• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید سی پی یو

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آقا من یه Intel G2020 گرفتم. LGA 115 میخواستم بدونم از این Dual Core ها خیلی بهتره؟ از i5 خیلی قدرتش کمتره؟
این هم دو هسته ای هست . سوکتش 1155 هست . بله COREI5 های سوکت 1155 از پردازنده شما قویتر هست .

iAMIRi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان مدل مادر بوردمو پست اول نوشتم لطفا ساده ترین راه برای آپدیت بایوس رو بگید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
آقا من یه Intel G2020 گرفتم. LGA 115 میخواستم بدونم از این Dual Core ها خیلی بهتره؟ از i5 خیلی قدرتش کمتره؟
پرذازنده G2020 هم از سری Pentium Ivy Bridge هستش و خودشم دو هسته ای هست. پردازنده دو هسته ای زیاد داریم. حتی Core i3 و Core i5 هم دو هسته ای دارن و توی لپ تاپ حتی Core i7 دو هسته ای هم داریم.
در هر صورت کلی گویی نمیشه کرد , چون به سری ساخت و نسل پردازنده ربط داره و نه صرفا به تعداد هسته ها و سالهاست که دیگه پردازنده تک هسته ای تولید نمیشه.
پردازنده G2020 برای کارهای معمولی و وبگردی اگر سایر قطعات مثل رم و سرعت هارددیسک مناسب باشن کم نمیاره و با اینکه یک نسل قدیمی تر از پردازنده های فعلی(Haswell ) هست پردازنده خوبیه و جای نگرانی نداره. اما واسه کارهای سنگین و همچنین کارکردن کنار یک کارت گرافیک سنگین و قدرتمند کم میاره.

iAMIRi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه سوال دیگه.
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم همون اول تو صفحه بوت روبروی مدل مادربورد نوشته FF آیا این ورژن بایوسه؟
در کل چجوری میشه ورژن فعلی بایوس رو پیدا کنم؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یه سوال دیگه.
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم همون اول تو صفحه بوت روبروی مدل مادربورد نوشته FF آیا این ورژن بایوسه؟
در کل چجوری میشه ورژن فعلی بایوس رو پیدا کنم؟؟
برنامه CPU-Z قسمت MAIN ورژن بایوس رو قید کرده است .

iAMIRi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب ممنون از کمک همه ی دوستان بالاخره سی پی یو E4600 رو خریدم و مشکلم حل شد.
مدیران میتونن تاپیک رو ببندن

بالا