mohandes_milad
Registered User
- نوشتهها
- 947
- لایکها
- 34
آقا سایت این دوتارو دارین بریم ببینیم چی داره توش ( کینگستون و سونی )
ما چاکرتیماز کمک Nokia_My_Life عزیز و mahmoud58 عزیز خیلی خیلی ممنونم اطلاعات خوبی بهم دادین
همون کینگستون 2 گیگ به احتمال زیاد میگیرم
بازهم ممنون
از کمک Nokia_My_Life عزیز و mahmoud58 عزیز خیلی خیلی ممنونم اطلاعات خوبی بهم دادین
همون کینگستون 2 گیگ به احتمال زیاد میگیرم
بازهم ممنون
http://www.kingston.com/flash/datatraveler_home.aspآقا سایت این دوتارو دارین بریم ببینیم چی داره توش ( کینگستون و سونی )
بیشتر تو ایران همین هاستاقا تو این لینکه مدل های مختلفی زده
فرقاشون چیه ؟ کدوم از همه بهتره ؟؟
من رفیقم از اینا خریده
کجای سایتش همچین چیزی هست ؟؟من میگم یکی از اشناها واسم بگیره
گفت یه سریال داره اونو میری میزنی تو سایت کینگ استون بهت میگه اصل یا قلابی
گفت اصلشو برات گیر میارم
4 گیگ خوبش خیلی کمه
همون دوستم گفت یه سایت نوشته رو جعبشکجای سایتش همچین چیزی هست ؟؟
بعدی مثلا چه جوری چک کنم برم به یارو فروشنده بگم آقا شماره سریالشو بگو یا از رو جعبش بنویسم برم چک کنم بعد برم بخرم ؟
شرمنده انقد سوال کردما
آقا بابت اطلاعات یک دنیا ممنون خیلی لطف کردی دستت درد نکنههمون دوستم گفت یه سایت نوشته رو جعبش
میری تو اون بعد سریالی که ماله کول دیسکت هست رو میزنی بهت میگه
دقیق اطلاع ندارم
به فروشنده بگو چه تضمینی داری که اصله ؟
در ضمن یک یا سه سال گارانتی باید داشته باشه ( اینم دقیق نمیدونم یک یا سه )
یا علی
خواهش میکنم عزیزمآقا بابت اطلاعات یک دنیا ممنون خیلی لطف کردی دستت درد نکنه
تا بعد
یا علی
خوب بهتره از یه اشنا بگیریدبرای اصل بودن فلش مموری kingstone از کجا بخریم که مطمئن تر باشه اصل بودنش؟ بازار کامپیوتر ایران؟ پایتخت؟ بازار رضا؟
کدوم مغازه ها؟
چون اینی که میگید شماره سریالشو بزنیم توی سایتش دیگه مال بعد از خریدش هست، دیگه مغازه دارها پس ور نمیدارن. بعد هم مگه نمیشه تقلبیهاش، همون شماره سریال اصلیاشو بزنند روش؟
ممنون
در ضمن kingstone دو گیگ هم حدود 2 ماه پیش بازار ایران قیمت کردم حدود 32-34 تومن بود.
به انجمن بازارچه سر بزن بنظرم يكي هست كه خيلي به دزد ميخوره
قيمتش 54 تومان هست و 4 گيگ هم فضا داره
نه ماركش اين نيست يه سر به اونجا بزنيد محصول رو با عكس اونجا گذاشته فكر ميكنم گارانتي يك ساله هم داشتچه ماركي دوست عزيز ؟ Kingston ؟!! :blink:
خوب بهتره از یه اشنا بگیرید
یا یه مغازه ی 100% مطمین
و ازش تضمین بخواهید که اصل باشه و بهش بگید چون قلابیش زیاده تضمین کنه که این جنس اصله !
با گارانتی تعویض هم بگیرید که اگه مشکل داشت بری یه کولدیسک نو بهت بده
4گیگ : 70~65
یا علی
رفیقم TwinMos بعد از 2 روز برد واسش تعویض کردنخیلی ممنون از راهنماییتون،
برای همین پرسیدم که اگر کسی از جایی خریده که مطمئن هست، و اصل رو داره راهنمایی کنه، ما هم از اونجا بگیریم.
در مورد گارانتی تعویض هم فکر نکنم بیشتر از 48 ساعت گارانتی تعویض داشته باشه، دیگه این تقلبیها یکبار مصرف هم که نیستند، سر 2-3 ماه خراب میشن که اون موقع دستمون به جایی بند نیست