• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای گرفتن ای نماد و روال پرداخت مالیات

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
ما میخواییم درگاه بانکی مستقیم بگیریم ولی مجوز نمیدن. سایتی که قراره راه بندازیم همه چی میخواد کار کنه یه چیزی مثل باسلام و دیجی کالا و... منظورم ایته که تخصصی نیست
و اینکه ما برای شروع جنس نداریم. پس انبار هم نداریم. یعنی افیلیت هست و به قیمت همکار از مغازه دار میگیریم و میفرستیم
حالا توی مجوز های https://g4b.ir/license/782870 نوشته باید انبار داشته باشید
کسی میتونه راهنمایی کنه چطور درگاه مستقیم بانکی بگیریم؟ باز هم اگر سؤال و نقطه مبهمی داشت بگید توضیح میدم
از یه نفر پرسیم گفت بدون شک نیاز به ثبت شرکت هست. ولی خب حالا چطور شرکتی و چه جوری؟ کسی اطلاع داره؟
در مورد انبار خوب یه خونه ای جایی گیر بیارید بگید این انبار ماست!
بعدش دیگه مهمه مگه!

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
پیشنهاد بنده ای نماد را فراموش کنید و وقت خود را بیش از این (سه ماه) تلف نکنید.
در صورت امکان از یک درگاه واسط استفاده نمایید + پشتیبانی خوب

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
ما میخواییم درگاه بانکی مستقیم بگیریم ولی مجوز نمیدن. سایتی که قراره راه بندازیم همه چی میخواد کار کنه یه چیزی مثل باسلام و دیجی کالا و... منظورم ایته که تخصصی نیست
و اینکه ما برای شروع جنس نداریم. پس انبار هم نداریم. یعنی افیلیت هست و به قیمت همکار از مغازه دار میگیریم و میفرستیم
حالا توی مجوز های https://g4b.ir/license/782870 نوشته باید انبار داشته باشید
کسی میتونه راهنمایی کنه چطور درگاه مستقیم بانکی بگیریم؟ باز هم اگر سؤال و نقطه مبهمی داشت بگید توضیح میدم
از یه نفر پرسیم گفت بدون شک نیاز به ثبت شرکت هست. ولی خب حالا چطور شرکتی و چه جوری؟ کسی اطلاع داره؟
ببین برای اینکه تایید بشی باید محصول داشتی باشی و اینا تست بزنن
اون سالی که من برای یکی از فروشگاه ها از ملت درگاه گرفتم بعد از ارسال اطلاعات و قرارداد از به پرداخت گفتن یک یوزر بدید ما تست خرید بزنیم و ایرادات احتمالی بگیم چیه برطرف کنید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
پیشنهاد بنده ای نماد را فراموش کنید و وقت خود را بیش از این (سه ماه) تلف نکنید.
در صورت امکان از یک درگاه واسط استفاده نمایید + پشتیبانی خوب
جهت اطلاع شما
درگاه های واسط هم توی پنل درج کردن باید نماد داشته باشید و گر نه مشتری خرید بزنه پول شما 14 روز تا 6 ماه پیش ما می مونه بعد تسویه می کنیم

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
جهت اطلاع شما
درگاه های واسط هم توی پنل درج کردن باید نماد داشته باشید و گر نه مشتری خرید بزنه پول شما 14 روز تا 6 ماه پیش ما می مونه بعد تسویه می کنیم
حمید جان درود و سپاس از لطف و راهنمایی شما منتها در پست های قبلی ظاهرا دوستان اشاره به درگاه های پرداختی کردند که نیازی به اینماد ندارند.
در کل موضوع جالبی که بنده متوجه شدم عملا سیستم بانکی کشور, بعضی از ادارات و حتی خرید سیم کارت مثل شرکت رایتل تا اوایل اردیبهشت ماه متاسفانه فلج است و صحیح کار نمیکند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
درسته قبلا به این صورت بود که شما مثلا در پی لاین و... ثبت نام می کردید و با دادن اطلاعاتی به شما لینک درگاه جهت پرداخت می دادند که با افزونه میشد وصل کنیم به سایت.
الان دیگر اینجوری نیست درسته به شما پنل میدن و عملا مشتری پول واریز می کنه عملا به حساب شما واریز نمی کنند و بهانه هایی این چنینی میارن
الان من یک فروشگاه جدید را برای پیشتبانی گرفتم و متوجه شدم با این مشکل روبرو هست.
مشتری خرید زده و اینا می گفتن تا 2 بعدظهر فرداش واریز میشه به حساب ما وقتی من سرکشی کردم دیدم قوانین جدیدی گذاشتن.

نکته دیگه الان نماد به بدون ستاره هم ارائه میشه

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
درسته قبلا به این صورت بود که شما مثلا در پی لاین و... ثبت نام می کردید و با دادن اطلاعاتی به شما لینک درگاه جهت پرداخت می دادند که با افزونه میشد وصل کنیم به سایت.
الان دیگر اینجوری نیست درسته به شما پنل میدن و عملا مشتری پول واریز می کنه عملا به حساب شما واریز نمی کنند و بهانه هایی این چنینی میارن
الان من یک فروشگاه جدید را برای پیشتبانی گرفتم و متوجه شدم با این مشکل روبرو هست.
مشتری خرید زده و اینا می گفتن تا 2 بعدظهر فرداش واریز میشه به حساب ما وقتی من سرکشی کردم دیدم قوانین جدیدی گذاشتن.

نکته دیگه الان نماد به بدون ستاره هم ارائه میشه
شما لطف کنید پیام خصوصی را بابات اون پولی که فروم منیجر از بنده گرفتن و هنوز نمیارن پس بدهند پیگیر باشید

ظلم مستقیم کردید
و توهین مستقیم به ما

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
این ستاره و آفتاب و ماهش فرقش چیه برای درگاه؟
سوال بنده هم هست / چه تفاوتی دارند که اینماد ستاره داشته باشه یا خیر🤔
نماد خاکستری یکساله هست ولی ستاره دار، دوساله
نماد خاکستری محدودیت تراکنش ماهانه تا ۵۰ میلیون داره ولی ستاره داره نامحدود
نماد خاکستری رو نمیشه برای بعضی از فعالیت های تجاری مثل فروش cd و لوح فشرده استفاده کرد و حتما باید برای درج چنین مجوزهایی ستاره دار بگیرید
نماد خاکستری نیاز به تلفن ثابت واقعی و آدرس برای احراز هویت پستی نداره

بالا