمتر؟

کلا تو ایران هرچیزی میخوان بزنن میگن برو با وردپرس بزن!

اصولا وردپرس و امثال هم برای یه پروژه خصوصی مناسب نیست. تو تکلیف خودتو روشن کن یه سیستم اختصاصی میخوای یا یه سایت با یکسری قابلیت!

مهمترین اشتباهی سر امنیتش می کنن، حتی به فرض محال بگیری که این نسخه آخری ایمن ایمن هست، هیچ باگی نداره
باید با پیدا شدن هر حفره امنیتی آپدیتش کنی.
شاید چندتا توزیع بعدی مشکلی نباشه ولی به مرور که کدها تغییر کرد و پلاگینت از کار افتاد باید باز بدی یکی برات بنویسه یا دستکاریش کنه.

هر حفره ای هم پیدا بشه میلیونها نفر ازش باخبرن ! میلیون ها روبات هم هستن که هر روز و هفته اتوماتیک بگردن دنبال همون حفره و سایتت و هک کنن.چ
ون اپن سورسه! همون قدر که روش کار میشه برعلیه ش هم کار میشه!
ضمن اینکه پشتیبانی یه سیستم اختصاصی کجا با یه پلاگین کجا.
.. اصلا بی خیال :|

doman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

کسی ناراحت نشده
157fs68023.gif

دلیل انتخاب سعادت و دومن چی بوده!؟ هزینه کمتر؟
نه دلیل من هزینه کمتر نبود، من خیلی دلایل دارم که چنتاش رو گفتم. هزینه‌ی کمتر فقط نتیجه‌ی انتخاب وردپرس هست و نه دلیل انتخاب ِش
کلا تو ایران هرچیزی میخوان بزنن میگن برو با وردپرس بزن!
مخالفم، توی ایران اصلن کسی با وردپرس تا حالا کاری نکرده، فقط چنتا قالب فروشگاهی بطور رایگان دست به دست داره میچرخه، غیر از این و استفاده‌ی معمولی از وردپرس من هیچ نمونه‌ی شاخصی الان توی ذهنم سراغ ندارم که ایده‌ای با وردپرس پیاده سازی شده باشه. شما کافیه تعداد افزونه هایی که فارسی سازی شده رو نگاه کنی و البته نوع افزونه ها رو. ممنون میشم دلیل ِت رو بهم بگی

اصولا وردپرس و امثال هم برای یه پروژه خصوصی مناسب نیست. تو تکلیف خودتو روشن کن یه سیستم اختصاصی میخوای یا یه سایت با یکسری قابلیت!

مهمترین اشتباهی سر امنیتش می کنن، حتی به فرض محال بگیری که این نسخه آخری ایمن ایمن هست، هیچ باگی نداره
باید با پیدا شدن هر حفره امنیتی آپدیتش کنی.
شاید چندتا توزیع بعدی مشکلی نباشه ولی به مرور که کدها تغییر کرد و پلاگینت از کار افتاد باید باز بدی یکی برات بنویسه یا دستکاریش کنه.

هر حفره ای هم پیدا بشه میلیونها نفر ازش باخبرن ! میلیون ها روبات هم هستن که هر روز و هفته اتوماتیک بگردن دنبال همون حفره و سایتت و هک کنن.چ
ون اپن سورسه! همون قدر که روش کار میشه برعلیه ش هم کار میشه!
ضمن اینکه پشتیبانی یه سیستم اختصاصی کجا با یه پلاگین کجا.
.. اصلا بی خیال :|

آپدیت وردپرس که با یک کلیک از محیط ادمین انجام میشه، واقعن از این ساده تر؟!

وردپرس بعد از این همه نسخه به سطحی از برنمامه نویسی رسیده که واقعن پیدا شدن باگ جدی توی اون ناممکن هست. هر خط کدش بارها و بارها توسط هزاران برنامه نویس خونده شده. این باگ هایی که مثلن چند ماه قبل یکیش منتشر شد واقعن به اون اندازه که صدا می کنن اهمیت ندارند.

خیلی نادر هست که پلاگین ها بخاطر آپدیت از کار بیفتن. وردپرس قبل از حذف هر تابع میاد توی چند نسخه تابع جایگزین رو میزاره و تابع قبلی رو به عنوان کدی که باید دیگه استفاده نشه کماکان قرار میده و بعد از اون میاد حذفش ‌می‌کنه. این فرایند مدت ها طول می کشه.خُب یه مدیر سایت باید هر یکی دوسال یه بار احتمال آپدیت نرم‌افزاری رو در نظر بگیره، دیگه این حداقل شرایط نگهداری یه سایته!

کم نبودند آدمایی که برای اضافه کردن یکی دو خط کد ماه ها دنبال برنامه نویسشون دویدن و آخرش هم پیداش نکردن و مجبور شدن با هزینه‌ی گزاف یه نفر دیگه رو بیارن که n روز وقت بزاره که از کد سردربیاره و ..
کدنویسی پلاگین ها یه چیز استاندارد هست و سلیقه‌ی منِ کدنویس محدود میشه به یک سری ظواهر کار، اینه که الان اگه کسی با پلاگین نویسی آشنا باشه هر پلاگینی رو بیارید می تونه کدش رو بخونه و ویرایش کنه، نتیجه اینکه بر فرض متواری شدن شخص برنامه نویس، کد شما با یه استانداردی نوشته شده که هزاران نفر توی دنیا باهاش آشنا هستند و توی پست قبلی‌م هم گفتم که با پرداخت 10-20 دلار میشه یه وردپرس کار پیدا کرد.

موفق باشی

پ.ن: آقا من اصلن آدم متعصب و اینا نیستم و معمولن توی بحثی شرکت نمی کنم، الان نمیدونم چی شد یهو حس‌ش اومد که یه چیزی تایپ کنم!

پ.ن2: مسئولیت تصمیم گیری و پذیرش نتایج اون [چه خوب و چه بد] با کسی هست که می‌خواد کار رو سفارش بده، اینکه balabala میگه بیخیال که خیلی جالب نیست. ما فقط داریم اینجا اطلاعات میدیم و شخصن هیچ تضمینی به کسی نمیدم. کسی که میخواد کاری رو با سرمایه‌ای شروع کنه دیگه حداقلش اینه که برای وقت و پولی که میزاره ارزش قائل بشه و اساسی تحقیق کنه و بعد از انتخاب هم پای عواقب اون وایسه که انتخاب انتخاب خودش بوده و بس.

پ.ن3: اکسپورتر داداش شما کارت عجله ای ئه! الان قرار شده با وردپرس کار کنی؟ اگه آره، مهم نیست برات که من پلاگینم کی تموم میشه. واسه این میگم که الان می‌خوام تفریح مفریح کنم عذاب وجدان نداشته باشم که یکی منتظر کارم‌ئه و..

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
وردپرس بعد از این همه نسخه به سطحی از برنمامه نویسی رسیده که واقعن پیدا شدن باگ جدی توی اون ناممکن هست.

یه مثل چینی هست که میگه فقط به کدی که خودت میزنی اعتماد کن XD
به هر حال هر کسی از منظر و نگاه خودش نظر میده و نتیجه گیری میکنه. نظر من اینه که اگر قراره سیستم اختصاصی باشه نوشتن پلاگین مناسبش نیست.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
با تشکر از doman عزیز و balabalaی گرامی
32988_s1591.gif
, ممنون بخاطر بحثی که ایجاد شد.

- - -
@ doman : نه. هیچ عجله ای در کار نیست؛ و اصولاً الان امکان شروع کار هم برای من وجود نداره. چون هنوز مجوز کانون تبلیغاتیمو نگرفتم. مراحل آخرشه. بعد از گرفتن مجوز ما کار چاپ آگهی نامه رو شروع میکنیم و سایت اینترنتیمون میتونه چند ماه بعد از گرفتن مجوز راه بیفته. فقط اگر یه Y! Messenger ID یا شماره تماس برام پ.خ کنید ممنون میشم

بالا