• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید پرینتر 3 کاره خانگی

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
یه مدل 3 کاره برای مصارف خونگی می حوام
مدلی که به من پیشنهاد کردن HP c4683 بود، اما توی بازاد دیگه نیستش
جالب اینجاست که می گفتن این مدل رو دیگه اچ پی تولید نمی کنه و مدل هایی که الآن داره به پای کیفیت این قدیمیه نمی رسن !

چند جور مدل بود مثله Photo Smart و ... هر کس هم از این فروشنده ها یه چیزی می گفت !

مدلی که دنبالشم می خوام شارژش رو خودم بتونم انجام بدم، زیاد کار قرار نیست ازش کشیده بشه اما روش بشه حساب کرد ! شرکت سازنده هم تعصب ندارم !

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
من فقط یک پیشنهاد میتونم بکنم
فقط از این سه کاره های 80 تومنی نگیری که به معنای واقعی ( پدرت را در می آورد ) چونکه همین بلا رو سر من در اوردن
برو هزینه کن لیزری بگیر بهتره البته اگر فقط بخوای متون پرینت بکنی

amoohamed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یه سه کاره کانن رو 2ساله دارم...جوهرش پدرمو درآورده..مخزنش کمه

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان مدل معرفی کنید لطفا!

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
کیفیت این دستگاه های ارزان خیلی پایینه و اصلن نمی شه روش حساب کرد . زود خراب می شه و خرج شارژ بالاس . جوهر افشان نگیر

این دستگاه خیلی خوبیه HP - LaserJet P1102 و یه اسکنر هم جدا بگیر .

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
هم جوهر افشان هم ليزري مشتري خاص خودشو داره و قبل خريد بايد دقت كنيد.
جوهر افشان = دستگاه ارزان- كيفيت خوب -هزينه چاپ بالا (مصرفتون اگه در ماه حدودا 20 برگ باشه انتخاب خوبيه )
ليزري = دستگاه گران - كيفيت متوسط - هزينه چاپ نسبتا پايين ( مصرفتون در روز بيشتر از 2 برگه باشه انتخاب خوبيه )
.
پيشنهاد من با توجه به مصرف شايد كمتون خريد دستگاه سه كار جوهر افشان ارزان و با كيفيت است كه كارتون رو واسه چند برگ در هفته لنگ نزاره /
.
و در صورت داشتن كار پرينتي حجيم نيازي نيست با اين دستگاها پرينت بگيريد و با رفتن به شركت هاي خدماتي با قيمت خوب كيفيت قابل قبولي از كار تحويل بگيريد
( ولي بازم انتخاب با خودتون هست )

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
برای چه کاری میخواهی؟
پرینت رنگی؟ پرینت سیاه و سفید؟
چند تا کامپیوتر داری؟

مثلا سامسونگ پرنتر وایرلس داره که به اکس پوینت نیاز نداره و دایرکت پرینت می گیره.

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
من پرینتر اچ پی 1102 لیزری برای پرینت سیاه سفید متن دارم

نیازم به یه پرینتر دیگه هست که بشه کارهای کپی و اسکن و به تعداد کم پرینت رنگی را برام انجام بده

توضیح دادم مدل HP c4683 بهم معرفی شده بود که فروشنده ها هم تایید کردن ولی دیگه توی بازار موجود نیست !

یه مدل می خوام توی همین مایه ها کار کنه

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
من پرینتر اچ پی 1102 لیزری برای پرینت سیاه سفید متن دارم

نیازم به یه پرینتر دیگه هست که بشه کارهای کپی و اسکن و به تعداد کم پرینت رنگی را برام انجام بده

توضیح دادم مدل HP c4683 بهم معرفی شده بود که فروشنده ها هم تایید کردن ولی دیگه توی بازار موجود نیست !

یه مدل می خوام توی همین مایه ها کار کنه
مدل هاي قديمي خيلي سخت بشه تو بازار پيدا كرد هر چند اگه بتونيد پيدا هم كنيد بالاي 200 قيمتش ميشه.
تو قيمت هاي زير 200 تومن م از برند hp مدل Officejet-6500 شايد بتونه نياز شما رو به خاطره كارايي و زيبايي و جمع و جور بودن برآورده كنه و مدل هاي جوهر افشان Canon هم تاييد ميشن.

بالا