• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای اینترنت ماه**واره ای یک طرفه قانونی

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
سلام به همگی

میخام اینترنت ماهواره ای یک طرفه (ارسال adsl دریافت ماه**واره ای) رو بگیرم
کسی رو سراغ دارید برای خرید تجهیزات و راه اندازی؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
در این مورد یه چیز رو بگم! اگر بخوایی سرعت دریافت خوبی داشته باشی باید 1 میلیون فقط برای یه قطعه پرداخت کنی + هزینه خود اکانت
سرعت دریافت هم طبق گفته دوستانی که از خیلی وقت پیش استفاده میکردن در بهترین حالت الان 500 کیوبایت هست پس اگر در برخی جاها دیدید و یا شنیدید که میگن چند مگ میده بدونید دروغ میگن!

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
در این مورد یه چیز رو بگم! اگر بخوایی سرعت دریافت خوبی داشته باشی باید 1 میلیون فقط برای یه قطعه پرداخت کنی + هزینه خود اکانت
سرعت دریافت هم طبق گفته دوستانی که از خیلی وقت پیش استفاده میکردن در بهترین حالت الان 500 کیوبایت هست پس اگر در برخی جاها دیدید و یا شنیدید که میگن چند مگ میده بدونید دروغ میگن!

barbad

Registered User
لایک‌ها
37
یک بشقاب میخواد یک ال ان بی یک کارت dvb که ساپورت s2 رو هم حتما داشته باشه چون سرویس خوب معمولا روی فرکانسهای سیستم s2 هست بعد باید از یک ریسلر سرویس بخری در بین ماهواره هایی که قدیما روشون سرویس بود eutelsat w3 و w6 سرویسهای خوبی میدادند که تو ایران هم پوشش داشت جمع تجهیزات فکر نکنم سیصد تومن هم بشه
سرویس هم تا پارسال که چک میکردم تا 90 مگابیت بر ثانیه هم میفروختند هر چی پول بدی اش میخوری اما تومن ما ارزون هست و یکم گرون در میاد
یک بار رفتم ذوب آهن پیش یکی از معاوناش سرویس ماهواره ای داشتند اون موقع گوگل ارت رو در یک ثانیه دانلود کردم براش(اصلا نمیدونست چی هست!!!!) ماجرا مال سال 86 یا 87 هست
در ضمن اون دوستی که گفتند نهایت 500 کیلو دقیقا اشتباه میکنند چون خود من سرویس از این بالاتر تجربه کردم اما خوب برای من گرون بود اون موقع

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
سلام برای این کار باید پول و خ*** داشته باشی
سوال) شما پی همچیز رو به خودتون مالیدید؟
کجایی این کار قانونیه؟

سرعت معمول دانلود بین 30تا 40 مگ هستش
فرمایش های BARBAD کاملا صحیح هستش
W3 W6 NESS
ساپورت میکنند که باید براشون تعریفشه با میکروتیک که جدیدا پاسخ گو نیست
......

در کل میخوای این قدر هزینه کنی برو 1 دونه دیش استاتیک 4 ایپی بخر مثل بنز کار میکنی

4نت با هم بگیر با سویچ 1 نتش کن سرعت دانلودت میشه با 4طرح 2MG میشه 8MG/s ماهانه 200 تومن پوله نتشون میشه و نامحدود ضریب اشتراک 1به 2 و در بعضی از شرکت ها 1به 1 هستش
خود دیشم 1 چیزی تو مایه های 2.3 میشه من خودم 1 دونه 4ای پی دارم میدم 1/4 1دونه 8 ای پی دارم میدم 2.8
خواستی در خدمتم

shareads

Registered User
لایک‌ها
494

look

Registered User
لایک‌ها
6
سرعت از 64 KB تا 150 MB رو ماهواره هست که البته خریدنی بسیار گرونه برای ما؛
برای هک هم الان روی مدولاسیون 8APk چیزی باقی نمونده و همه رو زدن داغون کردن
رو مدولاسیون 16-32هم خوب کارتهاش گرونه ؛ اما سرعتهای 10 تا 40 Mb در ثانیه هست .

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
دیش استاتیک با مجوز سازمان های مربوطه هستش و کاملا قانونی است
4تا ADSL میتونی روش بگیری با Roter میکنیش 1دونه نت سرعتش X4 میشه
و سال پیش من داشتم از نت 512 بود براش تا 20مگ و همشون نامحدود هستند 2مگ داشتم سرعت دانلودش 300 بود (نامحدود 300Kb/S)

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
اگریک طرفه میخوای که نیازی نیست مجوز بگیری
یک خط معمولی میخری با حجم کم و ارسال با adsl هست و دریافت از ماهواره
تنها مشکلش یکم سرعت request ها پائینه
مثل اینکه خیلی هم راحت هک میشه(ولی سرعتشون چون شاید 10 نفر دیگه هم ازون اکانت استفاده میکنن خیلی پائینه)

بالا