• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای تهیه ی سس قرمز

lildude

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2006
نوشته‌ها
2,294
لایک‌ها
1,449
درود،

کسی میتونه ی رسپی (دستورالعمل تهیه ی) سس قرمز و تند و خوشمزه رو بده? میخوام یک کیلو درست کنم. ترجیها روغن و دارچین هم داشته باشه. اینترنتی هم نباشه. هیچ. کدوم از این رسپی های توی
اینترنت، خوشمزه نبودن.
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
روسپی سس قرمز

مواد لازم :

دارچین
سرکه
شکر
فلفل سیاه
رب گوجه
نمک
میخک
هل
فلفل قرمز
پودر سیر

رب گوجه رو کمتر از 1 دقیقه در روغن تفت بدید تا مزه خامش گرفته بشه . بعد مقداری آب جوش جهت رقیق شدن نسبی سس به رب گوجه اضافه کنید . هم بزنید تا سس یک دست بشه . سرکه رو همزمان که هم میزنید کم کم اضافه کنید . صبور باشید . شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که دانه های شکر تقریبا محو بشه . باید همین ترتیب رو رعایت کنید . یعنی اگه بعد از اضافه کردن سرکه فلفل سیاه داخل سس ریختید کار خراب میشه . چون باید بعد از اضافه کردن شکر به ترکیب سرکه و آب جوش و رب گوجه کمی از سس رو بچشید و باید مزه ای مابین ترش و شیرین بده . همون ملس خودمون . به نتیجه که رسیدیم فلفل سیاه رو اضافه می کنیم . تندی سس قرمز معمولی باید با فلفل سیاه تامین بشه نه فلفل قرمز . دارچین رو در مرحله بعد اضافه می کنیم و مزه رو امتحان میکنیم . نمک رو هم اضافه می کنیم و قطعا بعدش تست مزه ست . اگه همه چیز خوب پیش رفت 4 مورد آخر رو به مقدار خیلی کم و همگی به صورت درسته به سس اضافه بشن ، به جز پودر سیر که پودره .

سس 30 درصد آماده ست . بذارید روی شعله ملایم و همین که حباب ها شروع به شکل گرفتن کردن شعله رو تا حد ممکن کم کنید و از اینجا کار هم زدن سس به مدت 3 4 دقیقه شروع میشه . بعد از 3 4 دقیقه کف سس رو میگیرید و در ظرف حاوی سس رو به هیچوجه نمیبندید . این پروسه رو 2 3 بار تکرار کنید تا هم کف سس به طور کامل گرفته بشه و هم مطمئن باشیم اون قلمبه سلمبه های موجود در سس طعم و مزه شون به خورد سس رفته باشه . وقتی سس آماده شد قبل از اینکه سرد بشه فلفل و هل و میخک رو از توی سس در بیارید .

نوش جون

پ.ن : 2 3 عدد قارچ متوسط رو بذارید در ظرفی و ظرف رو روی حرارت بذارید تا قارچ ها آب پس بدن . آب بدست اومده رو اگه به سس اضافه کنید ، سس خوش طعم تر میشه
پ.ن : تهیه بعضی از چاشنی ها و سس ها دستور خاصی نداره . با چند بار آزمون و خطا می تونید به طعم دلخواه برسید
 

chance

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2011
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
119
محل سکونت
UK
ما هم یه طرز تهیه خونگی داریم ببین به کارت میاد فقط دیگه ادا اصول نداره ولی بد نمیشه

رب + سرکه + شکر + ادویه + از این سس تند ها که شیشه باریک داره به اندازه مناسب و میزان ربی که مخلوط شده میریزیم بعدش هم هم میزنیم که مخلوط بشه نه سرکه اونقدری زیاد باشه که شل بشه نه کم که سفت بمونه .
سس شما آماده است
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
ما هم یه طرز تهیه خونگی داریم ببین به کارت میاد فقط دیگه ادا اصول نداره ولی بد نمیشه

رب + سرکه + شکر + ادویه + از این سس تند ها که شیشه باریک داره به اندازه مناسب و میزان ربی که مخلوط شده میریزیم بعدش هم هم میزنیم که مخلوط بشه نه سرکه اونقدری زیاد باشه که شل بشه نه کم که سفت بمونه .
سس شما آماده است

ما اینجا تو شهرمون سس تند شیشه باریک نداریم . میشه از اون سس تند شیشه بزرگا استفاده کرد ؟ طعم سس بد نمیشه ؟
 

chance

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2011
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
119
محل سکونت
UK
ما اینجا تو شهرمون سس تند شیشه باریک نداریم . میشه از اون سس تند شیشه بزرگا استفاده کرد ؟ طعم سس بد نمیشه ؟

نه متاسفانه تاثیرش خیلی زیاد میشه من فکر میکنم شما اگر براتون امکان داره کلا اسباب کشی کنید برید یه شهر دیگه که از اون شیشه باریکا داشته باشه چقدر بده که امکانات اینقدر محدود باشه
یه روز خوب میاد که تو شهر شما هم باشه غصه نخور:(
 
بالا