روسپی سس قرمز
مواد لازم :
دارچین
سرکه
شکر
فلفل سیاه
رب گوجه
نمک
میخک
هل
فلفل قرمز
پودر سیر
رب گوجه رو کمتر از 1 دقیقه در روغن تفت بدید تا مزه خامش گرفته بشه . بعد مقداری آب جوش جهت رقیق شدن نسبی سس به رب گوجه اضافه کنید . هم بزنید تا سس یک دست بشه . سرکه رو همزمان که هم میزنید کم کم اضافه کنید . صبور باشید . شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که دانه های شکر تقریبا محو بشه . باید همین ترتیب رو رعایت کنید . یعنی اگه بعد از اضافه کردن سرکه فلفل سیاه داخل سس ریختید کار خراب میشه . چون باید بعد از اضافه کردن شکر به ترکیب سرکه و آب جوش و رب گوجه کمی از سس رو بچشید و باید مزه ای مابین ترش و شیرین بده . همون ملس خودمون . به نتیجه که رسیدیم فلفل سیاه رو اضافه می کنیم . تندی سس قرمز معمولی باید با فلفل سیاه تامین بشه نه فلفل قرمز . دارچین رو در مرحله بعد اضافه می کنیم و مزه رو امتحان میکنیم . نمک رو هم اضافه می کنیم و قطعا بعدش تست مزه ست . اگه همه چیز خوب پیش رفت 4 مورد آخر رو به مقدار خیلی کم و همگی به صورت درسته به سس اضافه بشن ، به جز پودر سیر که پودره .
سس 30 درصد آماده ست . بذارید روی شعله ملایم و همین که حباب ها شروع به شکل گرفتن کردن شعله رو تا حد ممکن کم کنید و از اینجا کار هم زدن سس به مدت 3 4 دقیقه شروع میشه . بعد از 3 4 دقیقه کف سس رو میگیرید و در ظرف حاوی سس رو به هیچوجه نمیبندید . این پروسه رو 2 3 بار تکرار کنید تا هم کف سس به طور کامل گرفته بشه و هم مطمئن باشیم اون قلمبه سلمبه های موجود در سس طعم و مزه شون به خورد سس رفته باشه . وقتی سس آماده شد قبل از اینکه سرد بشه فلفل و هل و میخک رو از توی سس در بیارید .
نوش جون
پ.ن : 2 3 عدد قارچ متوسط رو بذارید در ظرفی و ظرف رو روی حرارت بذارید تا قارچ ها آب پس بدن . آب بدست اومده رو اگه به سس اضافه کنید ، سس خوش طعم تر میشه
پ.ن : تهیه بعضی از چاشنی ها و سس ها دستور خاصی نداره . با چند بار آزمون و خطا می تونید به طعم دلخواه برسید