1- سلام عرض شد
2- قیمتها هر روز نوسان دارن!
3- بستگی داره منظورتون از امکانات چی باشه، و اینکه گفتن از نظر گرافیکی گوشیه قوی ایه، درست میگن، من خودم سنگین ترین ویدئوی های اچ دی رو روش تست کردم جواب داد، فقط متاسفانه فول اچی دی ساپورت بصورت مادرزاد نیستالبته شنیدم که با برنامه های bs player یا v player این مشکل حل میشه! ولی من خودم تستش نکردم...
4- اگه ذهنم یاری کنه موقع فیلمبرداری زوم نداشت! (اگه اشتباه نکنم این مورد تو عکاسیش هم وجود داشت) که یکی از دوستان پرسیدم گفت باید firmware گوشی رو تغییر داد(که فعلا امکانش نیست!)
5- اندروید 4 هم میشه یه داستان جدا واسه خودشهمش بر میگرده به سیاست های سامسونگ و خالی کردن جیب مشتریا! مثلا برای ace2 بطور رسمی اعلام کرد که اندروید 4 ریلیز میشه! ولی کلا بی خیال یه گوشیه دو هسته ای سال 2012 شده!! همه میگن به احتمال 99.9... درصد ممکنه براش بیاد، ولی من میگم تا مشخص نشده نمیشه رو این حرفا حساب کرد! دقت کنید گلگسی آر هنوز منتظره انروید 4 هستش!(البته من زیاد آپدیت نیستم ممکنه تا الان برای ریلیز شده باشه!) اما همش هدف فروششون هست دیگه! الان برای گوشی های سونی با چیپست NovaTur U8500 تا 2 ماه دیگه اندروید 4.1 هم ریلیز میشه! کلا عجیب غریبه همه چیز
6- این موارد رو هم میدونم شاید بدرد خورد: این گوشی NFC رو ساپورت میکنه و تا جایی که من تحقیق کردم در اسلاید مموری یه چیپ nfc باید بخرید و قرار بدید..خروجی tv نداره.
نمایشگر SUPER AMOLED و با رزولیشن 800 480 که در هر اینچ 233 PP تراکم پیکسل داره. وضوح و شفافیت و کنتراستش حرف نداره.
7- شرمنده در کل من زیاد درباره سامسونگ و اندروید اطلاعات ندارم، ممکنه اطلاعاتمم قدیمی باشه! ولی گفتم بدونید دیگه![]()
آقا امین دست شما درد نکنه
به نظرم همین رو بگیرم ( به نظرم محسناتش زیاد بود )
فقط اینکه هین NFC رو نمیدونم چیه اگر واسه اون هم یه راهنمایی کنید ممنون میشم
آها و یه سوال دیگه ، این که خوب شارژ نگه میداره صحت داره دیگه یا دوستانی که گفته بودن بخاطر تعصب بوده ؟