meysam77
Registered User
- نوشتهها
- 357
- لایکها
- 7
نه آقا همه ورودی ها رو داره اپتیکال هم ورودی داره هم خروجی ... من الان دارم از اپتیکش استفاده میکنم ... و اتفاقا تنها کارتیش هست که واقعا برای موزیک طراحی شده و هم هدفون ( تا 330 اهم جواب میده ) و تا سیستم 5.1 هم ساپرت میکنه
الآن دیگه کارت صدا های مینبورد هم 7.1 ساپورت می کنه ، ارزش نداره آدم این همه هزینه کنه اونوقت 5.1 باشه ساپرتش ...
این هزینه رو واسه یه اسپیکر کنه بهتره !
ما بیشتر برادر:blush:
در مورد این کیفیتی که میگی من شک دارم! اولا بحث سر MicroSD هستش! شاید تو SD برندهای مختلف تفاوت چشمگیری داشته باشن ولی تو MicroSD من مطمئن بهت میگم همه برند ها تقریبا منشاشون یکسانه و همگی 15-16 مگ رایت و 18-20 مگ رید دارن! گارانتی مادام العمر هم چیز خیلی شاخی نیست! معادل 3 سال گارانتی معمولیه! گارانتی 5 ساله از همشون بهتره!
در مورد برند هم تو بازار ما به نظر من اول PQI و PNY و بعدش Kingmax و بعدش TeamGroup مطمئنترین وارد کننده هارو دارن! ما خودمون TeamGroup زیاد فروختیم! (تستهاشم هست تو فروم و سایت) و بیشترین احتمال خرای و تقلبی بودن هم پتریوت و ترسنسند و مخصوصا سندیسک و کروشیال و دارن!
به نظر من بهتره بجای اطمینان به جنس یا اطمینان به گارانتی مادام العمر به شرکت گارانتی کننده و وارد کننده اعتماد کنی! آلبالو و DHT و آواژنگ و IPM میشه گفت هر 4 تا واقعا معتبر هستند!
عملا کمپانیا نتونستن سرعت کلاس 10 رو توی میکرو اس دی ها با این اندازه کوچیکشون ایجاد کنن (یعنی با هزینه ای که داشته صرف نمی کرده) و کلاس 10 گفتن در این نوع کارتها چیزی جز بازار یابی نیست
چون اکثر دوربین های فول اچ دی و سایر لوازمی که نیاز به سرعتی معادل کلاس 10 دارن از مموری های اس دی استفاده می کنن و میکرو اس دی ها غالباً برای موبایل هستن که اونم همه دوربیناشون زیر 60 فریم و در مدل های پال زیر 50 فریم هست که همشون زیر 24 مگابیت در ثانیه نیاز دارن .... یعنی 4 مگابایت که استاندارد کلاس 4 هست !
با تشکر (برای تشکر از پست های مفید از گزینه ی لایک استفاده نمایید)