nioton
Registered User
پسوردش رو قبلا عوض کردید؟
اگر میدونید چطور اون رو دوباره تنظیم کنید و اطلاعات تنظیمات رو دارید ریست کنید مودم رو.
اگر میدونید چطور اون رو دوباره تنظیم کنید و اطلاعات تنظیمات رو دارید ریست کنید مودم رو.
نرم افزار خود مودم را نیاز نیست نصب کنید. برای مورد شما دو راه هست:سلام
من بعد از نصب مجدد ویندوز نرم افزار مخصوصشو دوباره نصب نکردم ، الام بطور اتوماتیک به اینترنت متصل میشم میخواستم ببینم برای ساختن یه کانکشن جدید(با یوزر و پسورد جدید برای اتصال شبانه ، آخه یوزر وپسورد ندا گستر واسه شبانه رایگان فرق میکنه) باید چی کار کنم؟ میشه بدون نصب نرم افزار خود مودم این کارو کرد و اگه باید حتما نصب کنم تو خود نرم افزارم توضیح بدبد که باید چی کار کنم؟
مرسی
نرم افزار خود مودم را نیاز نیست نصب کنید. برای مورد شما دو راه هست:
1. در تنظیمات مودم Encapsulation را روی اولین گزینه یعنی Bridged Mode Only بذارید و کانکشن broadband (ای دی اس ال) را با ویندوز بسازید و از این به بعد بسته به روز یا شب بودن user و pass مورد نظرتون را توی کانکشن ساخته شده وارد کنید.
2. توی همون تنظیمات مودم user و pass تون را عوض کنید.
در ضمن اگر Encapsulation را روی bridged mode only گذاشتید باید ip کارت شبکه کامپیوترتون را به طور دستی تنظیم کنید.
بعد از وصل کردن مودم به لپ تاپ وارد مرورگر اینترنتتون بشید و در نوار آدرس وارد کنید 192.168.1.1خیلی ممنون که سریع جواب دادید
اما من مودمو نصب نکردم که بتونم تنظیماتشو تغییر بدم میشه لطف کنید و اگه اطلاعاتم ناقصه بیشتر توضیح بدید که این تنظیماتو از کدوم قسمت ویندوز باید برم و عوضش کنم
من فقط کابل LAN رو به لب تاپ متصل کردم
بازم ممنون