چند تاشو بگو تا مطمئن تر شم
ببین وردپرس از نسخهی 3 به بعد دیگه از اون حالت سیستم مدیریت محتوا یا حالتی که قبل تر بود (سیستم ساده وبلاگ نویسی) خارج شده و الان چنان انعطافی داره که تقریبن هر کاری میشه باهاش انجام داد.
جدا از این بیش از 30-40 هزار تا پلاگین رایگان و یکم کمترش پلاگین پولی واسش وجود داره، یعنی به هرچیزی فکر بکنی قبلن یکی دیگه یه جای دیگه ی دنیا بهش فکر کرده و مسئله رو حل کرده، فقط کافیه یکم فکرشو برای خودت بومی کنی.
وردپرس هزاران هزار کاربر حرفهای داره که کوچیکترین مشکلاتش از چشم اینا دور نمی مونه اینو مقایسه کن با کدی که یک نفر می نویسه و ممکنه یک خط در میون ایراد امنیتی داشته باشه یا با پرفرمنس ضعیف هزینه هاتو چندین برابر کنه.
بی شمار منبع برای وردپرس هست که اگه خودت علاقه داشته باشی میتونی با یه مطالعه چند ساعته یه امکان جدید به سرویس ِت اضافه کنی، یا اگه علاقه نداری می تونی یه وردپرس کار رو با 10 دلار راضی کنی که کاری رو برات در عرض چند ساعت انجام بده، اینو مقایسه کن با اینکه تو باید 1 ماه دنبال برنامه نویست بدویی تا بیاد مثلن یه دکمه رو برداره یا...
هزاران قالب رایگان(حالا این مهم نیست) و هزاران قالب غیر رایگان و حرفه ای (اینه!) برای وردپرس وجود داره. توی قالب های حرفه ای تقریبن همه چیزو مدیر می تونه از قسمت ادمین کنترل و دستکاری کنه بدون اینکه حتی یک خط کد نویسی انجام بده..
و...
باور کن می تونم هزارتاش کنم ^_^
لطفاً یه براورد هزینه کنید و با نمونه کارهاتون برام PM کنید.
Thanks
گفتم که، روی پلاگینی دارم کار می کنم که خیلی نزدیک به این کار هست، خود پلاگین رایگان منتشر میشه، بعد از تکمیلش من تماس میگیرم! اگه هنوز کار رو انجام نداده بودی سر جزئیات صحبت می کنیم و یه برآورد زمانی و هزینهی درست و حساب انجام میدیم. همین قدر بگم که خیلی هزینش زیاد نمیشه و این رقم های پَرت (میلیونی!) بیشتر شبیه شوخی هست برای همچین کاری!
شما الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که قالبی رو که می خوای، بگردی پیدا کنی! به themeforest.net سر زدی؟ یا به woothemes.com؟یا .. یا اینکه قالب رو انتخاب کردی؟
یکی رو هم دورا دور میشناسم که قالب ترجمه می کنه، من خودم از کارهاش استفاده نکردم و اصن نمی دونم سطح کارش چطوره ولی از چند نفر تعریف کار فارسی سازیش رو شنیدم ( اینجا :dbstheme.com ) برو ببین از قالب های فراسی شدش خوشت میاد.
راستی یه چیزی بگم، تقریبن غیر ممکنه که قالبی که تو ذهنت هست، یا خودش یا شبیه ِش (یعنی یکم باید ویرایش بشه) ساخته نشده باشه، فقط باید حوصله کنی و بگردی! توصیه می کنم که اصلن به رفقای ایرونی نسپری که واست قالب از اول بسازن ( گر چه خیلی هاشون فقط ریپ می کنن) از یه شرکت خارجی قالب بخر و بومی کن، درسته هزینش یکم زیاد میشه ولی چیزی هست توی دنیا که ما تقریبن باهاش بیگانه ایم : ساپورت و آپدیت.
موفق باشی