black-black
Registered User
هر کسی که نمیتونه اینجا کار و کاسبی خوبی داشته باشه اونجا هم نمیتونه داشته باشه
درود که حقا حقیقته.
هر کسی که نمیتونه اینجا کار و کاسبی خوبی داشته باشه اونجا هم نمیتونه داشته باشه
برو تو یخچال درش رو ببند که لامپش خاموش بشه:general406:. تمام این خصوصیاتی که گفتی رو داره:general405::general404:
با این شرایطی که میخوای، راحت ترین محل برای مهاجرت، روسیه و جمهوری های جدا شده از شوروی یا مغولستانه. مغولستان بر خلاف تصوری که از اسمش وجود داره، جای خوبیه
چطور میتونم اقامت کاری موقت اونجا رو بگیرم. میخوام یه مدت به عنوان کارگر برم تو یه کارخونه مشغول شم، پول دربیارم برگردم.در اروپا آلمان رو پیشنهاد میکنم
به کارگری فکر نکن نه ایران نه خارجچطور میتونم اقامت کاری موقت اونجا رو بگیرم. میخوام یه مدت به عنوان کارگر برم تو یه کارخونه مشغول شم، پول دربیارم برگردم.
رشتهی دانشگاهیم فنی نیست. ادبیات انگلیسی خوندم.
چقدر هزینه برمیداره برام؟ گرفتن ویزا و هزینهی اقامت و اینا...
من دنبال یه چیز زود بازده هستم. بتونم روزی ۸ ساعت یه جا با حقوق خوب کار کنم، کنارش میتونم مهارت هم یاد بگیرم. تازه ۸ ساعت کار خارجیا استاندارد و روی حساب کتابه. بیشتر مکانیزهست خطهای تولیدشون. مثل ایران خسته نمیشه کارگر.به کارگری فکر نکن نه ایران نه خارج
چون کارم برنامه نویسی هست یه پیشنهاد میدم: برنامه نویسی به زبان جاوا اسکریپت و مثلا ReactJS رو یاد بگیر بعد از طریق سایت هایی مثل stackoverflow میشه کار پیدا کرد
برنامه نویس reactjs در ایران هشت میلیون حقوقشه
اصلا این طور نیست, اقتصاد اروپا کاملا خصوصیه و موانعی برای اشتغال و کار افرینی وجود نداره.هر کسی که نمیتونه اینجا کار و کاسبی خوبی داشته باشه اونجا هم نمیتونه داشته باشه
هیچ کشوری در منطقه یورو اقامت کاری مستقیم برای کارگر عادی نمیده.چطور میتونم اقامت کاری موقت اونجا رو بگیرم. میخوام یه مدت به عنوان کارگر برم تو یه کارخونه مشغول شم، پول دربیارم برگردم.
رشتهی دانشگاهیم فنی نیست. ادبیات انگلیسی خوندم.
چقدر هزینه برمیداره برام؟ گرفتن ویزا و هزینهی اقامت و اینا...
درود برنامه نویسی laravel را هم اضافه کنید توی هر کشوری باشید و مسلط به این فریمورک درآمدی خیلی خوب داریدبه کارگری فکر نکن نه ایران نه خارج
چون کارم برنامه نویسی هست یه پیشنهاد میدم: برنامه نویسی به زبان جاوا اسکریپت و مثلا ReactJS رو یاد بگیر بعد از طریق سایت هایی مثل stackoverflow میشه کار پیدا کرد
برنامه نویس reactjs در ایران هشت میلیون حقوقشه
اگر اقامت داشته باشی ممکنه بشه ولی نمیشه تو این سن اپلای کرد.دوستان مهاجرت تو سنین بالا چطوریه مثلا 50 سال به بالا امکان ادامه تحصیل هم هست؟
اگر ۱۰۰درصددرست نباشه ۹۰ درصد درستههر کسی که نمیتونه اینجا کار و کاسبی خوبی داشته باشه اونجا هم نمیتونه داشته باشه
فروم applyabroadبچه ها جایی سراع داریت واسه دانشگاه های سوئد ، فنلاند ؟ یا فورومی با دانشجویان این دانشگاه ها ارتباط برقرار کرد؟
<br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <hr>
نمایندگی تعمیرات ماشین ظرفشویی ال جی در اصفهان
دوستان مهاجرت تو سنین بالا چطوریه مثلا 50 سال به بالا امکان ادامه تحصیل هم هست؟
سلامیا مهاجرت کنید و با توجه به نوع مهاجرت شما بهتون کار میدن. مهاجرت نیروی متخصص یا مهاجرت سرمایه گذاری. بیشتر واسه کانادا و استرالیاست البته
مورد ازدواجی چطور نداره ؟نه والا چون چیز دندون گیری نداره به جز سنگهای ولکانیک و پوشیدنیهایی پشمی که فقط به درد همون آب و هوا می خوره.
من چیز دیگه ای ندیدم.