• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید موبایل تا 700 تومن با بهترین دوربین

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان من یه موبایل میخوام که بهترین دوربین رو داشته باشه قیمتش هم تا 700 تومن باشه ! اول از همه دوربینش برام مهمه بعدش چیزای دیگه..... مرسی از راهنماهیاتون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
Sony Xperia S دوربین خوبی داره میتونی یه کارکرده شو با قیمت 730 یا همین حدودا پیدا کنی.
12 مگاپیکسله.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دوربین Xperia P و Arc S و Xperia S از لحاظ کیفیت میشه گفت فرقی ندارن فقط سایز تصویرشون فرق می کنه...
هر کدوم رو بیشتر خوشتون میاد بگیرین...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اگر قرار بر خرید گوشی کارکرده و در حد آک هست بهترین گزینه Galaxy S II هست
اگر آکبند میخواین گلکسی ادونس بگیرین
Xperia p گوشی خوبی هست ولی ساپورت نکردم مموری کارت مشکل خیلی جدی برای این گوشی هست
Xperia S هم گوشی جالبیه ولی اصلا در حد و اندازه های GS II نیست شاید کسی که با هر دو گوشی کار نکنه متوجه این موضوع نشه ولی با 1 ساعت کارکردن با هر دو گوشی متوجه این موضوع میشه
موفق باشید

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اگر قرار بر خرید گوشی کارکرده و در حد آک هست بهترین گزینه Galaxy S II هست
اگر آکبند میخواین گلکسی ادونس بگیرین
Xperia p گوشی خوبی هست ولی ساپورت نکردم مموری کارت مشکل خیلی جدی برای این گوشی هست
Xperia S هم گوشی جالبیه ولی اصلا در حد و اندازه های GS II نیست شاید کسی که با هر دو گوشی کار نکنه متوجه این موضوع نشه ولی با 1 ساعت کارکردن با هر دو گوشی متوجه این موضوع میشه
موفق باشید

دوربین SII فرق خاصی نداره با گوشی هایی که بالا گفتم...
تست های GSMArena رو اگه نگاه کرده باشی ٫ چیزی که مشخصه دوربین های سونی مثل همیشه عکسشون یه کم به زردی میزنه
حتی دوربین های عکاسی سونی هم اینجوری اند.
ولی من خودم با این ۲تا عکس گرفتم مقایسه کردم واقعا فرق خاصی نداشتن...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
پارسا جان دوربين اس٢فراتر از يك دوربين ٨ مگاپيكسلي هست من هم با توجه به تستي كه داشتم توضيح دادم

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
ممنون از دوستان من میخوام گوشی اکبند باشه نهایتا تا 700 تومن باشه

گوشی گالاکسی اس 3 گوشیه خوبیه ولی قیمتش خیلی بالاست

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ممنون از دوستان من میخوام گوشی اکبند باشه نهایتا تا 700 تومن باشه

گوشی گالاکسی اس 3 گوشیه خوبیه ولی قیمتش خیلی بالاست

پس همون هایی که پست ۳ گفتم رو بررسی کنین

پارسا جان دوربين اس٢فراتر از يك دوربين ٨ مگاپيكسلي هست من هم با توجه به تستي كه داشتم توضيح دادم

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

باور کن فرق خاصی ندارن :دی

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
پس همون هایی که پست ۳ گفتم رو بررسی کنین

باور کن فرق خاصی ندارن :دی

ممنون دوست عزیز فقط میخواستم اون سه تایی که اسم بردین در مقایسه با دوربین N8 نوکیا چطور هستن؟ اخه از لحاظ قیمت باهم فرقی ندارن

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ممنون دوست عزیز فقط میخواستم اون سه تایی که اسم بردین در مقایسه با دوربین N8 نوکیا چطور هستن؟ اخه از لحاظ قیمت باهم فرقی ندارن

نمی دونم راستش... n8 رو تا حالا دستم هم نگرفتم... چه برسه به تست
اما عکس هاشون رو تو GSMarena می تونین مقایسه کنین :
Photo Compare Tool - GSMArena.com
به نظرم N8 بهتره...

اما سیمبینه و اینکه صفحه نمایش نسبتا کوچکی داره و CPUـش هم ضعیفه... تنها مزیتش می تونه دوربینش باشه...

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
نمی دونم راستش... n8 رو تا حالا دستم هم نگرفتم... چه برسه به تست
اما عکس هاشون رو تو GSMarena می تونین مقایسه کنین :
Photo Compare Tool - GSMArena.com
به نظرم N8 بهتره...

اما سیمبینه و اینکه صفحه نمایش نسبتا کوچکی داره و CPUـش هم ضعیفه... تنها مزیتش می تونه دوربینش باشه...

ممنون خیلی لطف کردی دوست عزیز

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
به هیچ وجه غول 12MP N8 رو نخورید دوست من
یا Xperia S
یا GS II

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
برای مقایسه عکس های دوربین ها یه سری به سایت gsmarena.com بزنید و رویو های گوشی های دلخواهتون رو ببینید توش نمونه عکس گذاشته . بهتر متوجه میشید که کدوم مدل کیفیت از عکس رو می پسندید .
در مورد دوم هم به این دقت نکنید که دوربین 5 مگاپیکس هست یا 8 یا 12 . این اعداد هیچ دخلی به کیفیت عکس ندارند .

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
بهترین گزینه ها با این بودجه Xperia S هست و Galaxy SII.
من هر دو رو داشتم ولی نظرم روی اس2 هست بیشتر...
توی نور کم دوربیین اکسپریا اس اصلا نمیتونه راضی کننده باشه...عکس هاش هم توی شب به نسبت اس2 نویز بیشتری داره...
ولی خوب توی روز یه دوربینه خیلی خوب و با کیفیت هست...تنها مزیتش نسبت به اس2 تو عکاسی در روز رزولوشین بالای اون هست که البته من فکر نمیکنم خیلی تاثیر گزار باشه
فیلمبرداری هر دو گوشی هم در یه سطحی هست تقریبا...
ولی اگه گوشی رو صرفا جهت عکسبرداری میخوای برو سراغ N8...واقعا توی عکسبرداری من گوشی بهتر از N8 ندیدم...ولی خوب محدودیت های خیلی زیادی داره از جمله ضعیف بودن سی پی یو که توی پایین بودن کیفیت فیلمبرداری دوربین موثر هست و سیستم عامل منسوخ سیمبین

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
بهترین گزینه ها با این بودجه Xperia S هست و Galaxy SII.
من هر دو رو داشتم ولی نظرم روی اس2 هست بیشتر...
توی نور کم دوربیین اکسپریا اس اصلا نمیتونه راضی کننده باشه...عکس هاش هم توی شب به نسبت اس2 نویز بیشتری داره...
ولی خوب توی روز یه دوربینه خیلی خوب و با کیفیت هست...تنها مزیتش نسبت به اس2 تو عکاسی در روز رزولوشین بالای اون هست که البته من فکر نمیکنم خیلی تاثیر گزار باشه
فیلمبرداری هر دو گوشی هم در یه سطحی هست تقریبا...
ولی اگه گوشی رو صرفا جهت عکسبرداری میخوای برو سراغ N8...واقعا توی عکسبرداری من گوشی بهتر از N8 ندیدم...ولی خوب محدودیت های خیلی زیادی داره از جمله ضعیف بودن سی پی یو که توی پایین بودن کیفیت فیلمبرداری دوربین موثر هست و سیستم عامل منسوخ سیمبین

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

علی جان به هر حال دوربین هیچ کدوم به slll که نمیرسه :دی

Sent from my WT19i using Tapatalk

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
با اجازه از استارتر محترم
من هم 2 تا سوال دارم ، اول اینکه قیمت SII چقدر هست ؟
بعد اینکه من میخوام samsung galaxy advance i9070 بگیرم علتش هم اینه که شارژ خوب نگه میداره ( هم دوستان اینجا گفته بودن هم کاربرهای سایت GSMARENA ) برای من این مسئله خیلی مهم هست
از نظر گرافیکی هم دوستان تایید کرده بودن
میخوام بدونم اگر این رو بگیرم خیلی که از نظر امکانات ضرر نمیکنم ؟
و اینکه به 4 آپدیت میشه در آینده ؟
یه راهنمایی کلی میفرمایید منو

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
با اجازه از استارتر محترم
من هم 2 تا سوال دارم ، اول اینکه قیمت SII چقدر هست ؟
بعد اینکه من میخوام samsung galaxy advance i9070 بگیرم علتش هم اینه که شارژ خوب نگه میداره ( هم دوستان اینجا گفته بودن هم کاربرهای سایت GSMARENA ) برای من این مسئله خیلی مهم هست
از نظر گرافیکی هم دوستان تایید کرده بودن
میخوام بدونم اگر این رو بگیرم خیلی که از نظر امکانات ضرر نمیکنم ؟
و اینکه به 4 آپدیت میشه در آینده ؟
یه راهنمایی کلی میفرمایید منو

1- سلام عرض شد
2- قیمتها هر روز نوسان دارن!
3- بستگی داره منظورتون از امکانات چی باشه، و اینکه گفتن از نظر گرافیکی گوشیه قوی ایه، درست میگن، من خودم سنگین ترین ویدئوی های اچ دی رو روش تست کردم جواب داد، فقط متاسفانه فول اچی دی ساپورت بصورت مادرزاد نیست:) البته شنیدم که با برنامه های bs player یا v player این مشکل حل میشه! ولی من خودم تستش نکردم...
4- اگه ذهنم یاری کنه موقع فیلمبرداری زوم نداشت! (اگه اشتباه نکنم این مورد تو عکاسیش هم وجود داشت) که یکی از دوستان پرسیدم گفت باید firmware گوشی رو تغییر داد(که فعلا امکانش نیست!)
5- اندروید 4 هم میشه یه داستان جدا واسه خودش:D همش بر میگرده به سیاست های سامسونگ و خالی کردن جیب مشتریا! مثلا برای ace2 بطور رسمی اعلام کرد که اندروید 4 ریلیز میشه! ولی کلا بی خیال یه گوشیه دو هسته ای سال 2012 شده!! همه میگن به احتمال 99.9... درصد ممکنه براش بیاد، ولی من میگم تا مشخص نشده نمیشه رو این حرفا حساب کرد! دقت کنید گلگسی آر هنوز منتظره انروید 4 هستش!(البته من زیاد آپدیت نیستم ممکنه تا الان برای ریلیز شده باشه!) اما همش هدف فروششون هست دیگه! الان برای گوشی های سونی با چیپست NovaTur U8500 تا 2 ماه دیگه اندروید 4.1 هم ریلیز میشه! کلا عجیب غریبه همه چیز:D
6- این موارد رو هم میدونم شاید بدرد خورد: این گوشی NFC رو ساپورت میکنه و تا جایی که من تحقیق کردم در اسلاید مموری یه چیپ nfc باید بخرید و قرار بدید..خروجی tv نداره.
نمایشگر SUPER AMOLED و با رزولیشن 800 480 که در هر اینچ 233 PP تراکم پیکسل داره. وضوح و شفافیت و کنتراستش حرف نداره.
7- شرمنده در کل من زیاد درباره سامسونگ و اندروید اطلاعات ندارم، ممکنه اطلاعاتمم قدیمی باشه! ولی گفتم بدونید دیگه:)

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان من یه موبایل میخوام که بهترین دوربین رو داشته باشه قیمتش هم تا 700 تومن باشه ! اول از همه دوربینش برام مهمه بعدش چیزای دیگه..... مرسی از راهنماهیاتون

سلام دوست من
من پیشنهادات دوستان رو نخوندم! ولی فکر کنم کسی N8 نوکیا رو پیشنهاد نداد! من نه ازش تعریف میکنم نه بدش رو میگم!! چون بحث داغ میشه اینجا و همه هم متبحر در این موارد هستن و همچنین غیرتی سر گوشیشون که این مدل از این بهتره و این مارک از اون مارک سر تر!! ولی یه تحقیق بکنید و قیمتش هم همین حدودای 700 تومنه! فقط بگم سال های 2010 و 2011 بهترین camera phone جهان شد!! سال 2012 هم 808 pure (همونی که 41 مگاپیکسل هستش برای شرکت نوکیا- اسمش رو دقیق نمیدونم!) اول شدش! خلاصه گفتم تو آپشناتون دوس داشتید اینم اضافه کنید... سوال تخصصی ازش داشتید ازش بپرسید تا جاییکه بلد باشم راهنمایی میکنم...:)

بالا