• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای تنظیم مودم Linksys WAG54G2 برای ساخت کانکشن در ویندوز

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
پسوردش رو قبلا عوض کردید؟

اگر میدونید چطور اون رو دوباره تنظیم کنید و اطلاعات تنظیمات رو دارید ریست کنید مودم رو.

abin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من این مودم(Linksys WAG54G2 )و تازگی گرفتم
وتا الان نتونستم وایرلس بهش وصل بشم
یه راهنمایی بکنید ببنم چیکار باید بکنم
ممنون

با موبایل راحت کانکت میشم ولی با لب تاپ نشده

Last edited:

mohammadrsz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)
شما در 2 حالت مي توني وايرلس وصل بشي
1- مستقيم يه كانكشن بسازي و لب تاب رو وصل كني به واي فاي و بعد با كانكشن وصل بشي به نت كه اين تو همون تنظيمات bridged mode only هست . و در اين صورت فقط ميتوني با يه كامپيوتر و يا يك لب تاب استفاده كني .
2- مي توني مودم رو مستقيم وصل كني با تنظيمات pppoe و هر وقت مودم رو روشن كردي وصل بشه به نت و شما با شبكه يا وايرلس چندين كامپيوتر رو به نت وصل كني . البته حواست باشه تو روش دوم security واير لس رو فعال كن كه هر كسي واير لس داشت نتونه با مودمت وارد اينترنت بشه ......:f34r::f34r::f34r::f34r:

mafu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بعد از نصب مجدد ویندوز نرم افزار مخصوصشو دوباره نصب نکردم ، الام بطور اتوماتیک به اینترنت متصل میشم میخواستم ببینم برای ساختن یه کانکشن جدید(با یوزر و پسورد جدید برای اتصال شبانه ، آخه یوزر وپسورد ندا گستر واسه شبانه رایگان فرق میکنه) باید چی کار کنم؟ میشه بدون نصب نرم افزار خود مودم این کارو کرد و اگه باید حتما نصب کنم تو خود نرم افزارم توضیح بدبد که باید چی کار کنم؟
مرسی

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام
من بعد از نصب مجدد ویندوز نرم افزار مخصوصشو دوباره نصب نکردم ، الام بطور اتوماتیک به اینترنت متصل میشم میخواستم ببینم برای ساختن یه کانکشن جدید(با یوزر و پسورد جدید برای اتصال شبانه ، آخه یوزر وپسورد ندا گستر واسه شبانه رایگان فرق میکنه) باید چی کار کنم؟ میشه بدون نصب نرم افزار خود مودم این کارو کرد و اگه باید حتما نصب کنم تو خود نرم افزارم توضیح بدبد که باید چی کار کنم؟
مرسی
نرم افزار خود مودم را نیاز نیست نصب کنید. برای مورد شما دو راه هست:
1. در تنظیمات مودم Encapsulation را روی اولین گزینه یعنی Bridged Mode Only بذارید و کانکشن broadband (ای دی اس ال) را با ویندوز بسازید و از این به بعد بسته به روز یا شب بودن user و pass مورد نظرتون را توی کانکشن ساخته شده وارد کنید.
2. توی همون تنظیمات مودم user و pass تون را عوض کنید.

در ضمن اگر Encapsulation را روی bridged mode only گذاشتید باید ip کارت شبکه کامپیوترتون را به طور دستی تنظیم کنید.

mafu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرم افزار خود مودم را نیاز نیست نصب کنید. برای مورد شما دو راه هست:
1. در تنظیمات مودم Encapsulation را روی اولین گزینه یعنی Bridged Mode Only بذارید و کانکشن broadband (ای دی اس ال) را با ویندوز بسازید و از این به بعد بسته به روز یا شب بودن user و pass مورد نظرتون را توی کانکشن ساخته شده وارد کنید.
2. توی همون تنظیمات مودم user و pass تون را عوض کنید.

در ضمن اگر Encapsulation را روی bridged mode only گذاشتید باید ip کارت شبکه کامپیوترتون را به طور دستی تنظیم کنید.

خیلی ممنون که سریع جواب دادید
اما من مودمو نصب نکردم که بتونم تنظیماتشو تغییر بدم میشه لطف کنید و اگه اطلاعاتم ناقصه بیشتر توضیح بدید که این تنظیماتو از کدوم قسمت ویندوز باید برم و عوضش کنم
من فقط کابل LAN رو به لب تاپ متصل کردم
بازم ممنون

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خیلی ممنون که سریع جواب دادید
اما من مودمو نصب نکردم که بتونم تنظیماتشو تغییر بدم میشه لطف کنید و اگه اطلاعاتم ناقصه بیشتر توضیح بدید که این تنظیماتو از کدوم قسمت ویندوز باید برم و عوضش کنم
من فقط کابل LAN رو به لب تاپ متصل کردم
بازم ممنون
بعد از وصل کردن مودم به لپ تاپ وارد مرورگر اینترنتتون بشید و در نوار آدرس وارد کنید 192.168.1.1
از شما یوزر و پاسورد می خواد که هر دو را admin وارد می کنید. بعد از ورود می تونید تنظیمات مودم را ببینید و اون ها را تغییر بدید که اینجا شما طبق پست قبلیم به دو قسمت Encapsulation و یوزر و پس نیاز دارید.

در ضمن محیطی که این تنظیمات را توش انجام می دید روی خود مودم هست و ربطی به ویندوز نداره. تنها تنظیمی که توی ویندوز باید انجام بشه نصب درایور Lan و در صورت نیاز تنظیم IP کارت شبکه به صورت دستی هست که شما چون در حال حاضر از اینترنت استفاده می کنید یعنی تنظیمات ویندوز مشکلی ندارند.

این هم اسکرین شاتی از محیط تنظیمات مودم:

pd21z4tucmcq4hm78fsa.jpg

بالا